Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
از نظر من U3 خیلی بهتره ! مخصوصا افکت آب تو U3 خیلی طبیعی کار شده ! بافت ها هم همین طور ! U3 عمیق تر و پویا تره . نور پردازی هم باز بهتره :d

همونطور که قبل از e3 هم به برتری u3 معتقد بودم الانم هستم .
این تریلر جدید خیلی خوب بود . نورپردازی و افکت آب فوق العاده بود .

البته تریلر E3 گیرز 3 off screen هست ، ولی با این حال هر دو بازی از لحاظ گرافیک بدون شک جزو برترین های این نسل هستند ..
ابنم یه مقایسه که البته یکی از تصاویر گیرز off screen هست :
(هر کسم اعتراض داره عکس بده مقایسه کنم :d)

رفیق مقایسه هات فاجعه س :دی !

من به geow 3 رای میدم چون u3 یکذره زیادی رنگ هاش شاده و من هم زیاد دوست ندارم.البته هر دو خوبن ولی بهتر نیست مثلا tomb rider رو با u3 مقایسه کرد چون شبیه تر بهم هستن.

شاد نیست پویا تره !
تو همین عکس هم می شه تفاوت رو قشنگ حس کرد . البته مقایسه جالب نیست و نور پدازی محیط رو می شه قشنگ حس کرد که طبیعه
48649682825601828570.jpg

viewer.php

رفیق مقایسه هات فاجعه س :دی !

باز شروع کردی ؟؟؟:d
خدایی از هر دو عنوان عکس های درست حسابیشون رو گذاشتم دیگه ..!!!
تو هر عکسی دوست داری بده من مقایسه کنم :d
اگرم میبینید تو بعضی عکس ها از لحاظ منبع نوری در شرایط یکسانی نیستن به خاطر این هست که تو پست های قبلیم عکس ها شون رو گذاشته بودم ....

باز شروع کردی ؟؟؟:d
خدایی از هر دو عنوان عکس های درست حسابیشون رو گذاشتم دیگه ..!!!
تو هر عکسی دوست داری بده من مقایسه کنم :d
اگرم میبینید تو بعضی عکس ها از لحاظ منبع نوری در شرایط یکسانی نیستن به خاطر این هست که قبل عکس ها شو گذاشتم ....
نه کلی میگم, مثلاً بسیاری از صحنه های گردن کلفت U3 نیست :دی! اینجور مواقع بهتره نمایش های گیم پلی هر دو بازی رو نگاه کرد با این عکس ها درست نمیشه قضاوت کرد.
همونطوری که قبلاً هم گفته بودم E3 نشون داد کلاً از لحاظ تکنیک های بازی سازی U3 واقعاً از G3 جلوتره اما خُب گیرز3 هم نمایشش عالی بود, خیلی خوشم اومد.

نه کلی میگم, مثلاً بسیاری از صحنه های گردن کلفت U3 نیست :دی! اینجور مواقع بهتره نمایش های گیم پلی هر دو بازی رو نگاه کرد با این عکس ها درست نمیشه قضاوت کرد.
همونطوری که قبلاً هم گفته بودم E3 نشون داد کلاً از لحاظ تکنیک های بازی سازی U3 واقعاً از G3 جلوتره اما خُب گیرز3 هم نمایشش عالی بود, خیلی خوشم اومد.

باو اون عکس که ناتان با Elena هست گردن کلفت نیست؟؟ یا همون که سواره اسب شده؟؟:d

ولی در کل درست میگی بهترین کار اینکه از روی تریلر نظر داد ولی مورد آخر رو باهات موافق نیستم ، حالا بگو چرا ؟:d
ببین اصولا تنها موردی که در مولتی و سینگل بین تمام بازی ها ثابت هست موارد فنی و تکنیکی اون هست که در واقع بهترین داره برای مقایسه گرافیک بازی از لحاظ تکنیکی ( تاکید میکنم تکنیکنی نه کلی ) مقایسه بازی در بخش مولتی پلیر هست که نقش گرافیک هنری بسیار کمرنگ تر میشه و در عین حال راحت تر میشه مقایسه کرد ...
همین الان خودت برو تریلر های مولتی u3 با camping مقایسه کن انصافا تفاوت خیلی زیاده و دلیل اصلی اون همون نقش موارد هنری که شامل خیلی از موارد میشه : اعم از فضا سازی بی نظیر ، ترکیب و تضاد عالی رنگ ها ، کنتراست های حرفه ایی و ........

