بابا امون بده بزار بعد از n ماه یه تریلر از U3 ببینیم بعد عصمت بازی رو قهوه ای کنید !اینجا تهرانه ها!!! اینم نسخه سوم هست و به هیچ عنوان به نسخه قبلی ربطی نداره!
جو و رنگ بندی gow 3 مثل خیلی بازیها کارتونی نیست
من از همون اول منطقی بودماحسان داری منطقی میشی یواش یواش :d
بحث امتیاز و ... نیست برای شما بسته به شرایط هر چیز مهم میشه یه جا امتیاز یه جا فروش و ...از کی تا حالا بازی های برتر تاریخ را از رو امتیاز میگن ؟! پس با این حساب مثلا Halo: Combat Evolved چون امتیازش بیشتره بهتر از half life 2 هست ؟!
این حرفت رو قبول دارم ، رنگ بندی چیه حتی شاید انجینشونم آپدیت نمی کردن :dخداییش فک می کنی اگه بحث کل کل با آنچارتد نبود عمراً رنگبندی گیرز از خاکستری اونور تر میرفت ؟! که الان با رنگ بندی 3 ـش خیلی حال کردی
قصد ندارم از هیچ بازی ای طرفداری بیجا بکنم ! تا اینجا هر چی تصویر از گیرز 3 اومده انصافاً عالی بوده ! به خصوص این جدید ها که جایی برای صحبت باقی نمیزاره ! ولی دلیل یه طرفه قضاوت کردن هم نمی شه ! اگه قرار باشه در شرایط مساوی بررسی بشن ! کم کم هیچی نباشه همین الانشم روی گیرز 1 بیش تر از آنچارتد 3 کار شده ( گیرز2 = 2008 و آنچارتد2 = 2009) ولی بحث زمان ساخت هم نباشه حداقل باید یه تریلر یا عکس توی یه بازه ی زمانی مساوی مقایسه بشه.
ولی در حال حاضر گیرز 3 به طور مطلق
از کی تا حالا بازی های برتر تاریخ را از رو امتیاز میگن ؟! پس با این حساب مثلا Halo: Combat Evolved چون امتیازش بیشتره بهتر از half life 2 هست ؟!بازی کارتونی منظورت ششمین کارتون برتر , ببخشید ششمین بازی برتر تاریخ بازیهای رایانه ایه
http://www.gamerankings.com/browse.html
از کی تا حالا بازی های برتر تاریخ را از رو امتیاز میگن ؟! پس با این حساب مثلا Halo: Combat Evolved چون امتیازش بیشتره بهتر از half life 2 هست ؟!
والا شما که خیلی نمرات و نظرات سایتا واست مهم بود.! هر وقت هر بحثی میشد یه صفحه نقل قول و امتیاز ردیف میکردی .... ! حالا چی شده؟ الان اینجا تمام سایتا برن به درک؟
اخه بدبختی اینه که وقتی به صورت جدا و بدون در نظر گرفتن امتیاز ها هم سایتی مثل گیم اسپات بهترین گرافیک کنسولی رو mgs 4 می کنه و اونو برتر از Geow می دونه باز شما قبول نمی کنی !! حالا این وسط تکلیف چیه بلاخره ؟ کدومو قبول می کنی ؟ میانگین یا این انتخاب های جداگانه رو ؟مگه قراره امتیاز را قبول نکنم ؟! امتیاز چیزیه که تو تراز یه بازی را بسنجی ولی دلیل بر برترین بودن تو تاریخ نداره .
برترین بازیه تاریخ همیشه از عناوینی انتخاب میکنند که بتونه سبکه خودش را کلی دگرگون کنه کلی نواوری داشته باشه یا چیزی را پایه گذاری کرده باشه . عینه بازیهایی مثل half life 2 روی pc یا مثلا halo 1 روی کنسول .
مثلا شما همین الان برید به 100 بازی برتر تاریخ از دید ign نگاه کن ببین کدوم بازی را بر طبق امتیازی که بهش داده رده بندی کرده ؟!
http://top100.ign.com/2005/021-030.html
مثلا half life 1 با اینکه امتیاز 9.5 گرفته جایگاهش بالاتر از half life2 هست که 9.7 بهش داده و........
اخه بدبختی اینه که وقتی به صورت جدا و بدون در نظر گرفتن امتیاز ها هم سایتی مثل گیم اسپات بهترین گرافیک کنسولی رو mgs 4 می کنه و اونو برتر از Geow می دونه باز شما قبول نمی کنی !! حالا این وسط تکلیف چیه بلاخره ؟ کدومو قبول می کنی ؟ میانگین یا این انتخاب های جداگانه رو ؟
مثل سابق :
Happy for ever
بی دلیل و بی مدرک ...
من میگم Uncharted 3 بهتر است از لحاظ گرافیکی. بازی های موتور Ue3 خودشون رو جر وا جر هم بدن آخر سرش باید یه جای کارشون بلنگه این در خصوصیاتشون ثبت شده.
این آریا هی گفت u2 فقط یه کلوپ گیر آوردم دو ساعت بازی کردم فهمیدم یعنی گرافیک چیه.
این نوشته ها حاصل یک سری افکار خسته بود. لطفا خودتون رو کنترل کنید، نیازی به کتک کاری نیست.
بی دلیل و بی مدرک ...
من میگم Uncharted 3 بهتر است از لحاظ گرافیکی. بازی های موتور Ue3 خودشون رو جر وا جر هم بدن آخر سرش باید یه جای کارشون بلنگه این در خصوصیاتشون ثبت شده.
این آریا هی گفت u2 فقط یه کلوپ گیر آوردم دو ساعت بازی کردم فهمیدم یعنی گرافیک چیه.
این نوشته ها حاصل یک سری افکار خسته بود. لطفا خودتون رو کنترل کنید، نیازی به کتک کاری نیست.
این الان نظر شخصی بود دیگه:d
همین موتور تحول عظیمی تو گرافیک ایجاد کرد.
حالا چرا فن های ps3 افتادن رو نظر شخصی!
با این تریلری که از گیرز3 منتشر شد کلا انچارتد3 رو له کرد.
خودم تو سری گیرز از رنگبندیش خوشم نمیومد ولی دوست هم نداشتم مثل انچارتد بشه رنگبندیش چون ابهتشو از دست میداد ولی اپیک با تنوع رنگ عالی ولی گرافیک طوری که هنوز حس سنگین بودن و غرور رو منتقل کنه تونست رنگ بندی رو تقریبا چشم نوازتر و جامع پسندتر نسبت به انچارتد طراحی کنه.
از نظر افکت ها و بافت ها خداییش گیرز3 ترکونده اصلا له کرده انچارتد رو اصلا تصاویر in game گیرز3 با انچارتد3 قابل مقایسه نیستن!چون از این تابلوتر دیگه نیست مشخصه گیرز3 برتری داره
خیلی راحت، نمرات سایت ها/مجلات معتبر و سخنانشون در مورد گرافیک هر دو بازی. انتخاب بهترین گرافیک از IGN , SPIKE و GAMESPOTخب این مسئله چطوری میخواد ثابت بشه ؟!