jimrako1
کاربر سایت
من ایکس باکس خودم رو 2 سال هست که گرفتم در مورد اون عبارت (بره جلو بوق بزنه) که فقط یه عبارت عامیانه هست که چون با شما دوستان راحت هستم از این عبارت خودمونی استفاده کردم در ضمن من نیومدم که یک بازی را بکوبم و از یکی تقدیر کنم هر دو خوبیهای خودشون رو دارند ولی اگر به من بگند از بین آنچارتد و گیرز آف وار فقط باید یکی رو انتخاب کنی من آنچارتد رو انتخاب میکنم چون کاملا منتظر این شاهکار هستم و دلایلش هم چیزی هست که بعد از ریلیز بازی متوجه خواهید شد ممنون!مطمئنی 360 هم داری چون هیچ کس رو ندیدم هردو کنسول رو داشته باشه و در مورد انحصاری های یکی از کنسولاش این طوری صحبت کنه(بره جلو بوق بزنه)شایدم خریدی اما هنوز تو مغازس.
این دو رو هم نباید فقط با نورپردازی با هم مقایسه کرد اگه بری تاپیکش میفهمی از چه ویژگی ای استفاده کردن که هنوز تو هیچ بازی ازش استفاده نشده.دیگه برجستگی ها مثل بقیه بازیها یه عکس نیست بلکه واقعا احساس میشن و برخورد نور با همین برجستگی ها بازتاب نور رو به صورت واقعی نشون میده نه جوری که فقط بازی زیبا بشه بلکه واقعی.
دوما تمام عناصر بازی برجستگی دارن مثلا پیچ ها و پرچ ها که بری میبینی تو هیچ بازی ای این برجستگی وجود نداره یا اگرم داشته باشه تو قسمتی از بازی بوده که اون قسمت خیلی به چشم میخوره و تمرکز به اون قسمت و باز هم به این کیفیت نخواهد بود.
درکل من هردو بازی رو شاهکار میدونم چون به خاطر گیرز و فورزا 2(اوایل) رفتم 360 خریدم و به خاطر آنچارتد و گاد آف وار ps3 رو خریدم.