محمد رضا mr
کاربر سایت
چه بهتر اگه میشد من میگفتم بازی سوتی داده چون هیکل ناتان خیلی کوچیکتر از هیکل دشمناشه!!!!نه دشمنات رو نمیتونی به عنوان کاور استفاده کنی.
چه بهتر اگه میشد من میگفتم بازی سوتی داده چون هیکل ناتان خیلی کوچیکتر از هیکل دشمناشه!!!!نه دشمنات رو نمیتونی به عنوان کاور استفاده کنی.
اگه بتونی سلاح خودشون رو بگیری راحت با 2 تا تیر همون سلاح خودشون (تیرکمون بود فک کنم ) میمیرن .ببخشید من فکرکنم قسمت24 هستم اونجایی که اون ادم وحشی ها میان و به ناتان و یاراش حمله می کنند ومن هیچ راهی ندارم
میشه کمک کنید چه جوری اونجا رو ردکنم؟
چه بهتر اگه میشد من میگفتم بازی سوتی داده چون هیکل ناتان خیلی کوچیکتر از هیکل دشمناشه!!!!
یعنی naughty dog با این همه تکنیکهای کم نظیری که استفاده کرده نمی تونسته همچین چیزی رو که حتی توی بعضی بازی های پیش پا افتاده مثل 50cent ای که توی ps2 هم بود استفاده کنه اصلا امکان نداره حتی 0.000001% به احتمال زیاد قضیه چیز دیگه ایه.به هیکل ربطی نداره همش تکنیکه، شما که MGS باید بازی کرده باشی، CQC از این دست تکنیکهاست.
یعنی naughty dog با این همه تکنیکهای کم نظیری که استفاده کرده نمی تونسته همچین چیزی رو که حتی توی بعضی بازی های پیش پا افتاده مثل 50cent ای که توی ps2 هم بود استفاده کنه اصلا امکان نداره حتی 0.000001% به احتمال زیاد قضیه چیز دیگه ایه.
اگه بتونی سلاح خودشون رو بگیری راحت با 2 تا تیر همون سلاح خودشون (تیرکمون بود فک کنم ) میمیرن .
بازار ماهی فروشا میفروشن:biggrin1:از کجا باید سلاحشون رو بگیرم
خداییش اصلا نمی شد تشخیص داد.یه بار دیگه بخون نوشته رو .در ضمن متال گیر رو هم که مثال زده انگار داره تکنیک رو می گه! و گرنه من هم 100% با فرق تکنیک مبارزه موافقم.:biggrin1:منظور ایشون تکنیک مبارزه ـست نه تکنیک بازی سازی....