Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
ببخشید از کی تا حالا جنگجو های لوکاست که توی بازی دارن کشته میشن جزو عناصر داستانی به حساب میان ؟! اونا که سیاهی لشکرن :d اونا رو حذف کن بعد بشمر :d
اینها تا حالا تو بازی تایید شدن

Marcus Fenix
Civilian Marcus
Dominic Santiago
Commando Dom (Gamestop exclusive)
Civilian Dom
Augustus Cole
Bling Cole (Actually name of skin unconfirmed this is only a nickname.)
Thrashball Cole (Cole-Train) (Unlocked via beta)
Civilian Cole
Damon Baird
Mechanic Baird (Best Buy exclusive)
Anya Stroud
Samantha Byrne
Jace Stratton
Clayton Carmine
Bernadette Mataki
Dizzy Wallin (unlockable through multiplayer progression)
COG Gear (Unlockable through multiplayer progression)
Richard Prescott (CTL and likely available in all game types)
Victor Hoffman
Onyx Guard
Aaron Griffin (Stranded but counts as COG)
Tai Kaliso (Shown in videos)
Benjamin Carmine (Shown in videos)
Adam Fenix (Edition exclusive)

این ها هم لوکاست ها

Queen Myrrah (CTL but likely in all gametypes)
Drone
Sniper
Theron Guard
Savage Theron
Kantus
Grenadier
Flame grenadier
Grenadier Elite
Savage Grenadier
Savage Grenadier Elite (Walmart Exclusive)
Savage Kantus (Amazon Exclusive)
Beast Rider
Locust Miner (Unlockable through Multiplayer progression)
Locust Hunter (Unlockable through Multiplayer progression)

یک سری هم داریم که تو قسمت های قبل بودن و یا مردن

یک سری هم داریم که هنوز تو بخش داستانی بازی وارد نشدن و...

اگر چه با کارهایی که کردی دیگه تصاویرت هیچ گونه ارزش مادی و معنوی نداره :d ولی خدمتت عرض کنم اون تیکه گیم پلیه چه جوری فهمیدی کات سین ـه نمی دونم :d
چه فرقی میکنه..!!!!؟ شما فرض کن از گیم پلی باشه وقتی جلوی دمو مولتیپلیر Geow کم میاره به جزء خنده چی کار میشه کرد..

دوست من داستان اینکه هر کدوم از کجا اومدن و چطور شده اومدن و چکاره بودن و میخوان چکار کنن و ........ اصلا این حرفها چیه ؟
داستان باید مستقیما توی روند بازی اتفاق بیفته و طوری بشه که با بازی کردن بازی داستان هم پیش بره و روند بازی هست که داستان رو پیش میبره مهم از داستان یک ایده ناب هست که خوب شروعش کنن خوب پیش ببرن و خوب هم تموم کنن که معمولا توی این زمینه u3 بهترین بوده و واقعا توی شماره 2 نشون داد میفهمه با داستان چکار کنه ولی gears2 چی؟برای من نیایید بگید داستان از این قرار بوده از روزگاران قدیم مردی تنها در سرزمینی خوش آب و هوا و ...... داستان اگه به اینش باشه که میشه صد تا کتاب در مورد u3 و u2 نوشت !!!
حرف من اینه که داستانی که در روند بازی توی gears 2 اتفاق افتاد مگه چی بود غیر از این بود که مارکوس و دوستانش توی گروه خودشون با ارتش همکاری میکنن تا با یک حمله قدرتمندانه به مخفیگاه ها و به قول خودمانی خانه های دشمنان حمله کنند و آنها رو از ریشه و بنیاد نابود کنند و در همین ما بین اون دوست سیاهش هم دنبال همسر عزیزش میگرده و از هیچ کوششی دریغ نمیکنه آخرش چی میشه ؟اون رو پیدا میکنه ولی دیگه چیزی از اون نمونده ماجرا به جایی کشیده میشه که میزنن همه چیز رو نابود میکنن آخرش هم همون هلکوپترهای ارتش رو نشون میده در یک نمای باز که توی اونها مارکوس و اون زنه که مارکوس فکر میکرد مرده هست و میبینه طوریش نشده و میگه خدا رو شکر همین!
باید داستانی که در روند بازی اتفاق میفته رو مد نظر قرار بدیم واقعا داستان u2 رو میدونید چیه؟ نه داستانی که به صورت رمان باشه دقیقا اتفاقاتی که توی گیم پلی میفته رو میدونید ؟
من هم ایکس باکس دارم هم پلی استیشن هر دو بازی هم بارها تا آخر رفتم خوب میدونم دارم چی میگم !
اول میگی داستان و کلی هم از خودت غیب میگی بعد که میاری میگی روایت داستان..!! حالا من هی برای تو دلیل بیارم ولی.....

