Uncharted 2: Among Thieves

من برای خرید بازی که رفته بودم فروشنده گفت رجین 1 بازی رو که برای امریکاست رو 65 تومان میده و رجین های دیگه ممکنه تو بعضی از سیستمها ارورهای داشته باشه در حالیکه من دو بازی متال گیر4 و کیلزون 2 رو دارم رجین پال هست و مشکلی تو بازی ها ندیدم .

شما به حرف فروشنده ها بخوای دقت کنی یه چیزهایی میگن که... :eek:
نه دوست من هیچ مشکل و تفاوتی من یکی ندیدم

بازی از لحاظ داستان اون قدر قوت نداشت.
تو که بازی رو تموم نکردی چی میگی؟؟؟
سر اون معمای 4 سنگ گیر کردی و ادامش ندادی!!! اصلش همون بعدش ـه :d (آخه اونم معما بود تو گیر کردی ؟ :d )

این گنج های داخل که بازی پیدا می کنیم رامیشه به پول تبدیل کرد وبا انها قابلیتهای بازی را ازاد کرد:confused:
در ضمن کسی تا بحال دو اسکین اخر رو باز کرده وچه جوری باید تروفی پلاتینیم را بدست اورد :confused:

این گنج های داخل که بازی پیدا می کنیم رامیشه به پول تبدیل کرد وبا انها قابلیتهای بازی را ازاد کرد
خیر!اگر همشون رو بگیری چندتا تروفی باز میشه!

در ضمن کسی تا بحال دو اسکین اخر رو باز کرده
آره ! یکیش خودم و خیلی های دیگه! فکر کنم اکثرا باز کرده باشند!

وچه جوری باید تروفی پلاتینیم را بدست اورد
همه ی تروفی ها رو بگیرید تا بهتون بده! تروفی های این بازی جزو آسون ترین هاست!

سلام ...
بلاخره وقت شد من این بازی را تمام کردم واقعا ترافیک بازی ها بالا بود و وقت ازاد من بسیار کم.

بازی از هر لحاظ عالی بود و لذت فوق العاده ای داشت فقط من کمتر به یاد دارم داخل بازی های بزرگ و موفق 3 تا 4 بار داخل باگ های گرافیکی گیر کنم و مجبور بشم دوباره از سیو قبلی بازی را ادامه بدم این باگ ها توی همچنین بازی واقعا عجیب بود.

سلام ...
بلاخره وقت شد من این بازی را تمام کردم واقعا ترافیک بازی ها بالا بود و وقت ازاد من بسیار کم.

بازی از هر لحاظ عالی بود و لذت فوق العاده ای داشت فقط من کمتر به یاد دارم داخل بازی های بزرگ و موفق 3 تا 4 بار داخل باگ های گرافیکی گیر کنم و مجبور بشم دوباره از سیو قبلی بازی را ادامه بدم این باگ ها توی همچنین بازی واقعا عجیب بود.

:confused::confused: انچارتد 2 ؟ باگ؟؟؟ 3-4 بار؟؟؟ اوه اوه... شما رو باید به عنوان باگ گیر گیمها استخدام کنن :biggrin1:(شوخی)

سلام ...

فک کنم اتفاقی بوده حامد جان . چون من یادم نمیاد حتی یک بار هم توی یه باگ گرافیکی گیر کرده باشم و بازی رو دوباره Reset کنم . شاید اگه یه بار دیگه بازی رو تموم کنی همچین اتفاقی نیافته .

در مورد ترافیک بازی های خوب هم باهات موافقم . چون من هنوز نه Bayonetta نه Demon Souls نه Saboteur نه Army of Two 2 نه Borderlands و ... رو وقت نکردم بازی کنم !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or