من هم همچنان بر روی حرفم هستم که از لحاظ تکنیکی geow 3 برتره :d

ببین اصولا تنها موردی که در مولتی و سینگل بین تمام بازی ها ثابت هست موارد فنی و تکنیکی اون هست که در واقع بهترین داره برای مقایسه گرافیک بازی از لحاظ تکنیکی ( تاکید میکنم تکنیکنی نه کلی ) مقایسه بازی در بخش مولتی پلیر هست که نقش گرافیک هنری بسیار کمرنگ تر میشه و در عین حال راحت تر میشه مقایسه کرد ...
همین الان خودت برو تریلر های مولتی u3 با camping مقایسه کن انصافا تفاوت خیلی زیاده و دلیل اصلی اون همون نقش موارد هنری که شامل خیلی از موارد میشه : اعم از فضا سازی بی نظیر ، ترکیب و تضاد عالی رنگ ها ، کنتراست های حرفه ایی و ........

من هم همچنان بر روی حرفم هستم که از لحاظ تکنیکی geow 3 برتره :دی
O______o ROFLCOPTER
یعنی رسما با این حرفت منطق رو چال کردی پسر :دی !
کمپین U3 ول شد مالتی اومد وسط ؟! کجای دنیا گرافیک تکنیکی بازی رو از بخش مالتی پلیر میسنجن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
افکت های بینظیر آب, شن, اتش، انیمیشن های خارق العاده، نور پردازی استثنائی و صدها مورد دیگه جزو موارد تکنیکی حساب نمیشن ؟
برتری های تکنیکی G3 چی هستن که ما و خیلی های دیگه نمیبینیم ؟

الآن تقریباً اکثر سایت ها بر برترین بودن U3 در زمینه گرافیکی (چه تکنیکی و چه هنری) توی E3 صحه گذاشتن هر شخصی هم که نمایشش بازی هارو دیده باشه خیلی خیلی راحت میگه U3 خیلی بهتر بود!

آخرین ویرایش:
Tommy Fisher@:تو پستای اخیرت یه جوری نظر می دی که انگار از بقیه طلب کاری یا دانشت خیلی بالاتره نسبت به بقیه یا شایدم همه رو بچه دبیرستانی فرض کردی...نمی دونم ولی همش سعی می کنی به جای جواب دادنـه منطقی طرفـه مقابلتو تحقیر کنی..خبری شده که ما ازش بی اطلاعیم؟ یا شایدم فکر کردی که تنها کسی که U2 رو تجربه کردی فقط خودتی و بقیه عاجزن ! تو فرومـه U3 هم تا جایی که تونستم سعی کردم یه پست منطقی و بدور از بچه بازی{فن بازی} بدم یه جوری با بی ادبی اومدی جواب دادی که هم پست خودتو پاک کردن هم مالـه منو!

به نظر طرفـه مقابلت احترام بذار هر چند 100% اشتباه باشه , با منطق جواب دادن هنره و گرنه توهینو مسخره کردنو همه بلدن.;)حداقل احترامـه سن و سالو نگه دار .

آخرین ویرایش:
most-t36 @
شما پست درست (پستت تو تاپیک U3 که تاریخی بود) بده مطمئن باش بنده یا هرکس دیگه هر پستی در جواب بده پاک نمیشه!, هرجای پست بنده هم مشکل داره یا غیر منطقیه بگو تا قشنگ بشکافمش واست. توهینی هم اینجا به کسی شده باشه به شما هیچ ارتباطی پیدا نمیکنه, خداروشکر سایت صاحب داره!

O______o ROFLCOPTER
الآن تقریباً اکثر سایت ها بر برترین بودن U3 در زمینه گرافیکی (چه تکنیکی و چه هنری) توی E3 صحه گذاشتن هر شخصی هم که نمایشش بازی هارو دیده باشه خیلی خیلی راحت میگه U3 خیلی بهتر بود!

