Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
منظورت را نمیفهمم . تو گفتی بالا انتخاب بهترین گرافیک از spike و ign و.........
خب من میگم اگه زد u3 بهترین گرافیک در نیومد چی میشه ؟ با گیرز 3 کاری ندارم !
واقعاً نمیفهمی ؟!
دوستمون گفت Gears 3 میزنه له و په میکنه U3 رو و از این جور مهملات, بنده گفتم اگر گیرز 3 گرافیکی بهتری ارائه داد و ادامه ماجرا (بحث G3 vs. U3 هست به بازی های دیگه کاری نداریم).
بدون شک بازی که بتونه از نظر گرافیکی U3 رو له کنه بهترین گرافیک سال هست دیگه !

آخرین ویرایش:
با این تریلری که از گیرز3 منتشر شد کلا انچارتد3 رو له کرد.
LOL_by_ZaidaCrescent.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd
واقعاً نمیفهمی ؟!
دوستمون گفت Gears 3 میزنه له و په میکنه U3 رو و از این جور مهملات, بنده گفتم اگر گیرز 3 گرافیکی بهتری ارائه داد و ادامه ماجرا (بحث G3 vs. U3 هست به بازی های دیگه کاری ندایم).
بدون شک بازی که بتونه از نظر گرافیکی U3 رو له کنه بهترین گرافیک سال هست.
کی گفته ؟پس این Rage این وسط کشکه؟؟؟

پس اگه فقط گرافیک گیرز3 تونست انچارتد 3 رو کنار بزنه دو سال پاتو تو سایت نمیذاری؟
اگه کلیف بلیزینسکی این خبر بشنوه از گیرز یه بازی فراتر از شاهکار در میاره که انچارتد3 که هیچ 10 نسخه بعدیشم له کنه:d

واقعاً نمیفهمی ؟!
دوستمون گفت Gears 3 میزنه له و په میکنه U3 رو و از این جور مهملات, بنده گفتم اگر گیرز 3 گرافیکی بهتری ارائه داد و ادامه ماجرا (بحث G3 vs. U3 هست به بازی های دیگه کاری ندایم).
بدون شک بازی که بتونه از نظر گرافیکی U3 رو له کنه بهترین گرافیک سال هست.

خب این مسئله را که نمیشه ثابت کرد ما 100 تا سایت داریم حالا از دهن هر کدومش میتونه یه چیزی در بیاد !
فقط زمانی میشه ثابت کرد که منتظر اخر سال بشی بهترین گرافیک را انتخاب کنند .
اینکه طرف میگه میزنه له میکنه u3 را خب طرف خیلی اغراق کرده ! حالا e3 نزدیکه دلیل نداره 1 هفته منتظر نباشی و یه حرفی را همینطوری بگی .
منظور کلیم اینه که اینهمه راجب چیزی مطمئن حرف نزنید epic چیزی نیست که بشه راجبش اینهمه راحت حرف زد بالاخره یکی از بهترین سازندگان انجین هست و ثابت قدم و همینطور انچارتد هم که خودش را ثابت کرده . ولی دلیل نداره همیشه همه چیز یه رنگ باشه !

اقا همین الا بگم این نظر من فقط نربوط به الانه هااااااااااااااا.شاید بعد از E3:d 180 درجه فرق کنه:d

ولی از شوخی گذشته خداییش الان بخوایم این دو رو مقایسه کنیم گیرز بهتر نیست؟

کاری به اینده ندارم بحثم سر زمان حال هست

خب این مسئله را که نمیشه ثابت کرد ما 100 تا سایت داریم حالا از دهن هر کدومش میتونه یه چیزی در بیاد !
فقط زمانی میشه ثابت کرد که منتظر اخر سال بشی بهترین گرافیک را انتخاب کنند .
اینکه طرف میگه میزنه له میکنه u3 را خب طرف خیلی اغراق کرده ! حالا e3 نزدیکه دلیل نداره 1 هفته منتظر نباشی و یه حرفی را همینطوری بگی .
منظور کلیم اینه که اینهمه راجب چیزی مطمئن حرف نزنید epic چیزی نیست که بشه راجبش اینهمه راحت حرف زد بالاخره یکی از بهترین سازندگان انجین هست و ثابت قدم و همینطور انچارتد هم که خودش را ثابت کرده . ولی دلیل نداره همیشه همه چیز یه رنگ باشه !
موافقم باهات و منکر گرافیک بسیار خوب گیرز 3 هم نیستم اما امثال این پست از هر بُعد نگاه کنی ماهیت هرچی 360 فن هست رو زیر سوال میبره.

ولی از شوخی گذشته خداییش الان بخوایم این دو رو مقایسه کنیم گیرز بهتر نیست؟
ببین منم با این دوتا تصویر 100% از گیم پلی U3 میتونم بگم گیرز 3 بره غاز بچرونه, این هم در نظر بگیر که تصاویر کیفیت خوبی ندارند:

اما عقل حکم میکنه منتظر باشیم...

چه تاپیکی خوبی چرا من ندیدمش..!

خداییش فک می کنی اگه بحث کل کل با آنچارتد نبود عمراً رنگبندی گیرز از خاکستری اونور تر میرفت ؟! که الان با رنگ بندی 3 ـش خیلی حال کردی :d

کی همچین حرفی زده..؟ مثلا الان U3 رفته تو بیابان از این به بعد Geow3 هم باید رنگ بندیش رو قهوه ای کنه
در ضمن تو Geow2 هم به اندازه کافی رنگ بندی شاد داشتیم اگر حتی مرحله اول رو بازی کرده باشی این رو میدیدی
بعد محیط Geow خارج از کره زمین هست و در حال یک جنگ تمام عیار هستن نه مثل بعضی از بازی ها که طرف با دوست دخترش میره صفا سیتی یک دفعه میشه گنگستر تمام عیار..

