Gartall
کاربر سایت
خیلی راحت، نمرات سایت ها/مجلات معتبر و سخنانشون در مورد گرافیک هر دو بازی. انتخاب بهترین گرافیک از IGN , SPIKE و GAMESPOT
یعنی اگه اخر سال بهترین گرافیک u3 در نیاد قول میدی 2 سال پات را سایت نزاری دیگه ؟
خیلی راحت، نمرات سایت ها/مجلات معتبر و سخنانشون در مورد گرافیک هر دو بازی. انتخاب بهترین گرافیک از IGN , SPIKE و GAMESPOT
U3 در نیاد بجاش Gears 3 انتخاب بشه, آره!یعنی اگه اخر سال بهترین گرافیک u3 در نیاد قول میدی 2 سال پات را سایت نزاری دیگه ؟
U3 در نیاد بجاش Gears 3 انتخاب بشه, آره!
واقعاً نمیفهمی ؟!منظورت را نمیفهمم . تو گفتی بالا انتخاب بهترین گرافیک از spike و ign و.........
خب من میگم اگه زد u3 بهترین گرافیک در نیومد چی میشه ؟ با گیرز 3 کاری ندارم !
کی گفته ؟پس این Rage این وسط کشکه؟؟؟واقعاً نمیفهمی ؟!
دوستمون گفت Gears 3 میزنه له و په میکنه U3 رو و از این جور مهملات, بنده گفتم اگر گیرز 3 گرافیکی بهتری ارائه داد و ادامه ماجرا (بحث G3 vs. U3 هست به بازی های دیگه کاری ندایم).
بدون شک بازی که بتونه از نظر گرافیکی U3 رو له کنه بهترین گرافیک سال هست.
واقعاً نمیفهمی ؟!
دوستمون گفت Gears 3 میزنه له و په میکنه U3 رو و از این جور مهملات, بنده گفتم اگر گیرز 3 گرافیکی بهتری ارائه داد و ادامه ماجرا (بحث G3 vs. U3 هست به بازی های دیگه کاری ندایم).
بدون شک بازی که بتونه از نظر گرافیکی U3 رو له کنه بهترین گرافیک سال هست.
موافقم باهات و منکر گرافیک بسیار خوب گیرز 3 هم نیستم اما امثال این پست از هر بُعد نگاه کنی ماهیت هرچی 360 فن هست رو زیر سوال میبره.خب این مسئله را که نمیشه ثابت کرد ما 100 تا سایت داریم حالا از دهن هر کدومش میتونه یه چیزی در بیاد !
فقط زمانی میشه ثابت کرد که منتظر اخر سال بشی بهترین گرافیک را انتخاب کنند .
اینکه طرف میگه میزنه له میکنه u3 را خب طرف خیلی اغراق کرده ! حالا e3 نزدیکه دلیل نداره 1 هفته منتظر نباشی و یه حرفی را همینطوری بگی .
منظور کلیم اینه که اینهمه راجب چیزی مطمئن حرف نزنید epic چیزی نیست که بشه راجبش اینهمه راحت حرف زد بالاخره یکی از بهترین سازندگان انجین هست و ثابت قدم و همینطور انچارتد هم که خودش را ثابت کرده . ولی دلیل نداره همیشه همه چیز یه رنگ باشه !
ببین منم با این دوتا تصویر 100% از گیم پلی U3 میتونم بگم گیرز 3 بره غاز بچرونه, این هم در نظر بگیر که تصاویر کیفیت خوبی ندارند:ولی از شوخی گذشته خداییش الان بخوایم این دو رو مقایسه کنیم گیرز بهتر نیست؟
خداییش فک می کنی اگه بحث کل کل با آنچارتد نبود عمراً رنگبندی گیرز از خاکستری اونور تر میرفت ؟! که الان با رنگ بندی 3 ـش خیلی حال کردی :d
اینو تازه از تریلر کیفیت پائئین کپچر کردم فکر کنم ولی همین هم کافی باشه نه جناب kayne
شما یه رنگ بندی قهوه ای از گیم پلی صحرا برام بیار بعد با هم صحبت می کنیم.کی همچین حرفی زده..؟ مثلا الان U3 رفته تو بیابان از این به بعد Geow3 هم باید رنگ بندیش رو قهوه ای کنه
در ضمن تو Geow2 هم به اندازه کافی رنگ بندی شاد داشتیم اگر حتی مرحله اول رو بازی کرده باشی این رو میدیدی
بعد محیط Geow خارج از کره زمین هست و در حال یک جنگ تمام عیار هستن نه مثل بعضی از بازی ها که طرف با دوست دخترش میره صفا سیتی یک دفعه میشه گنگستر تمام عیار..