این قضییه که U2 از فول قدرت PS3 استفاده میکنه رو خود ناتی داگ گفته بودا حالا الان میگه هیچ محدودیتی نداره دیگه حالا احتمالا هرچی PS3 بزرگ تر میشه قوی تر میشه (بادی بیلدینگ سخت افزار ها)
Uncharted 3
اخ گل گفتی به خدا خنک شدم اصلا اونی که این تاپیک رو زد هدفش چی بود اخه من نمیفهمم واسه چی با این بازی های بزرگ تاریخ شوخی میکنین اقا من از یه بازی خوشم نمیاد به درک بازی نمیکنم در موردش نظر هم نمیدم اگه میخواین بحث کنیم که اینجا جاش نیست سری مدیر ها میریزن و....... بنده یکی از جانبازین جنگ تاپیک تحول Geow هستم .میگم بحثاتون الکیه دوستان فقط رو اعصاب همدیگه میرید شما دوستان چه فن باشید چه نباشید این دوبازی هیچ ربطی بهم ندارند و در دنیای خود کنسول ها به نظر من رقابت خاصی نیست چون تقریبا همه چی در مساوات قرار داره و هیچ گونه جدالی هم قبلا نبوده...
dیه چیزه طبیعیه چون x360 دار ها بیشترن خوب ببین به نظز من U استوری خیلی شاخی داره , geow مولتی شاخ ولی خداییش این دو بتزی هردوش شاخه و واسه یکیشون نمیشه اون یکی رو کوبید چون زشته ولی کلا من فن بوی گییرزم دیگهمعلومه منتظر U3 هستم . اصلا جای بحث نداره . نمیدونم چرا پست همه بیشتر از 1 کلمه هست . یا آنچارتد یا گیرز ؟
(از اینکه از این به بعده پست مربوط به این تاپیک نیس واقعا عذر میخوام)
چرا این بحث فن بازی رو فقط فنای360 که میگن فن نیستیم میکشن وسط...؟
این بحثا عقده های بعضیا از موفقیت u2 هست الان میزنه بیرون . خیلیاشون اصلا U رو بازی نکردن
پست خودم بیشتر از یه کلمه شد چیکار کنم آخه این خوشحالای کینکت باز اعصاب آدمو خراب میکنن.