کدوم سایت گفته U3 بهتر از گیرز 3 بوده ؟:دی

در ضمن من خودم با دیدن تریلر U3 شوکه شدم ولی با دین گیرز 3 هم همینطور شدم :دی مخصوصا پیشرفت فیزیکش و نورپردازی و یا صحنه سازی ها بزرگش !
مورد اخر برو اینو ببین بعد با این که OFF SCREEN هست ولی خیلی چیزهاش مشخصه مخصوصا نورپردازیش !
http://www.youtube.com/watch?v=ucofCVwGZIw

ولی قبول ندارم یکی از یکیش بهتر باشه ! کلا نمیتونم بگم:دی امسال را هم فکر کنم سایتها تو انتخاب برترین گرافیک سلیقه ای عمل میکنن !

کدوم سایت گفته U3 بهتر از گیرز 3 بوده ؟:دی

در ضمن من خودم با دیدن تریلر U3 شوکه شدم ولی با دین گیرز 3 هم همینطور شدم :دی مخصوصا پیشرفت فیزیکش و نورپردازی و یا صحنه سازی ها بزرگش !
مورد اخر برو اینو ببین بعد با این که OFF SCREEN هست ولی خیلی چیزهاش مشخصه مخصوصا نورپردازیش !
http://www.youtube.com/watch?v=ucofCVwGZIw

ولی قبول ندارم یکی از یکیش بهتر باشه ! کلا نمیتونم بگم:دی امسال را هم فکر کنم سایتها تو انتخاب برترین گرافیک سلیقه ای عمل میکنن !
Simply put: if you find a better looking console game at E3 than Drake's Deception we will eat our HDMI cables like the dogs in Lady and The Tramp slurping on spaghetti

Best Water Ever.
This is a developer absolutely at the top of its game. Uncharted 3 looks like it will (again) set the standard for all others to aspire to.

و خیلی های دیگه که با این سرعت داغونم حوصله ندارم بگردم دنبالشون :دی

گیرز3 خیلی خوب بود نمایشش بر منکرش لعنت, ویدئو آف اسکرین هم دیدم عالی بود اما کلی بخوای نگاه کنی U3 واقعاً بهتره.

هر سال سلیقه ای انتخاب میکنن فقط مهم اینه این سلیقه چقدر به واقعیت نزدیک باشه !

کلاً نبرد جالبیه آخر سال بین این بازی ها :دی:
Uncharted 3
BF3
Gears3
Crysis 2
KZ3

Simply put: if you find a better looking console game at E3 than Drake's Deception we will eat our HDMI cables like the dogs in Lady and The Tramp slurping on spaghetti

Best Water Ever.
This is a developer absolutely at the top of its game. Uncharted 3 looks like it will (again) set the standard for all others to aspire to.

و خیلی های دیگه که با این سرعت داغونم حوصله ندارم بگردم دنبالشون :دی

گیرز3 خیلی خوب بود نمایشش بر منکرش لعنت, ویدئو آف اسکرین هم دیدم عالی بود اما کلی بخوای نگاه کنی U3 واقعاً بهتره.

هر سال سلیقه ای انتخاب میکنن فقط مهم اینه این سلیقه چقدر به واقعیت نزدیک باشه !
کلاً نبرد جالبیه آخر سال بین این بازی ها :دی:
Uncharted 3
BF3
Gears3
Crysis 2
KZ3

look که همیشه معنی گرافیک نمیده . البته بنده پایینی را منظورمه . مثلا بیا این را nowgamers واسه gears 3 گفته :
Gears Of War 3 could very well be the best game of 2011. At the moment, we wouldn't argue...

بعد حالا بزار تمام سایتها هر دو بازی را تست کنن و پیشنمایش ازشون بزارن بعد . که یه امار گیری کلی کنی با یکی دوتا سایت نمیشه که .
مثلا الان خیلی سایتها هیچ Previews از بخش داستانی گیرز 3 نزاشتن .

البته تو لیستی که اخر تهیه کردی یکی از بازیها را پروندی :دی

ببینید هر دو بازی، بازی های واقعا عالی هستن. اما خوب هر کس ممکنه با یکی حال کنه و یکی م ممکنه با دو تاش حال کنه.

پ.ن: نظر من اینه که آنچارتد 3 بهتره و بیشتر حال میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or