قشنگ معلومه اونجا که اینو در مورد آنچارتد 2 بهت گفتم برات عقده شده بود :d باشه تو راست میگی :d(از عزیزانی که اینجا هستن عاجزانه و ملتمسانه تقاضای 4000 تومان ناقابل برای خرید گیرز 3 دارم , اجرتون با مارکوس (ع) )
بازی کردن یک بازی چه ربطی به ندونست داشت..؟ تو گفتی 6 تا کارکتر بیشتر نداره من برات اون همه ردیف کردم..

بفرما اسم اکشن فیگورهای بازی رو هم توی لیست وارد کن ! اصلاً گرفتی من چی گفتم ؟ منظورم شخصیت های تاثیر گذار توی روند داستانی بازی بود نه اینکه طرف عین پیام بازرگانی بیاد یه صحنه از جلوی دوربین رد بشه یا چمیدونم اسکین های مختلف یه بنده خدا ! الان مثلاً Marcus Fenix با Civilian Marcus دو شخصیت متفاوت هستن ؟! بابا تو دیگه ترکوندی ! خسته نباشی !

چه ربطی داره اینها هر کدومشون شخصیت پردازی متفاوتی دارن نه مثل بعضی ها تو سه شماره با یک پیرهن و یک تیپ ظاهر بشن..

آخرین ویرایش:
اینها تا حالا تو بازی تایید شدن

Marcus Fenix
Civilian Marcus
Dominic Santiago
Commando Dom (Gamestop exclusive)
Civilian Dom
Augustus Cole
Bling Cole (Actually name of skin unconfirmed this is only a nickname.)
Thrashball Cole (Cole-Train) (Unlocked via beta)
Civilian Cole
Damon Baird
Mechanic Baird (Best Buy exclusive)
Anya Stroud
Samantha Byrne
Jace Stratton
Clayton Carmine
Bernadette Mataki
Dizzy Wallin (unlockable through multiplayer progression)
COG Gear (Unlockable through multiplayer progression)
Richard Prescott (CTL and likely available in all game types)
Victor Hoffman
Onyx Guard
Aaron Griffin (Stranded but counts as COG)
Tai Kaliso (Shown in videos)
Benjamin Carmine (Shown in videos)
Adam Fenix (Edition exclusive)

این ها هم لوکاست ها

Queen Myrrah (CTL but likely in all gametypes)
Drone
Sniper
Theron Guard
Savage Theron
Kantus
Grenadier
Flame grenadier
Grenadier Elite
Savage Grenadier
Savage Grenadier Elite (Walmart Exclusive)
Savage Kantus (Amazon Exclusive)
Beast Rider
Locust Miner (Unlockable through Multiplayer progression)
Locust Hunter (Unlockable through Multiplayer progression)

یک سری هم داریم که تو قسمت های قبل بودن و یا مردن

یک سری هم داریم که هنوز تو بخش داستانی بازی وارد نشدن و...
بفرما اسم اکشن فیگورهای بازی رو هم توی لیست وارد کن ! اصلاً گرفتی من چی گفتم ؟ منظورم شخصیت های تاثیر گذار توی روند داستانی بازی بود نه اینکه طرف عین پیام بازرگانی بیاد یه صحنه از جلوی دوربین رد بشه یا چمیدونم اسکین های مختلف یه بنده خدا ! الان مثلاً Marcus Fenix با Civilian Marcus دو شخصیت متفاوت هستن ؟! بابا تو دیگه ترکوندی ! خسته نباشی !

