Uncharted 2: Among Thieves

قضیه ی بسیار مسخره ی این پک ها اینه که تو ایران ملت ( هم مغازه دار ها - هم گیمر ها ) این پک رو گرونتر میفروشن ! و فک میکنن حتما اینا چیزی داره که روش زده پلاتنیوم .
گمون کنم شما برعکس گفتید!چون پلات ها از پک های معمولی ارزون تر هستن!
بازی Uncharted 1ارزش خریدن داره؟؟؟
پک پلاتنیم چه فرقی با معمولی داره؟؟؟
الان تو بازار پک معمولیش هست؟؟؟
بدون شک بگیر!بازی فوق العاده زیباست!;)

دوستان اون معمای بازی که باید عناصر طبیعت رو بزاری (مربع . مثلث. کاسه و دایره) بعد یه سری حروف قشنگو باید بچینی.
چیکار باید کرد که معما حل شه؟

دوستان اون معمای بازی که باید عناصر طبیعت رو بزاری (مربع . مثلث. کاسه و دایره) بعد یه سری حروف قشنگو باید بچینی.
چیکار باید کرد که معما حل شه؟
خب نیگا کن.هر کدوم از اون شکل ها یه رنگی داره بعد ببین که کدوم یک از اون حروف ها به رنگ شکل هاست.همین:smile:(چی گفتم:biggrin1:)

بچه ها سلام چند تا سوال داشتم امیدوارم راهنمایی کنین اول اینکه platinum تروفی رو باید چگونه بگیرم
دوم beast mode روچگونه بگیرم و در اخر steel fist expert

اقا اون معمايي كه 4تا مجسمه هستش وروبه زوشون اوظرف هارا مي زاريم بعدش يه حروفي بايد رو ديوار بزاريم اون حروف را چجحوري بايد پيدا كنيم واسه هر مجسمه چه حرفي بزارم

اقا اون معمايي كه 4تا مجسمه هستش وروبه زوشون اوظرف هارا مي زاريم بعدش يه حروفي بايد رو ديوار بزاريم اون حروف را چجحوري بايد پيدا كنيم واسه هر مجسمه چه حرفي بزارم
توی دفترچه نوشته!
اون صفحه ای که عکس این ظروف رو رنگارنگ کشیده. صفحه های بعدش هم ان حیوانات رو به رنگ های مختلف کشیده، شما باید رنگ ظروف . حیوانات رو یکی کنی، حروفش رو هم بالاش نوشته.

بهترین رجین بازی کدومه:confused: و رجین های مختلف بازی چه تفاوتی باهم دارند (از نظر اجرای بازی):confused:

کلا به ندرت پیش میاد که ریجن های مختلف یه بازی با هم فرق داشته باشن
ریجن های این بازی هم تا اونجایی که من میدونم تفاوتی با هم ندارن

کلا به ندرت پیش میاد که ریجن های مختلف یه بازی با هم فرق داشته باشن
ریجن های این بازی هم تا اونجایی که من میدونم تفاوتی با هم ندارن

من برای خرید بازی که رفته بودم فروشنده گفت رجین 1 بازی رو که برای امریکاست رو 65 تومان میده و رجین های دیگه ممکنه تو بعضی از سیستمها ارورهای داشته باشه در حالیکه من دو بازی متال گیر4 و کیلزون 2 رو دارم رجین پال هست و مشکلی تو بازی ها ندیدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or