.:Pouria:.
کاربر سایت
از نظر من U3 خیلی بهتره ! مخصوصا افکت آب تو U3 خیلی طبیعی کار شده ! بافت ها هم همین طور ! U3 عمیق تر و پویا تره . نور پردازی هم باز بهتره :d
رفیق مقایسه هات فاجعه س !
نه کلی میگم, مثلاً بسیاری از صحنه های گردن کلفت U3 نیست ! اینجور مواقع بهتره نمایش های گیم پلی هر دو بازی رو نگاه کرد با این عکس ها درست نمیشه قضاوت کرد.باز شروع کردی ؟؟؟:d
خدایی از هر دو عنوان عکس های درست حسابیشون رو گذاشتم دیگه ..!!!
تو هر عکسی دوست داری بده من مقایسه کنم :d
اگرم میبینید تو بعضی عکس ها از لحاظ منبع نوری در شرایط یکسانی نیستن به خاطر این هست که قبل عکس ها شو گذاشتم ....
نه کلی میگم, مثلاً بسیاری از صحنه های گردن کلفت U3 نیست ! اینجور مواقع بهتره نمایش های گیم پلی هر دو بازی رو نگاه کرد با این عکس ها درست نمیشه قضاوت کرد.
همونطوری که قبلاً هم گفته بودم E3 نشون داد کلاً از لحاظ تکنیک های بازی سازی U3 واقعاً از G3 جلوتره اما خُب گیرز3 هم نمایشش عالی بود, خیلی خوشم اومد.
O______o ROFLCOPTERببین اصولا تنها موردی که در مولتی و سینگل بین تمام بازی ها ثابت هست موارد فنی و تکنیکی اون هست که در واقع بهترین داره برای مقایسه گرافیک بازی از لحاظ تکنیکی ( تاکید میکنم تکنیکنی نه کلی ) مقایسه بازی در بخش مولتی پلیر هست که نقش گرافیک هنری بسیار کمرنگ تر میشه و در عین حال راحت تر میشه مقایسه کرد ...
همین الان خودت برو تریلر های مولتی u3 با camping مقایسه کن انصافا تفاوت خیلی زیاده و دلیل اصلی اون همون نقش موارد هنری که شامل خیلی از موارد میشه : اعم از فضا سازی بی نظیر ، ترکیب و تضاد عالی رنگ ها ، کنتراست های حرفه ایی و ........
من هم همچنان بر روی حرفم هستم که از لحاظ تکنیکی geow 3 برتره
O______o ROFLCOPTER
الآن تقریباً اکثر سایت ها بر برترین بودن U3 در زمینه گرافیکی (چه تکنیکی و چه هنری) توی E3 صحه گذاشتن هر شخصی هم که نمایشش بازی هارو دیده باشه خیلی خیلی راحت میگه U3 خیلی بهتر بود!
Simply put: if you find a better looking console game at E3 than Drake's Deception we will eat our HDMI cables like the dogs in Lady and The Tramp slurping on spaghettiکدوم سایت گفته U3 بهتر از گیرز 3 بوده ؟
در ضمن من خودم با دیدن تریلر U3 شوکه شدم ولی با دین گیرز 3 هم همینطور شدم مخصوصا پیشرفت فیزیکش و نورپردازی و یا صحنه سازی ها بزرگش !
مورد اخر برو اینو ببین بعد با این که OFF SCREEN هست ولی خیلی چیزهاش مشخصه مخصوصا نورپردازیش !
http://www.youtube.com/watch?v=ucofCVwGZIw
ولی قبول ندارم یکی از یکیش بهتر باشه ! کلا نمیتونم بگم امسال را هم فکر کنم سایتها تو انتخاب برترین گرافیک سلیقه ای عمل میکنن !
Simply put: if you find a better looking console game at E3 than Drake's Deception we will eat our HDMI cables like the dogs in Lady and The Tramp slurping on spaghetti
Best Water Ever.
This is a developer absolutely at the top of its game. Uncharted 3 looks like it will (again) set the standard for all others to aspire to.
و خیلی های دیگه که با این سرعت داغونم حوصله ندارم بگردم دنبالشون
گیرز3 خیلی خوب بود نمایشش بر منکرش لعنت, ویدئو آف اسکرین هم دیدم عالی بود اما کلی بخوای نگاه کنی U3 واقعاً بهتره.
هر سال سلیقه ای انتخاب میکنن فقط مهم اینه این سلیقه چقدر به واقعیت نزدیک باشه !
کلاً نبرد جالبیه آخر سال بین این بازی ها :
Uncharted 3
BF3
Gears3
Crysis 2
KZ3