Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

سلام بچه ها.....
اونایی که بازی رو گرفتن امشبم انلاین بازی کردند....
من الان بازی رو تموم کردم ولی وقتی میرم برای آنلاین دستگاه یه جورایی قفل میشه و رو صحفه اول فریز میشه.....
آپدیت جدیدشم گرفتم....

امروز با بچه ها چند تا حالت مختلف رو بازی کردیم که علت اصلیش هم این بود که تعدادمون هر بار کم و زیاد میشد در پایان هم co-op adventure رفتیم که خیلی جالب بود و اگر امتحانش نکردید حتما بازیش کنید
دوستان برای آن لاین اد کنید Alireza_Sadati

امروز رسما ترکیدم :d بازی شدیدا معتاد کنندست! از ساعت 3 که اومدم پای بازی تا همین الان یک سره داشتیم با دوستان بازی میکردیم :d باز بقیه ی بچه ها شیفتی میرفتن و میومدن ولی من که مثل معتادا همش در حال بازی بودم :d
این آخر کار هم که 8-9 نفر بودیم عالی بود :d گروه ها هم برابر بود با اختلاف یکی دوتا یکی از گروه ها برنده میشد :d
همین دیگه :d
آها مرحله ی آخر Co Op Adventure هم چیز جالبی بود :d گرچه جوگیری کردیم و خواستیم رو هارد تمومش کنیم که نزاشتن :d (البته 3تا اصلیا رو زدیم ولی نوچه هاشون حالمون رو گرفتن :d )

راستی کیوان این نارنجکت کدومشون بود ؟ :d تا مینداختی میترکید من رو داشت روانی میکرد :d

امروز رسما ترکیدم :d بازی شدیدا معتاد کنندست! از ساعت 3 که اومدم پای بازی تا همین الان یک سره داشتیم با دوستان بازی میکردیم :d باز بقیه ی بچه ها شیفتی میرفتن و میومدن ولی من که مثل معتادا همش در حال بازی بودم :d

هم خودت ترکیدی هم مارو ترکوندی !:d:| Co-op خیلی خستمون کرد ! واقعا سخت بود , مخصوصا اون گنده ها ( :d ) تا جون میدادن اعصاب واسه آدم نمیموند

این احمدم مثل من بود :d با هم شروع کردیم تا همون موقع که پست رو دادم داشتیم بازی میکردیم(یکی دو دقیقه قبلش :d )

نوش جان :biggrin1: اسمش Quick Boom بود فکر کنم.
دست شما هم درد نکنه :d
دارم فکر میکنم فردا اون نارنجکه که تبدیل به3-4تا نارنجک میشه رو بگیرم یا نه :d هنوز به نتیجه ای نرسیدم :d

این احمدم مثل من بود :d با هم شروع کردیم تا همون موقع که پست رو دادم داشتیم بازی میکردیم(یکی دو دقیقه قبلش :d )

دست شما هم درد نکنه :d
دارم فکر میکنم فردا اون نارنجکه که تبدیل به3-4تا نارنجک میشه رو بگیرم یا نه :d هنوز به نتیجه ای نرسیدم :d
من گرفتم زیاد بکارم نیومد
باید در فاصله های خیلی نزدیک بندازیش تا جواب بده(در صورتی که 1دونشم جواب میده )
تو بعضی مرحله ها هم که پرتگاه داره یکیش میوفته پایین

ولی مثلا توی اون مرحله ی فرانسه یا بیابون (مخصوصا قسمت پایینی :d ) به نظرم میتونه خیلی مفید باشه :d
پس فعلا بی خیالش میشم صبر میکنم اون یارو LVL60ـی رو بگیرم :d

سلام بچه ها...
برای من هر دفعه که میرم صحفه اول فریز میشه.....
کسی نمیدونه مشکل کجاست؟؟؟ منم دوست دارم آنلاین بزنم....

منم توی بازی های جدید همینجور میشه کنسولم , فکر میکنم واسه خاطر نسل جدید بازی ها هستش البته شایدم اشتباه کنم
ولی دیگه نه هر دفعه که میرم توو منوی اصلی , شاید دو سه روزی یک بار روی بازی های u3 و bf3 اینجوری میشه , انگشتتو بزار روی پاور بعد که اولین بوق رو زد بردار تا دستگاه بعد چند ثانیه خاموش بشه وقتی روشن شد اگه ارور داد با دسته دوباره خاموشش کن و دوباره روشنش کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or