من خیلی چیزا از مباحث گرافیکی تو این تاپیک یاد گرفتم :دیجدی میگم خداییش :دی ! ولی انصافا هر چی بحث شده تو این تاپیک ، بحث مقایسه گرافیک بوده و عملا از سایر المانهای گیم پلی ، حرفی زده نشده ...
من خودم نظرم راجع به گرافیک این بازی ها اینه که هردو واقعا عالی هستن ، اما کاملا تو دو تا دنیای متفاوت سیر میکنن ... "به نظر من" ، Gears 3 از تکنیکهای بیشتر و سنگین تری استفاده میکنه ولی Uncharted 3 گرافیک زیباتری داره ، هر چند که گرافیک Gears 3 هم بسیار زیباست ...
در مورد داستان هم سوژه داستانی گیرز خیلی خوبه ، اما داستان خیلی خوبی نداره و شاید خیلی هم نیاز نداره ... ازون طرف U3 داستان و سوژه کلیشه ای ای داره ، اما بدلیل تکه کلام های Nate بسیار لذت بخش ازاب درومده . اکشن و گانینگ گیرز رو خیلی بیشتر از Uncharted دوست دارم ، ولی ازون طرف آنچارتد معماهای فیزیکی و پلتفرمینگ داره که همچین چیزی توی گیرز تعریف نشده .
گیرز باس های خفن داره ، باس فایت هایی که میتونه خاطره ساز بشه برای گیمر ، نوع طراحیشون هم فوق العادست ، اما آنچارتد با توجه به فضای Realـش امکان وجود همچین باسهایی براش محیّا نیست ... خلاصه که اصلا نمیتونم بگم کدوم رو بیشتر از اون یکی دوس دارم :دی ! W8ing for both of 'em ... :دی حالا مباحث گرافیکی رو ادامه بدین ، ما هم مستفیض شیم :دی !

• Like
Reactions: kayne
چه فرقی میکنه..!!!!؟ شما فرض کن از گیم پلی باشه وقتی جلوی دمو مولتیپلیر Geow کم میاره به جزء خنده چی کار میشه کرد..
08s3356knximan0ail4.gif

Gears 3 از تکنیکهای بیشتر و سنگین تری استفاده میکنه
مثلاً کیوان :دی ؟

دوستان من کاری ندارم کدوم بهتره (به نظرم اصلا هم مهم نیست . مهم اینه که آدم ساعاتی با این بازی ها خوش باشه)
ولی اگر می خواین مقایسه کنید احترام همدیگر رو حفظ کنید(خیلی بد با هم صحبت می کنین!!!)
چاکر شما هم هستیم.

مثلاً کیوان :biggrin1: ؟
اسماشون رو که بلد نیستم من :دی اما ریختشون رو نیگا میکنی انگار گرافیک گیرز سنگین تره ، شاید من دارم اشتباه میکنم :)
اشتباه برداشت میکنی خُب :biggrin1: !
یحتمل :دی ! ادعایی ندارم .

آخرین ویرایش:
خدایی من هر چه قدر نگاه این عکس هایی که دو طرف میزارن میکنم میبینم جفتشون عالی هستن حالا چه گیریه بگین بازی که نیومده و مشخص نیست اخرش چی میشه بهتره خدا میدونه :دی
در ضمن هر چی نگاه میکنم تاپیک بار فنی خاصی نداره و تنها چیزی که دیده میشه فن بازی هست ! بخواد همین طور پیش بره تاپیک قفل میشه...

• Like
Reactions: kayne
terova @
این مقایسه ها و عکس هارو بزار دم کوزه آبشُ بخور :)) . شیطونه میگه چارتا مقایسه عین خودشون بزارم گرافیگ گیرز3 نصف Uncharted 1 هم بنظر نیاد.
بعد شما تکنیک هارو چجوری از رو عکس تشخیص میدی خدا عالمه. در کل بخوایم به دیده ها و تجاربمون رجوع کنیم از لحاظ تکنیک های بازی سازی مثل انیمیشن ها، افکت های برف، آب، آتش، شن،کرکتر دیزاین و... گیرز قابل مقایسه نیست با آنچارتد اینو از بچه دوساله بپرسی بهت میگه.
حالا باز برو دوتا عکس شرور ور دیگه بچسبون به هم !

اسماشون رو که بلد نیستم من :دی اما ریختشون رو نیگا میکنی انگار گرافیک گیرز سنگین تره ، شاید من دارم اشتباه میکنم :)
اشتباه برداشت میکنی خُب :دی !

