Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
راجع GEOW 3 که دیگه نیازی به بحث نیست عکس ها و تریلر گویای همه چی هست، ولی قضاوت در مورد uncharted 3 سخته چون هنوز تریلر درست حسابی که در محیط باز باشه منتشر نشده باید منتظر موند و دید :d

ولی فک میکنم از لحاظ تکنیکی GEOW سرتر باشه.
احتمالا بعد E3 تاپیک جون تازه ای بگیره.

یه موردی که تو U2 ازاردهنده بود کیفیت سایه هاش بود که واقعا نوسان داشت , تو دموی U3 هم بعضی جاهاش واقعا داغون میشد ولی در مورد Geow3 .......:-o !

بچه ها من به شخصه منتظر هر دو بازی هستم اما اونایی که گفتن u3 با u2 در یک حد هستند باید یک حقیقت رو بهشون بگم هنرنمایی بازی u3 توی نور هست هنوز که هنوزه هیچ مرحله ی بازی رو که در محیط بیرون و نور خورشید باشه نشون ندادن باور کنید از نظر نور انقلابی به پا خواهد کرد من مطمئنا زمانی که یکی از مراحل بازی که توی نور و محیط بیرون هست نشون داده بشه gear 3 باید بره جلو بوق بزنه !
به این جمله آخری یقین دارم !

آخرین ویرایش:
GeOW 3
بچه ها من به شخصه منتظر هر دو بازی هستم اما اونایی که گفتن u3 با u2 در یک حد هستند باید یک حقیقت رو بهشون بگم هنرنمایی بازی u3 توی نور هست هنوز که هنوزه هیچ مرحله ی بازی رو که در محیط بیرون و نور خورشید باشه نشون ندادن باور کنید از نظر نور انقلابی به پا خواهد کرد من مطمئنا زمانی که یکی از مراحل بازی که توی نور و محیط بیرون هست نشون داده بشه gear 3 باید بره جلو بوق بزنه !
به این جمله آخری یقین دارم !
منم به این حرف یقین دارم که گیرز هر چی نداشته باشه یه نورپردازی در حد اعلا داره که بقیه بازیا برای رسیدن بهش باید کماکان بُدُوند !

• Like
Reactions: MehradCreed
GeOW 3

منم به این حرف یقین دارم که گیرز هر چی نداشته باشه یه نورپردازی در حد اعلا داره که بقیه بازیا برای رسیدن بهش باید کماکان بُدُوند !

نورپردازی gears 3 هم عالیه اما نورپردازی u 3 رو فکر بکنید وقتی اون نورپردازی زیبا رو که واقعا داغی محیط رو میشه احساس کرد و بیابان و شنهای روان که همه به بهترین نحو کار شده اند
اصلا چرا من این حرفها رو میگم این gif لیک شده رو ببینید خودتون نتیجه گیری کنید تازه هنوز دارن روی بازی کار میکنن اون وقت دیگه چی میشه خدا میدونه !
uncharted3-collapse.gif

آخرین ویرایش:
البته من منکر خارقلعادگی انچارتد نیستم و اصلا بحثم چیز دیگه هست.
میخوای چند تا gif اف اسکرین از AW بزارم که همینجا تشنج کنی؟!:d

البته من منکر خارقلعادگی انچارتد نیستم و اصلا بحثم چیز دیگه هست.
میخوای چند تا gif اف اسکرین از AW بزارم که همینجا تشنج کنی؟!:d
من هم xbox دارم هم ps3 گرافیک alanwake هم واقعا معرکه بود ولی الان حرف ما روی gears 3 و u3 هست !!!:)

jimrako1 @
گیف رو بیخیال گند میزنه به کیفیت, Noise خالی میکنه تصویر رو :دی, اینجا ویدئو این قسمت رو با کیفیت HD گذاشتند بهتر نشون میده. off-screen ـه اما از این Gif ـه خیلی بهتره.
http://www.youtube.com/watch?v=WmG6VpikUHg
ممنون من لینک رو به صورت gif گذاشتم تا کسی به بهانه ف.ی.ل.ت.ر. از دیدن این شاهکار محروم نشه !!!;;)

من هم xbox دارم هم ps3 گرافیک alanwake هم واقعا معرکه بود ولی الان حرف ما روی gears 3 و u3 هست !!!:)
مبارکت باشه چراغاش برات بچرخه!:d
عزیزم اصلا نگرفتی من چی گفتم!:d
این gif که شما گذاشتی off screen هست.هیچی توش معلوم نیست و یه حالتایی اغراق ایجاد میکنه.زمان AW از اینا زیاد میومد ملت هم کف خون قاتی میکردن ولی بازی اصلی تا اون حد نبود! گفت الن ویک چون تو این موارد معروف بود مقایسه که نکردم با انچارتد!:d
البته بگم منظورم این نیست که انچارتد این نمیشه شاید هم بالاتر بره ولی از روی یک gif درب داغون که اظهار نظر کرد!:d

آخرین ویرایش:
مبارکت باشه چراغاش برات بچرخه!:d
عزیزم اصلا نگرفتی من چی گفتم!:d
این gif که شما گذاشتی off screen هست.هیچی توش معلوم نیست و یه حالتایی اغراق ایجاد میکنه.زمان AW از اینا زیاد میومد ملت هم کف خون قاتی میکردن ولی بازی اصلی تا اون حد نبود! گفت الن ویک چون تو این موارد معروف بود مقایسه که نکردم با انچارتد!:d
البته بگم منظورم این نیست که انچارتد این نمیشه شاید هم بالاتر بره ولی از روی یک gif درب داغون که اظهار نظر کرد!:d
در اینکه توی off screen ها کمی اغراق میشه من با شما موافقم !!!
ولی شک نکنید u3 همه را راضی خواهد کرد !!!;;)

آخرین ویرایش:

مطمئنی 360 هم داری چون هیچ کس رو ندیدم هردو کنسول رو داشته باشه و در مورد انحصاری های یکی از کنسولاش این طوری صحبت کنه(بره جلو بوق بزنه)شایدم خریدی اما هنوز تو مغازس.
این دو رو هم نباید فقط با نورپردازی با هم مقایسه کرد اگه بری تاپیکش میفهمی از چه ویژگی ای استفاده کردن که هنوز تو هیچ بازی ازش استفاده نشده.دیگه برجستگی ها مثل بقیه بازیها یه عکس نیست بلکه واقعا احساس میشن و برخورد نور با همین برجستگی ها بازتاب نور رو به صورت واقعی نشون میده نه جوری که فقط بازی زیبا بشه بلکه واقعی.
دوما تمام عناصر بازی برجستگی دارن مثلا پیچ ها و پرچ ها که بری میبینی تو هیچ بازی ای این برجستگی وجود نداره یا اگرم داشته باشه تو قسمتی از بازی بوده که اون قسمت خیلی به چشم میخوره و تمرکز به اون قسمت و باز هم به این کیفیت نخواهد بود.
درکل من هردو بازی رو شاهکار میدونم چون به خاطر گیرز و فورزا 2(اوایل) رفتم 360 خریدم و به خاطر آنچارتد و گاد آف وار ps3 رو خریدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or