دوستان لطفا به عنوان تاپیک توجه شه بحث rage نکشن وسط !!!
با این تریلر وعکس هایی که از uncharted 3 منتشر شد بنظرم حداقل تا الان میشه به برتری GEOW 3 رای داد البته بازم باید صبر کرد و دید:d
خدایی دیگه از rage نمیخوان تعریف کنید ایراد نداره ،حداقل جوکم راجع بهش نگین:d
اولا من تاحالا هرچی تریلر بوده دیدم زودتر از اینکه شما امر کنی.دوما از لحاظ وسعت محیط نورپردازی این بازی بینظیره و60فریم بودن.فقط بعضی اوقات انیمیشنها تو ذوقن که مطمئنن تا عرضه بازی درست میشه.سوما شما مطمئن باش با همین وسعت و فریم rage کاندید اول گرافیک هست.چهارما homefront رو با استاد کارمک مقایسه نکن که خندم میگیره.پنجما شما صبر کن بازی بیاد بعد در مورد گیم پلیش بحث کن.بله در مقابل u3 و gears 3 عددی نیست و در ضمن شما از اون آدمهایی هستید که عقلشون به گوششونه (نه حتی به چشم بلکه به گوش چه شود ) جان کارمک حتی اگر خدا هم باشه ما باید بازی رو مد نظر قرار دهیم نه شخص رو من گیم پلی های بسیاری از rage دیدم چون از تم و جو اون خوشم میومد و میاد گرافیک هم خوبه اما نه اینقدر که تعریف میکنن بهترین گرافیک این نسل هست! برید خودتون هم هر چی ویدیو از گیم پلی بازی اومده رو ببینید باور کنید از نظر گیم پلی و گرافیک اون چیزی نیست که خیلیها فکر میکنند نیایید سریع جواب منو توی این پست بدید بلکه برید همین الان دوباره ویدیوهای گیم پلی اون رو ببینید به فکر جان کارمک این حرفها هم نباشید شاید از نظر داستانی و فضا سازی(البته بهترین فضا سازی را rage دارد) خوب کار شده باشه اما واقعا گرافیک و گیم پلی اون در مقابل u3 و gears 3 هیچی نیست !
نمونش همین بازی homefront خیلیها میگفتند ای کاش حد اقل یه شرکت غیر معروف و تازه کار اون رو کار کرده بود تا دردمون به دلمون باشه و بگیم کارشون رو خوب بلد نبودن ولی حیف !
بفرمایید این صورت من یه کشیده هم نثار من کنیداولا من تاحالا هرچی تریلر بوده دیدم زودتر از اینکه شما امر کنی.دوما از لحاظ وسعت محیط نورپردازی این بازی بینظیره و60فریم بودن.فقط بعضی اوقات انیمیشنها تو ذوقن که مطمئنن تا عرضه بازی درست میشه.سوما شما مطمئن باش با همین وسعت و فریم rage کاندید اول گرافیک هست.چهارما homefront رو با استاد کارمک مقایسه نکن که خندم میگیره.پنجما شما صبر کن بازی بیاد بعد در مورد گیم پلیش بحث کن.
اولا که باره آخرت باشه به من میگی فن چون فن بازی از سن و ساله من گذشته.دوما وسعت محیط رابطه مستقیمی با گرافیک داره چه بسا اگه c2 انقدر وسیع و گسترده نبود بهترین گرافیک کنسولی نمیشد و برای سایتها وسعت محیط مثل تکسچر و نورپردازی مهمه.بفرمایید این صورت من یه کشیده هم نثار من کنید
اصلا نشونی بدم شب بیایین منو تو بالینم بکشید ؟
دلتون پره ها !!!
من هم گفتم که هر موقع بازی اومد حقایق معلوم میشه اشتباه گفتم ؟
در مورد گیم پلی آره حق با شماست و گرافیک همون بود که گفتم در ضمن گرافیک با وسعت محیط و فریم بازی متفاوته اگر یه بازی وسعت محیط داشته باشه معنیش این نیست گرافیک شاخ داره زیاد هم جدی نگیرید حرفهای منو چون جونمو دوست دارم نمیخوام جوان ناکام بشم توسط یک فن rage !!!
من خونه نیستم لطفا پیغام بگذارید !اولا که باره آخرت باشه به من میگی فن چون فن بازی از سن و ساله من گذشته.دوما وسعت محیط رابطه مستقیمی با گرافیک داره چه بسا اگه c2 انقدر وسیع و گسترده نبود بهترین گرافیک کنسولی نمیشد و برای سایتها وسعت محیط مثل تکسچر و نورپردازی مهمه.
