kimsungbabak
کاربر سایت
ابدیت بازی پاک کن مجددا دانلود کن ببین مشکلت حل می شه .ناتی داگ هنوز جوابی برای این مشکل نداده متاسفانه ...منم توی بازی های جدید همینجور میشه کنسولم , فکر میکنم واسه خاطر نسل جدید بازی ها هستش البته شایدم اشتباه کنم
ولی دیگه نه هر دفعه که میرم توو منوی اصلی , شاید دو سه روزی یک بار روی بازی های u3 و bf3 اینجوری میشه , انگشتتو بزار روی پاور بعد که اولین بوق رو زد بردار تا دستگاه بعد چند ثانیه خاموش بشه وقتی روشن شد اگه ارور داد با دسته دوباره خاموشش کن و دوباره روشنش کن
ابدیت بازی پاک کن مجددا دانلود کن ببین مشکلت حل می شه .ناتی داگ هنوز جوابی برای این مشکل نداده متاسفانه ...سلام بچه ها...
برای من هر دفعه که میرم صحفه اول فریز میشه.....
کسی نمیدونه مشکل کجاست؟؟؟ منم دوست دارم آنلاین بزنم....
خبر خبر خبر ! :d
اگر یادتون باشه قبل از اومدن بازی یک عکس گزاشتم از هلگاست که قراره تو بخش مولتی پلیر باشه :d ولی وقتی بازی اومد دیدیم اِ این که نیستش و شایعست و اینا :d ولی خوب! حالا تایید شد! :d
آقا این چیزه (چی میگن بهش ؟! همون چیزه !) که پول کمتر میدیم و یه جا DLC ها رو قبل از عرضه میخریم ، هنوز برقرار هست یا فقط تا قبل از انتشار بازی میشد پول داد ؟!
دستتون درد نکنه ! من که اکانتم امارات هست باید دلاری بخرم دیگه ؟! یعنی همون کارت US رو بگیرم ؟!