به به این از اولیش منتظر بقیه ی نتایج هم هستیم :excited:خب دوستان به همه فن هاي اين بازي ازجمله خودم تبريك ميگم
چون كه اين بازي به عنوان بهترين بازي سال در vga انتخاب شد.
گمون کنم شما برعکس گفتید!چون پلات ها از پک های معمولی ارزون تر هستن!قضیه ی بسیار مسخره ی این پک ها اینه که تو ایران ملت ( هم مغازه دار ها - هم گیمر ها ) این پک رو گرونتر میفروشن ! و فک میکنن حتما اینا چیزی داره که روش زده پلاتنیوم .
بدون شک بگیر!بازی فوق العاده زیباست!بازی Uncharted 1ارزش خریدن داره؟؟؟
پک پلاتنیم چه فرقی با معمولی داره؟؟؟
الان تو بازار پک معمولیش هست؟؟؟
خب نیگا کن.هر کدوم از اون شکل ها یه رنگی داره بعد ببین که کدوم یک از اون حروف ها به رنگ شکل هاست.همین:smileچی گفتم:biggrin1دوستان اون معمای بازی که باید عناصر طبیعت رو بزاری (مربع . مثلث. کاسه و دایره) بعد یه سری حروف قشنگو باید بچینی.
چیکار باید کرد که معما حل شه؟
توی دفترچه نوشته!اقا اون معمايي كه 4تا مجسمه هستش وروبه زوشون اوظرف هارا مي زاريم بعدش يه حروفي بايد رو ديوار بزاريم اون حروف را چجحوري بايد پيدا كنيم واسه هر مجسمه چه حرفي بزارم
بهترین رجین بازی کدومه:confused: و رجین های مختلف بازی چه تفاوتی باهم دارند (از نظر اجرای بازی):confused:
من برای خرید بازی که رفته بودم فروشنده گفت رجین 1 بازی رو که برای امریکاست رو 65 تومان میده و رجین های دیگه ممکنه تو بعضی از سیستمها ارورهای داشته باشه در حالیکه من دو بازی متال گیر4 و کیلزون 2 رو دارم رجین پال هست و مشکلی تو بازی ها ندیدم .
کلا به ندرت پیش میاد که ریجن های مختلف یه بازی با هم فرق داشته باشن
ریجن های این بازی هم تا اونجایی که من میدونم تفاوتی با هم ندارن