Uncharted 2: Among Thieves

من آنچارتد 1 رو تموم ردم دیدم اگه برم تو تاپیک خودش باید یه اکتشاف انجام بدم برای همین همین جا نظرم رو می گم که چندان بیراه هم نیست!
خداییش در حق شماره یک خیلی اجحاف شده.بازی فوق العاده زیبا و جذاب بود.مشخصا به دو نمی رسید ولی نمی دونم چیه با اینکه اول 2 رو رفتم بعد 1 ،سینگل شماره 1 بیشتر چسبید!شاید به این خاطر باشه چون بیشتر مراحل شماره دو رو تریلر هاش رو دیده بودم و یه جورایی برام همش اسپویل شده بود

من فک میکردم چون 1 یه تجربه جدید بود و شماره اول بازی بود بیشتر حال کردم ولی اینگار تو هم با 1 بیشتر حال کردی.
تو 1 یه حس معصومیتی Nathan داشت که راحت تر باهاش ارتباط برقرار میکردم ولی تو 2 دیگه راحت آدم میکشت واسه پیدا کردن گنج در حالی که تو 1 بیشتر از خودش دفاع میکرد.

این Eye of Indra خیلی جالب بود :d امروز نشستم 4تاش رو دیدم!!!
چیزی از داستان نمیگم اگر دوست داشتید برید خودتون ببینید!

و خداوند youtube را آفرید :d

آقایون منم همین الان تمومش کردم.کل بازی اینجوری :shocked: بودم آخرش اینجوری:scare: شدم.خدایی تا لحظه آخر هم آدمو ول نمیکرد.اون آخرش که داشتن سر میخوردن رو بگو.در کل عالی عالی بود.

دوستان ار کجا میتونم تریلر این بازیو دانلود کنم
الیته سایت gametrailer نمیدونم چرا نمیشه دانلود کزد ازش.
اگه لینک راپیدشر هم بدین ممنون میشم یا یه سایت دیگه مثل gametrailer که بشه تریلر دانلود کزد

دوستان ار کجا میتونم تریلر این بازیو دانلود کنم
الیته سایت gametrailer نمیدونم چرا نمیشه دانلود کزد ازش.
اگه لینک راپیدشر هم بدین ممنون میشم یا یه سایت دیگه مثل gametrailer که بشه تریلر دانلود کزد
تا اون جای که من میدونم اینا(!) ویدیوها رو هیتلر کردن اصلا نمیشه ویدیو دید!باید با هیتلر شکن برید.

بازی Uncharted 1ارزش خریدن داره؟؟؟
پک پلاتنیم چه فرقی با معمولی داره؟؟؟
الان تو بازار پک معمولیش هست؟؟؟
1.اگه از UN2 خوشت اومد بگیرش
2.هیچ فرقی نداره (بازیا پر فروش بعد از یه مدتی که اومدن به صورت پلاتینیم در میان و ارزون تر میشن)
3.فکر نکنم پیدا کنی...

2.هیچ فرقی نداره (بازیا پر فروش بعد از یه مدتی که اومدن به صورت پلاتینیم در میان و ارزون تر میشن)
قضیه ی بسیار مسخره ی این پک ها اینه که تو ایران ملت ( هم مغازه دار ها - هم گیمر ها ) این پک رو گرونتر میفروشن ! و فک میکنن حتما اینا چیزی داره که روش زده پلاتنیوم .

=======

در مورد U1 هم اره داداش بگیر که اگه بازی نکنی نصف عمرت بر فناست :biggrin1:
از هر نظر عالی هست . قیمتی هم که نداره ! الان 15 تا 20 تومن هست . اخرین حرفم : حتما بگیر :دی

قضیه ی بسیار مسخره ی این پک ها اینه که تو ایران ملت ( هم مغازه دار ها - هم گیمر ها ) این پک رو گرونتر میفروشن ! و فک میکنن حتما اینا چیزی داره که روش زده پلاتنیوم .
اتفاقا خداییش من اولش فکر میکردم یه چیزی کم داره:p
..........................................................................................................
بچه ها اینو تو تاپیک PS3 پرسیدم جواب نگرفتمتم:(اگر کسی میدونه بگه خواهشا
تو بازی Uncharted2 یه کد بود.اون کده واسه چیه؟ 16-15 رقمه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or