Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

خیر کیل استریک نیست ولی یک چی تو همون مایه هاست! :d
با گرفتن تعداد خاصی مدال میتونید یک قدرت کمکی استفاده کنید! مثل 1 تیر RPG یا سریع دویدن یا تبدیل 1 نارنجک به 4-5 تا و ... :d
مثلا برای RPG باید 10 تا مدال جمع کنید تا بتونید فعالش کنید! و اگر فعالش کنید و قبل از اینکه ازش استفاده کنید کشته بشید میپره :d

• Like
Reactions: mohsen7337
ببخشید چه طوری میشه اینو فهمید ؟؟؟:">:-/
اول ببین اکانتتو با چه کشوری ساختی . اگه اروپا یا امارات ساختی میشه 2 و اگه امریکا ساختی میشه 1 ,,,,,,, و ریجن بازی هم پشت بازیت نوشته کناره اونجایی که آبی نوشته Blu rayDisc , توی یه مربع سیاه یه شماره زده ببین چند هست ,,,,, حالا این دو تا باید یکی باشه ,,,,,

سلام
دوستان برای بازی آنلاین حتما کد می خواد ؟؟و من ریجن اکانتم 1 هست نمیتونم ریجن2 استفاده کنم ؟؟آخه شنیدم بدونه داشتن کد هم میشه بازی کرد و اون کد فقط آواتار و تم و... هست

سلام
دوستان برای بازی آنلاین حتما کد می خواد ؟؟و من ریجن اکانتم 1 هست نمیتونم ریجن2 استفاده کنم ؟؟آخه شنیدم بدونه داشتن کد هم میشه بازی کرد و اون کد فقط آواتار و تم و... هست
بله حتما نیاز به کد داره !
شما یه اکانت دیگه واسه اروپا بساز {مثلا انگلستان} برو اونچا کد رو وارد کن فایل رو دانلود کن بعد برگرد روی اکانت اصلی خودت بازی کن

امروز براش یک آپدیت اومده، نمیدونید این آپدیت برای چیه؟
حجمش هم 22MB هست :d

این گنج و این چیزا پیدا نمیشه اعصاب نمیزاره برای آدم :d میخوایم چندتا کلاه و اینجور چیزا باز کنیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or