Uncharted 2: Among Thieves

ببخشید من فکرکنم قسمت24 هستم اونجایی که اون ادم وحشی ها میان و به ناتان و یاراش حمله می کنند ومن هیچ راهی ندارم
میشه کمک کنید چه جوری اونجا رو ردکنم؟

ببخشید من فکرکنم قسمت24 هستم اونجایی که اون ادم وحشی ها میان و به ناتان و یاراش حمله می کنند ومن هیچ راهی ندارم
میشه کمک کنید چه جوری اونجا رو ردکنم؟
اگه بتونی سلاح خودشون رو بگیری راحت با 2 تا تیر همون سلاح خودشون (تیرکمون بود فک کنم ) میمیرن .

به هیکل ربطی نداره همش تکنیکه، شما که MGS باید بازی کرده باشی، CQC از این دست تکنیکهاست.
یعنی naughty dog با این همه تکنیکهای کم نظیری که استفاده کرده نمی تونسته همچین چیزی رو که حتی توی بعضی بازی های پیش پا افتاده مثل 50cent ای که توی ps2 هم بود استفاده کنه:eek: اصلا امکان نداره حتی 0.000001% به احتمال زیاد قضیه چیز دیگه ایه.

یعنی naughty dog با این همه تکنیکهای کم نظیری که استفاده کرده نمی تونسته همچین چیزی رو که حتی توی بعضی بازی های پیش پا افتاده مثل 50cent ای که توی ps2 هم بود استفاده کنه:eek: اصلا امکان نداره حتی 0.000001% به احتمال زیاد قضیه چیز دیگه ایه.

منظور ایشون تکنیک مبارزه ـست نه تکنیک بازی سازی....

خب بازي تمام شد ! بسيار زيبا و عشقولانه هم تمام شد اما آخرش واقعا سخت شده بود . بسيار لذت بخش بود ! بدون شك بهترين بازيه امسال و يكي از بتهرين هاي اين نسل و تاريخ دنياي بازي ! تبريكات فراوان به Naughty Dog به خاطر اين شاهكار بزرگ .

منظور ایشون تکنیک مبارزه ـست نه تکنیک بازی سازی....
خداییش اصلا نمی شد تشخیص داد.یه بار دیگه بخون نوشته رو .در ضمن متال گیر رو هم که مثال زده انگار داره تکنیک رو می گه! و گرنه من هم 100% با فرق تکنیک مبارزه موافقم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or