Panther_X
کاربر سایت
منظورم اینه اگه از رنگایی مثل صورتی تو بازی استفاده شه ابهتش پایین میاددوست عزیز ابهتش که بیشتر شده.
قبلیا انگار رنگ پریده بودن.ولی اینجا تازه جون گرفته گرافیک.
منظورم اینه اگه از رنگایی مثل صورتی تو بازی استفاده شه ابهتش پایین میاددوست عزیز ابهتش که بیشتر شده.
قبلیا انگار رنگ پریده بودن.ولی اینجا تازه جون گرفته گرافیک.
اصلاً ربطی به غلیظ و رقیق و ابهت نداره که :d مسئله رنگ گرم و سرده :d قبلیا تم بازی رنگ سرد بوده الان تحت تاثیر یه عواملی رنگ بازی به گرم تغییر کرده حالا این چه ربطی به ابهت داره ؟!چه گیری به رنگ بندی دادین!اگه اپیک بیاد تو باز از رنگ صورتی و شاد استفاده کنه اصلا هیجان نبرد ها نصف میشه تازه با اینکه رنگبندی رو یه تغییر کلی دادن و یکم شادش کرده ولی باز از رنگ های شاد به صورت غلیظ استفاده کرد تا بازی ابهتشو از دست نده
ببین استفاده ی درستش هیچ لطمه ای نمیزنه که هیچ حتی بازی رو جذاب تر هم میکنه ! این همه گفتیم کسی سر درنیاورد برای تلف نشدن وقت گرانبهاتون این عکس رو ببینید بالایی مال گیرز3 با تم رنگی گرم و پایینی سرد , شاید این کارساز تر باشه :سوما استفاده از رنگهای گرم و سرد رو ساختار اتمسفر بازی تاثیر داره اینجوری هم که میگین نیس که مثلا رنگهای آنچارتد رو بیاری تو گیرز ولی اتمسفر بازی عوض نشه.............مطمینا اتمسفر بازی تغییر می کنه
اولا خیلی فرق میکنه.
دوما قارچ خور از نظر من از کرایسیس خیلی قشنگ تر بود.
سوما ....
چهارما نگاه کن به نظر سنجی ....:d
پنجما ارزش قائلیم.
ببین استفاده ی درستش هیچ لطمه ای نمیزنه که هیچ حتی بازی رو جذاب تر هم میکنه ! این همه گفتیم کسی سر درنیاورد برای تلف نشدن وقت گرانبهاتون این عکس رو ببینید بالایی مال گیرز3 با تم رنگی گرم و پایینی سرد , شاید این کارساز تر باشه :
الان من نمی دونم کجای تصویر بالایی بی ابهت شده ؟! بالاخره شاید شما ها یه چیزایی میبینید که ما نمیبینیم ! شایدم بعضی از دوستان کلاً با تم رنگی سرد و گرم بیگانه هستن ! ( که توصیه میشه اول برن تعریفش رو یاد بگیرن ! )
جوش نیاوردم خسته شدم هر چی میگم رنگ گرم بازی بیشتر شده باز یکی می گه صورتی خزهاولا عزیز دل من که شما رو مسخره نکردم اینطوری داری جوش میاری.....داریم با هم بحث می کنیم........
دوما بنده بدبخت کمی نقاشی بلدم و این تعریفایی که شما میگی رو میفهمم.....(البته اگه ناراحت نشین)
این عکس بالایی درسته رنگش مثه شماره 2 نیس ولی دیگه اینقدرام رنگ گرمی نیس....... .
رنگ روی بدن لوکاست عزیز yellow ochre هستش که اونم خالص نزدن رو بدن لوکاسته به خطر اینکه در معرض نور و سایه هستش کمی هم آبی و خاکستری(که رنگ غالب سایه هستش) هم روشه....... .
+
خلاصه اینکه درسته رنگ های گیرز نسبت به شماره قبل خیلی بهتر شدن ولی در کل بازم اون فیلتتر سرد گونه خودشونو مخصوصا تو شب حفظ کرده..........
+
ولی اره اگه میومد از رنگ خالص و شدید گرمی تو بازی(مخصوصا نارنجی و قرمز که سرعت رنگشون زیاده و سریع به چشم میان)استفاده می کرد تو اتمسفر بازی تاثیر داشت
حساس نشدم من گفتم نسبت به شماره های قبلی رنگ گرم خیلی زیاد اضافه شده نه نسبت به آنچارتد در مقابل آنچارتد که این اصلاً رنگ به حساب نمیادحساس نشو.....حساس نشو..:d
بله رنگ گرم اضافه شده خودمم گفتم اکر اضافه شده ......ولی هرگز اون شدت رنگ گرم آنچارتد نمیتونه تو گیرز استفاده بشه .ما مثلا 50 جور رنگ قهوه ای یا 50 جور رنگ نارنجی داریم و یا........... .