خدایی من هر چه قدر نگاه این عکس هایی که دو طرف میزارن میکنم میبینم جفتشون عالی هستن حالا چه گیریه بگین بازی که نیومده و مشخص نیست اخرش چی میشه بهتره خدا میدونه :دی
در ضمن هر چی نگاه میکنم تاپیک بار فنی خاصی نداره و تنها چیزی که دیده میشه فن بازی هست ! بخواد همین طور پیش بره تاپیک قفل میشه...
والا امین جان این دوستانی که ما میبینیم آخر سال 100% سایت ها هم بگن گرافیگ آنچارتد بهتره میگن شعور ندارن یا سونی فن هستن خودمون عکس میچسبونیم به هم ! =))

آخرین ویرایش:
ا

اول یه LOL دوم یه LOL دیگه و سوم هم یه LOL دیگه ! مگه اینکه خودت بگی اون بهتره !

اول 4000 نه 2500 دوم معلوم کم اوردی

دوست عزیز شما که قانون کپی رایت رو می زاری زیر پات و حق اثر رو از بین می ری با 2500 تومن از بازی طرفداری نکنی بهتره :) با این تفاسیر نه حمایت شما نه کوبیدن شما از بازی هیچ تاثیری برای سازنده نداره :) ضمن اینکه مایع درسر سازنده اثر هم هست :)

اول یه LOL دوم یه LOL دیگه و سوم هم یه LOL دیگه ! مگه اینکه خودت بگی اون بهتره !

دوست عزیز شما که قانون کپی رایت رو می زاری زیر پات و حق اثر رو از بین می ری با 2500 تومن از بازی طرفداری نکنی بهتره :) با این تفاسیر نه حمایت شما نه کوبیدن شما از بازی هیچ تاثیری برای سازنده نداره :) ضمن اینکه مایع درسر سازنده اثر هم هست :)
ببین دوست عزیز من خودم gears2 اورجینال گرفتم gears 3 رو هم می گیرم و طرفدار هیچ شرکتی نیستم صحبت من سر این که شما ps3 باز ها می خواید پولتونو به رخ ما بکشید.

عکس Gears مربوط به E3 سال گذشته هست..

خب بزار کارت رو راحت تر کنم :

دیگه با این عکس هات ما که کم آوردیم ! حالا باز برو یه عکس بی کیفیت کپچر کن بیار اینجا بزار :d دیگه رسماً حوصله ی اصلاح کردن مقایسه های خوشحالت رو ندارم :d
reach @
صفحه ی قبل جوابتو دادم :
اول اینکه 4000 نه 2500 دوم معلومه کم اوردی داری پولتو به رخ می کشی.
همینجا جلوی همه میگم توی این فروم از همون اول هیچ وقت یه چیز بی ارزش مثل پول رو به رخ نکشیدم الانشم اینکار رو نمی کنم در آینده هم نخواهم کرد ! شما هم یاد بگیر وصله به کسی نچسبونی !
منظورم این بود که دیگه گیرز با این محبوبیت و این هزینه ی کم چیزی نیست که تا الان کسی طرفش نرفته باشه ! افتاد ؟!
--------------
چه ربطی داره اینها هر کدومشون شخصیت پردازی متفاوتی دارن نه مثل بعضی ها تو سه شماره با یک پیرهن و یک تیپ ظاهر بشن..
یعنی توی بازی 2 تا مارکوس داریم , 3 تا دام , 4 تا کول و ... چه جالب !
پس توی آنچارتد 2 هم یه ناتان با شخصیت پردازی به همراه لباس مشکی یه شخصیت پردازی به همراه لباس قهوه ای یه دونه شخصیت پردازی چاق یه شخصیت پردازی زخمی و ... Super LOL !
بعد اگه توی آنچارتد اینجوری بوده توی گیرز های 1 و 2 شما از روی لباس زیر مارکوس تفاوت رو تشخیص میدادین ؟ چون ما توی ظاهرش چیز متفاوتی پیدا نکردیم !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ...Sahand...
. ازون طرف U3 داستان و سوژه کلیشه ای ای داره ، اما بدلیل تکه کلام های Nate بسیار لذت بخش ازاب درومده . !

کلیشه ای ؟ :d کجاش کلیشه ای هست !

به هر حال چیزی که مشخصه اینکه هر دو تای این بازی ها تو سبک خودشون بهترین خواهند بود ! ولی کدوم برتر هست رو می سپاریم به چند ماه آینده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or