سوما من با شما دعوا ندارم ولی شما میای میگی برو تریلرهاشو ببین.اگه اغراق نکنم بنده اولین نفری بودم که تریلر گیم پلی rage رو دیدم و نظرمو گفتم که مثل همیشه جناب فرخ جوابمو داد:dدر آخر اینکه شما میای هایپ یه شرکت درپیتی مثل thq رو برای بازیه درپیتی مثل homefront رو با صحبتها و بازیه استاد کارمک مقایسه میکنی خوب آدم کلش جوش میاره دیگه:d
قشنگترین پستی که میشد در جواب این دوست عزیزمون داد همین بود:dبهتره این دوستمون یه مقدار اطلاعاتشو ببره بالا تا ایجا پستهای قشنگتری ازش ببینیم
فقط صبر میکنیم تا بازی rage بیاد اونوقت هست که من حضوری فعال توی تاپیکش خواهم داشت و خواهید فهمید که چرا میگم این بازی بهترین گرافیک این نسل نیست !!!قشنگترین پستی که میشد در جواب این دوست عزیزمون داد همین بود:dبهتره این دوستمون یه مقدار اطلاعاتشو ببره بالا تا ایجا پستهای قشنگتری ازش ببینیم
عزیزم این شما بودی که اول حکم صادر کردی و برنده رو هم تعیین کردی و فرمودی که rage جلوی u3,geow3 هیچی نیست.چه از نظرگیم پلی چه گرافیک.بنده از همون اول گفتم احتمالا ولی وقتی شما میای با قاطعیت ساخته یکی از نوابغ دنیای گیم رو زیر سوال میبری انتظار داری چی بگم؟فقط صبر میکنیم تا بازی rage بیاد اونوقت هست که من حضوری فعال توی تاپیکش خواهم داشت و خواهید فهمید که چرا میگم این بازی بهترین گرافیک این نسل نیست !!!
در ضمن دنیا به من و خیلیها نشون داده اونهایی که ادعای دانایی میکنن هیچی نمیفهمن و اونهایی که میفهمن هیچی نمیگن چون نیازی به خودنمایی ندارند !
شمایی که با خواندن چند تا از پست از یک شخص در مورد اطلاعات اون نتیجه گیری میکنید بهتره یه فکری برای خودتون بکنید متاسفم براتون !
rage اون چیزی نیست که خیلی از شماها فکر میکنید و وجود شخصی چون آقای کارمک دلیل قطعی بر خوب بودن اون نیست باید بمونید تا بازی عرضه بشه !
کافیه دیگه اصلا rage مورد بحث این تاپیک نیست در ضمن شما هنوز فرق صحبت خودمونی و شوخی رو با نفهمی نمیفهمید کافیه دیگه شما در جایگاهی نیستید که در مورد عقل افراد دیگه نظر بدید عزیز!عزیزم این شما بودی که اول حکم صادر کردی و برنده رو هم تعیین کردی و فرمودی که rage جلوی u3,geow3 هیچی نیست.چه از نظرگیم پلی چه گرافیک.بنده از همون اول گفتم احتمالا ولی وقتی شما میای با قاطعیت ساخته یکی از نوابغ دنیای گیم رو زیر سوال میبری انتظار داری چی بگم؟
در ضمن هرکسی با توجه به اطلاعاتی که داره نظر میده.شما جوری در مورد کارمک و بازیش صحبت کردی که انگار یه آدمه ناشی و تازه وارد داره بازی میسازه خوب هرکی باشه فکر میکنه شمادو روزه گیمر شدی و نابغه ای مثل کارمک رو نمیشناسی.سعی کن از این به بعد بهتر پست بدی که این فکر در اذهان شکل نگیره که شما هیچی نمیدونی.
من عمو جونت نیستم که اینجوری با من حرف میزنی.حد خودت رو نگه دار.یه جوکی گفتی که مرغ تو دیگ خندش میگیره.واقعا برای دنیای گیم متاسفم که هر بچه ایی داره در مورد کسانی مثل کارمک نظر میدن.کافیه دیگه اصلا rage مورد بحث این تاپیک نیست در ضمن شما هنوز فرق صحبت خودمونی و شوخی رو با نفهمی نمیفهمید کافیه دیگه شما در جایگاهی نیستید که در مورد عقل افراد دیگه نظر بدید عزیز!