تو گیرز حتما از شدت کم این رنگا استفاده میشه ولی تو بازی مثه انچارتد اینا شدت استفادش زیاده.......مثلا همین صحرا .....تو بازی انچارتد مثه اینکه طلاییه ولی مال گیرز (نمیدونم کجا دیدمش)کلا حالت نزدیک به قهوه ای داره.............. .
+
خلاصه اینکه واسه بازی گیرز نمیشه بیش از یه حدی رنگ گرم استفاده کرد...........چون رو بازی تاثیر میذاره.........این نظر منه:d
جوش نیاوردم خسته شدم هر چی میگم رنگ گرم بازی بیشتر شده باز یکی می گه صورتی خزه
خب توی اون علاوه بر زرد اُکر اگه دقت کنی یه زیر رنگ نارنجی هم داره به خصوص سایه ی زیر دست طرف ! کلاً تابلوئه رنگ بازی گرم شده ! خیلی هم نسبت به قبل گرم تر شده حتی توی شب هم که رنگ ها بیشتر به آبی یا تیره میزنه بازم اومدن نارنجی و قرمز رو یه جوری چپوندن که گرم تر بشه ! حتی بعضی جاها زرد تیره هم داره ! الان توی این عکس پایینی هم معلومه :
توی این عکس کل هیکل مارکوس معلومه رنگ گرم قاطیش داره اصلاً یه جوری برجسته و پررنگ توی چشمه که از تاثیر همین رنگ گرمه
رنگ خالص و شدید هم که اصلاً با این جور تم جنگی همخونی نداره و بیشتر به درد LBP می خوره تا گیرز ولی به طور کلی تمام رنگ های استفاده شده توی بازی رو به گرم شدن داشتن حتی رنگ های سرد یه مقدار رنگ گرم داخلشون قاطی دارن که باعث میشه تند تر و هیجانی تر جلوه بدن
تاپبک مقایسه GEOW 3 با U3 هست بیخیال رنگ بندی سری گیرز شین :d
یعنی می خوای بگی توی شماره ی 3 پیشرفت گرافیکی آنچنانی نخواهیم داشت و تقریباً مشابه قبلیه ؟ درسته ؟ پس با اجازت پستت رو بوکمارک می کنم برای بعد از e3 ! :dمنم منظورم از رنگ سنگین،رنگ گرمه!اپیک اومده از تنوع رنگ استفاده کرده ولی نه رنگ های روشن بلکه رنگ های غلیظ.اگه اپیک از رنگی مثل صورتی استفاده کنه مطمینا محیط و اتمسفر بازی خیلی فرق میکنه.اصلا گیرز جذابیتش به رنگای غلیظشه.بگذریم،الان بخوایم مقایسه کنیم انچارتد۳ با اختلاف کمی شکست میخواره.نایتی داگ تو تریلرها فقط سعی کرد رو افکت ها مانور بده نه چیز دیگه پس حتما تو e3حرف های زیادی واسه گفتن داره چو از نظر من تو تریلر انچارتد۳ فقط رو افکت ها کار زیادی شده و چیز دیگه و نمایش نداشتن!موتور گرافیک انچارتد حداکثر توانشو تو نسخه قبل نشون داده پس نباید انتظار پیشرفتی مثل از نسخه۱به۲ تو نسخه سوم هم داشته باشیم
نه اشتباه متوجه شدی.منظورم اینه پیشرفت خواهد داشت ولی نه مثل پیشرفت نسخه2 نسبت به نسخه اول.مسلما پیشرفت خواهد داشتیعنی می خوای بگی توی شماره ی 3 پیشرفت گرافیکی آنچنانی نخواهیم داشت و تقریباً مشابه قبلیه ؟ درسته ؟ پس با اجازت پستت رو بوکمارک می کنم برای بعد از e3 ! :d
فکر کنم وقتی النا اسلحه دست میگیره یعنی مولتی پلیره دیگه (به احتمالِ زیاد البته)این چقدر داغونه بیشتر شبیه مولتی پلیر آنچارتد 2 ـه تا کمپینگ آنچارتد 3 :biggrin1: لباسشم همونه فک کنم همون آنچارتد 2 باشه ؟! منبع داری ؟