اینو تازه از تریلر کیفیت پائئین کپچر کردم فکر کنم ولی همین هم کافی باشه نه جناب kayne
1zp2iok.jpg

20091821202491825380.gif

این بود آرمانهای ما..!

نه مثل بعضی از بازی ها که طرف با دوست دخترش میره صفا سیتی یک دفعه میشه گنگستر تمام عیار..

خب این میزان سطح سواد شما رو میرسونه که داستان بازی رو اینطوری برداشت کردی...!

گرافیک environment آنچارتد کجا،environment gears کجا!!!!!!!
آنچارتد تو افکت ها و گرافیک محیط پیرامون بازی ، گیرزو می جوئه!

تو گیرز فقط یک سوم صفحه رو بازوی مارکوس گرفته!

Tommy Fisher یه سوال ازت میپرسم فقط خواهشن منطقی جواب بده..
الان قول داری گرافیک crysis 2 از u2 بهتره یا نه؟؟؟؟

اگه قبول داری پس مسلما قبول میکنی برای اینکه u3 بهترین گرافیک سال شه باید انجینیشو یه تکونی بده ...درسته؟؟؟؟
از طرفی غیره تریلری VGA که عکس هاشو گذاشتی تو بقیه تریلر ها که از u3 منتشر شده چه مولتی پلیره چه سینگل ، چیزی که من تا الان تو تریلر ها دیدم تفاوت چندانی با شماره 2 نداشت اگه بخوای حاضرم با عکس حرفم رو ثابت کنم نمی خوام بگم پیشرفت نداشته ولی پیشرفتش چیزی تو مایه های kz 2 و kz 3 بوده تا به الان (البته قبول دارم تریلر ها تو محیط های بستس ) !!!

این مقایسه ها رو هم میذارم چون قبلا یه مقایسه کرده بودم دوستان نگن هرچی عکس بی کیفیت از u3 میذاری (همین عکس هایی که گذاشتی مقایسه میکنم ) :

از طرفی خواهشن اینم در نظر بگیر برای برتر دونستن یه بازی از لحاظ گرافیک باید کلیت رو در نظر گرفت !!! منظورم اینکه بازی باید تو تمام مراحل ، زمینه ها خوب عمل کنه تا بهترین بشه ...
اون عکس هایی که بالا گذاشتی من کاری ندارم ریل تام هستن یا نه که احتمال زیاد باشن ولی اینم در نظر بگیر که جدا از اون عکس ها ما این عکس ها رو هم از u3 داریم نمیشه چشم رو اینا ببندیم بگیم فقط شن و ماسه :d

میدونم عکس با کیفیت تری هم از اینی که گذاشتم هست ولی از قصد گذاشتم تا این روی سکه هم ببینید ، یا مثلا برید تریلر مولتی Gears مقایسه کنید با تریلر مولتی u3

اگه به هر آدم منطقی تریلر های این 2 بازی نشون بدی چه تریلر های multi چه single مطمعنن یه برتری گیرز رای میده تا به الان !!!!(ولی خوب من مطمئنم تو E3 آنچارتد عالی ظاهر میشه )

ابنا رو دوستانه بهت میگم چون میدونم همون قدر که من عاشق GEOW هستم تو عاشق unchartedi ولی شک نکن که امثال چه گیرز چه آنچاتد رقبای خیلی جدی دارن ، و بهترین کار اینه که تا e3 منتظر بمیونیم.

کی همچین حرفی زده..؟ مثلا الان U3 رفته تو بیابان از این به بعد Geow3 هم باید رنگ بندیش رو قهوه ای کنه
در ضمن تو Geow2 هم به اندازه کافی رنگ بندی شاد داشتیم اگر حتی مرحله اول رو بازی کرده باشی این رو میدیدی
بعد محیط Geow خارج از کره زمین هست و در حال یک جنگ تمام عیار هستن نه مثل بعضی از بازی ها که طرف با دوست دخترش میره صفا سیتی یک دفعه میشه گنگستر تمام عیار..
شما یه رنگ بندی قهوه ای از گیم پلی صحرا برام بیار بعد با هم صحبت می کنیم.
دیگه یه بازی 4000 تومنی چیزی نیست که چپ و راست بخواهید تو فروم تو سر ملت بکوبید که اگه بازی کرده باشی و این حرفها ! بازی کردم اون بروماک و جنگل و ... رو هم دیدم ولی بازم یه محیط با تم خاکستری محض بود که چند تا درخت و چمن اونم با تونالیته ی سبز لجنی که با خاکستری می خونه اضافه کردن بهش ! عزیز ما هیچی سرمون نشه از رنگ شناسی که سر در میاریم !
اون قسمت قرمز هم گویای همه چیز هست :
نیتن یه شخصیت کاملاً عادی بدون هیچ قدرت و مهارت جنگی خاص که فقط خوب بلده از شرایط بحرانی خودشو بکشه بیرون = بازی ها که طرف با دوست دخترش میره صفا سیتی یک دفعه میشه گنگستر تمام عیار..
می خوای بکوبونی یه نقطه ضعفشو بکوبون نه بخشی که از انواع و اقسام نمایشگاه و سایت و مجلات جایزه درو کرده :d
kayne @
عزیز عکس هات برای قرونی قبل از میلاد مسیحه :دی

• Like
Reactions: .:Pouria:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or