Uncharted 2: Among Thieves

فک کنم اتفاقی بوده حامد جان . چون من یادم نمیاد حتی یک بار هم توی یه باگ گرافیکی گیر کرده باشم و بازی رو دوباره Reset کنم . شاید اگه یه بار دیگه بازی رو تموم کنی همچین اتفاقی نیافته .

سلام ...
فکر نکنم اتفاقی بوده. چون پسر دایی من قبل از من بازی را تمام کرده بود و گفت من در جایی از موزه ترکیه بعد از پرش داخل دیوار گیر کردم و مجبور شدم بازی را دوباره لود کنم من گفتم حتما اتفاقی بوده! اما خودم 4 بار از این قبیل مشکلات برام ایجاد شد اول یکبار بعد از انفجار و پرت شدن داخل سنگفرش های تبت رفتم و بیرون نیومد! دوم جایی که داشتم فیلمبردار زخمی را حمل میکردم سنگ ها جلوی راهم ریختن و 2 تا هوش مصنوعی ها به راهشون ادامه دادن و من اینور موندم و مجبور شدم لود کنم! و در مرحله باس اخر 2 بار کلا از بازی خارج شدم و داخل فضایی دیگه موندم که میتونستم به باس مرحله تیر بزنم و اون هم راست صورت درک فقط میومد جلو و هیچ کاری نمیکرد و من هم نمیتونستم بیرون بیام و 2 بار لود کردم اون لحظه دوربین مناسب دم دستم نبود ولی چندتا عکس با گوشی گرفتم که نمایان هست:

1pnp.jpg

2qhq.jpg

حامد جان حرف شما برای ما سنده نیازی به تصویر نبود . ولی دقیقا من تمام این مراحلی که گفتی بدون کوچکترین مشکلی رد کردم . شاید از شانس خوب من و شانس بد شما بوده باشه .
به هر حال مهم لذتش بود که همه بهره مند شدند .

یه بار منم به باگ خوردم ولی هیچکدوم از اینا نبود.از یکی از پله ها(یادم نمیاد کدوم مرحله بود)بالا میرفتم که دوربین باید تغییر میکرد ولی نکرد:biggrin1:بعد از چند ثانیه دیدم Nate در فضایی بکران و سیاه رنگ غوطه وره:biggrin1:

درود

تمام صفحات رو از اول خواندم :دی چه عجله ای سر خرید داشتید :دی
من هنوز این بازی رو انجام ندادم ( تو رو خدا نریزید سرم :دی ، دیر PS3 خریدم :دی ) الآن هم قصد دارم که شماره یک رو بخرم بعد 2
میشه یک توضیحی در مورد استفاده از Sixaxis در U1 و U2 بدید ؟

درود

من هنوز این بازی رو انجام ندادم ( تو رو خدا نریزید سرم :دی ، دیر PS3 خریدم :دی ) الآن هم قصد دارم که شماره یک رو بخرم بعد 2

U2 که اصلا Sixaxis نداره!
آنچارتد 1 هم فقط يه تیکه وقتی داری از روي یه چوب باریک رد ميشي باید با اون تعادلتو حفظ کنی.:دی

درود

مبارکه:biggrin1:
تو U1 ازش تو نشونه گیری واسه پرتاب نارنجک استفاده میشد و استفاده ی دیگش هم واسه رد شدن از پل های چوبی بود....ولی تو U2 نبود چیزی!:biggrin1:

سلام کمک لطفا
دوستان من اونجایی که چهار تا جسم سنگسن رو جلوی 4 تا تابلو میزارید بعد چها تا دریچه باز میشه که روش حرفهای اجق وجق نوشته چیکار باید بکنم .
سر از اون دفترچه هم در نیاوردم . کمک کنید.

تاپيك رو آوردم بالا چون تازه 3 روزه بازي رو گرفتم . خيلي زيبا , روان و روان و روان هستش اصلا خسته كننده نيست. گرافيك هم كه ديگه بحثي نداره از همه بازي ها سره (اونجا كه هليكوپتره ساختمون رو ميزنه ديوانه كنندس)

U2که اصلا Sixaxis نداره!
آنچارتد 1 هم فقط يه تیکه وقتی داری از روي یه چوب باریک رد ميشي باید با اون تعادلتو حفظ کنی.
كي گفته نداره؟؟؟
وقتي كه از يه لبه گرفتيد و به عقب ميخواي بپري هم اگه دسته رو به عقب قوس بدي بر ميگرده و كافيه X رو بزني....

آخرین ویرایش:
سلام ...
فکر نکنم اتفاقی بوده. چون پسر دایی من قبل از من بازی را تمام کرده بود و گفت من در جایی از موزه ترکیه بعد از پرش داخل دیوار گیر کردم و مجبور شدم بازی را دوباره لود کنم
2qhq.jpg
دقیقا همچین اتفاقی برای من هم افتاد از لبه ی نرده ها ارتفاع 1 متر (!) رو پریدم پایین و مردم :biggrin1:
راستی من این بازی رو تازه گرفتم . شماره قبلیشم بازی نکردم. خواستم ببینم خیلی به هم ربط دارن ؟ اگه آره کجا می تونم داستانشو بخونم ( تاپیکی داره ؟ )
یه باگ دیگه هم تو قسمت موزه داره که میشه اون سمت دیوار رو دید ( آبی رنگ میشه )

راستی من این بازی رو تازه گرفتم . شماره قبلیشم بازی نکردم. خواستم ببینم خیلی به هم ربط دارن ؟ اگه آره کجا می تونم داستانشو بخونم ( تاپیکی داره )
نه دوست عزیز داستان قسمت اول ربطی به این شماره نداره .
کلا یه داستان جدایی بود , فقط برای آشنای با بعضی از کارکترها مثل : سالیوان و اِلنا.. که چطوری با ناتان همراه شدن میتونی یه امتحانی کنی.
( منم تازه بعد از مدتها تونستم برم سراغ این شماره واقعا حرف نداره نسبت به شماره اولش خیلی بهتر شده از گرافیک و هوش مصنوعی و معما ها گرفته تا بقیه موارد ....
وقتی استارت رو زدم تا چپتر 4 و 5 زیاد منو راضی نکرد ولی با دیدن مراحل جلوتر نظرم به کلی تغییر کرد . قسمت اول تقریبا یه اکشن کامل با دشمنهای عذاب آور و غیر قابل تحمل بود , ولی این شماره یه ادونچر زیبا و دل نواز با صحنه های هالیوودی که تو کمتر فیلمی میشه دید .:biggrin1: از نظر من این قسمت یه تحول 360 درجه بود .دست Naughty Dog درد نکنه )

نقل قول :

سلام کمک لطفا
دوستان من اونجایی که چهار تا جسم سنگسن رو جلوی 4 تا تابلو میزارید بعد چها تا دریچه باز میشه که روش حرفهای اجق وجق نوشته چیکار باید بکنم .
سر از اون دفترچه هم در نیاوردم . کمک کنید.

نقل قول جواب :

دفترچه رو باز کن صفحه ای که چهارتا جسم رو کشید بیار بوسیله رنگشون
مشخص کدوم حرف برای کدوم جسم

----------------------------------------------------------------------------------------------------

میشه بیشتر توضیح بدید من اون 4 تا اشیا رو گذاشتم سر جاشون این دریچه ها که باز میشه رو موندم توش بدجور ... چی کار کنممممم ؟؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or