منم به این حرف یقین دارم که گیرز هر چی نداشته باشه یه نورپردازی در حد اعلا داره که بقیه بازیا برای رسیدن بهش باید کماکان بُدُوند !بچه ها من به شخصه منتظر هر دو بازی هستم اما اونایی که گفتن u3 با u2 در یک حد هستند باید یک حقیقت رو بهشون بگم هنرنمایی بازی u3 توی نور هست هنوز که هنوزه هیچ مرحله ی بازی رو که در محیط بیرون و نور خورشید باشه نشون ندادن باور کنید از نظر نور انقلابی به پا خواهد کرد من مطمئنا زمانی که یکی از مراحل بازی که توی نور و محیط بیرون هست نشون داده بشه gear 3 باید بره جلو بوق بزنه !
به این جمله آخری یقین دارم !
GeOW 3
منم به این حرف یقین دارم که گیرز هر چی نداشته باشه یه نورپردازی در حد اعلا داره که بقیه بازیا برای رسیدن بهش باید کماکان بُدُوند !
من هم xbox دارم هم ps3 گرافیک alanwake هم واقعا معرکه بود ولی الان حرف ما روی gears 3 و u3 هست !!!البته من منکر خارقلعادگی انچارتد نیستم و اصلا بحثم چیز دیگه هست.
میخوای چند تا gif اف اسکرین از AW بزارم که همینجا تشنج کنی؟!:d
ممنون من لینک رو به صورت gif گذاشتم تا کسی به بهانه ف.ی.ل.ت.ر. از دیدن این شاهکار محروم نشه !!!jimrako1 @
گیف رو بیخیال گند میزنه به کیفیت, Noise خالی میکنه تصویر رو , اینجا ویدئو این قسمت رو با کیفیت HD گذاشتند بهتر نشون میده. off-screen ـه اما از این Gif ـه خیلی بهتره.
http://www.youtube.com/watch?v=WmG6VpikUHg
مبارکت باشه چراغاش برات بچرخه!:dمن هم xbox دارم هم ps3 گرافیک alanwake هم واقعا معرکه بود ولی الان حرف ما روی gears 3 و u3 هست !!!
در اینکه توی off screen ها کمی اغراق میشه من با شما موافقم !!!مبارکت باشه چراغاش برات بچرخه!:d
عزیزم اصلا نگرفتی من چی گفتم!:d
این gif که شما گذاشتی off screen هست.هیچی توش معلوم نیست و یه حالتایی اغراق ایجاد میکنه.زمان AW از اینا زیاد میومد ملت هم کف خون قاتی میکردن ولی بازی اصلی تا اون حد نبود! گفت الن ویک چون تو این موارد معروف بود مقایسه که نکردم با انچارتد!:d
البته بگم منظورم این نیست که انچارتد این نمیشه شاید هم بالاتر بره ولی از روی یک gif درب داغون که اظهار نظر کرد!:d
من هم xbox دارم هم ps3 گرافیک alanwake هم واقعا معرکه بود ولی الان حرف ما روی gears 3 و u3 هست !!!