اینها تا حالا تو بازی تایید شدنببخشید از کی تا حالا جنگجو های لوکاست که توی بازی دارن کشته میشن جزو عناصر داستانی به حساب میان ؟! اونا که سیاهی لشکرن :d اونا رو حذف کن بعد بشمر :d
Marcus Fenix
Civilian Marcus
Dominic Santiago
Commando Dom (Gamestop exclusive)
Civilian Dom
Augustus Cole
Bling Cole (Actually name of skin unconfirmed this is only a nickname.)
Thrashball Cole (Cole-Train) (Unlocked via beta)
Civilian Cole
Damon Baird
Mechanic Baird (Best Buy exclusive)
Anya Stroud
Samantha Byrne
Jace Stratton
Clayton Carmine
Bernadette Mataki
Dizzy Wallin (unlockable through multiplayer progression)
COG Gear (Unlockable through multiplayer progression)
Richard Prescott (CTL and likely available in all game types)
Victor Hoffman
Onyx Guard
Aaron Griffin (Stranded but counts as COG)
Tai Kaliso (Shown in videos)
Benjamin Carmine (Shown in videos)
Adam Fenix (Edition exclusive)
این ها هم لوکاست ها
Queen Myrrah (CTL but likely in all gametypes)
Drone
Sniper
Theron Guard
Savage Theron
Kantus
Grenadier
Flame grenadier
Grenadier Elite
Savage Grenadier
Savage Grenadier Elite (Walmart Exclusive)
Savage Kantus (Amazon Exclusive)
Beast Rider
Locust Miner (Unlockable through Multiplayer progression)
Locust Hunter (Unlockable through Multiplayer progression)
یک سری هم داریم که تو قسمت های قبل بودن و یا مردن
یک سری هم داریم که هنوز تو بخش داستانی بازی وارد نشدن و...
چه فرقی میکنه..!!!!؟ شما فرض کن از گیم پلی باشه وقتی جلوی دمو مولتیپلیر Geow کم میاره به جزء خنده چی کار میشه کرد..اگر چه با کارهایی که کردی دیگه تصاویرت هیچ گونه ارزش مادی و معنوی نداره :d ولی خدمتت عرض کنم اون تیکه گیم پلیه چه جوری فهمیدی کات سین ـه نمی دونم :d
اول میگی داستان و کلی هم از خودت غیب میگی بعد که میاری میگی روایت داستان..!! حالا من هی برای تو دلیل بیارم ولی.....دوست من داستان اینکه هر کدوم از کجا اومدن و چطور شده اومدن و چکاره بودن و میخوان چکار کنن و ........ اصلا این حرفها چیه ؟
داستان باید مستقیما توی روند بازی اتفاق بیفته و طوری بشه که با بازی کردن بازی داستان هم پیش بره و روند بازی هست که داستان رو پیش میبره مهم از داستان یک ایده ناب هست که خوب شروعش کنن خوب پیش ببرن و خوب هم تموم کنن که معمولا توی این زمینه u3 بهترین بوده و واقعا توی شماره 2 نشون داد میفهمه با داستان چکار کنه ولی gears2 چی؟برای من نیایید بگید داستان از این قرار بوده از روزگاران قدیم مردی تنها در سرزمینی خوش آب و هوا و ...... داستان اگه به اینش باشه که میشه صد تا کتاب در مورد u3 و u2 نوشت !!!
حرف من اینه که داستانی که در روند بازی توی gears 2 اتفاق افتاد مگه چی بود غیر از این بود که مارکوس و دوستانش توی گروه خودشون با ارتش همکاری میکنن تا با یک حمله قدرتمندانه به مخفیگاه ها و به قول خودمانی خانه های دشمنان حمله کنند و آنها رو از ریشه و بنیاد نابود کنند و در همین ما بین اون دوست سیاهش هم دنبال همسر عزیزش میگرده و از هیچ کوششی دریغ نمیکنه آخرش چی میشه ؟اون رو پیدا میکنه ولی دیگه چیزی از اون نمونده ماجرا به جایی کشیده میشه که میزنن همه چیز رو نابود میکنن آخرش هم همون هلکوپترهای ارتش رو نشون میده در یک نمای باز که توی اونها مارکوس و اون زنه که مارکوس فکر میکرد مرده هست و میبینه طوریش نشده و میگه خدا رو شکر همین!
باید داستانی که در روند بازی اتفاق میفته رو مد نظر قرار بدیم واقعا داستان u2 رو میدونید چیه؟ نه داستانی که به صورت رمان باشه دقیقا اتفاقاتی که توی گیم پلی میفته رو میدونید ؟
من هم ایکس باکس دارم هم پلی استیشن هر دو بازی هم بارها تا آخر رفتم خوب میدونم دارم چی میگم !
بازی کردن یک بازی چه ربطی به ندونست داشت..؟ تو گفتی 6 تا کارکتر بیشتر نداره من برات اون همه ردیف کردم..قشنگ معلومه اونجا که اینو در مورد آنچارتد 2 بهت گفتم برات عقده شده بود :d باشه تو راست میگی :d(از عزیزانی که اینجا هستن عاجزانه و ملتمسانه تقاضای 4000 تومان ناقابل برای خرید گیرز 3 دارم , اجرتون با مارکوس (ع) )
بفرما اسم اکشن فیگورهای بازی رو هم توی لیست وارد کن ! اصلاً گرفتی من چی گفتم ؟ منظورم شخصیت های تاثیر گذار توی روند داستانی بازی بود نه اینکه طرف عین پیام بازرگانی بیاد یه صحنه از جلوی دوربین رد بشه یا چمیدونم اسکین های مختلف یه بنده خدا ! الان مثلاً Marcus Fenix با Civilian Marcus دو شخصیت متفاوت هستن ؟! بابا تو دیگه ترکوندی ! خسته نباشی !
چه ربطی داره اینها هر کدومشون شخصیت پردازی متفاوتی دارن نه مثل بعضی ها تو سه شماره با یک پیرهن و یک تیپ ظاهر بشن..
آخرین ویرایش: