Uncharted 2: Among Thieves

من چندروز پیش به نیما گفتم كه:biggrin1: ... اگه قصد خرید ۲ تا بازی جدید رو نداشتم دوباره میرفتم و Uncharted 2 رو میخریدم ... چون از همه لحاظ شاهکار بود ...

ولی در کل ... به نظرم U2 یکی از بهترین های این نسل از کنسول PS3 بود ...

کاملا درسته تورج جان .در کل من با یه چیز این uncharted 2 حال کردم اونم اینه که دیگه این سازنده های بی مصرف که بازی های مولتی می زنند و نسخه ps3 ضعیف تر در میاد نمیتون بیان اظهار نظر کنند که اقا این کنسول ضعیفه نمیدونم کار کردن با این دستگاه سخته و از این اراجیف.
اون ضعف خودشونه و اما نکته دیگه اینکه قبلا یک سری بازی برای کنسول 360 میومد مثل gears of war بعد سازند گان بازی میگفتند که این بازی فقط روی 360 قابل اجرا است و از این حرفا اما خوبیش اینه که الان دیگه نمیتونند همچین حرفهایی بزنند چون به شعور خودشون توهین می کنند .کلا uncharted 2 خیلی چیزها را ثابت کرد.

ولی به نظر من وقتی رو کرشینگ تموم کردی میفهمی چقدر راحت بود بازی . کجای کرشینگش راحت بود مخصوصا اون بنفش های گل :confused: تنها وقتی برای شما بازی تو کرشینگ راحت میشه که شما دفعه اول بازی رو روی یه درجه دیگه تموم کرده باشی و بازی دست ت اومده باشه وگرنه دفعه اول اونم کرشینگ دهان مهانت را ....:-" مینماید وقتی نمیدونی دقیقا الان باید چیکار کنی و هیچ در مورد مرحله نمیدونی ;).
Crushing که دفعه ی اول باز نیست..
کلا درجه سختی بازی روی Hard متوسط بود. ولی روی Crushing واقعا سخت میشد.

دوستان فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدید ها ! رعایت کنید...
ممنون بابت تذکر ولی من فقط حرفهای دوستمون رو تایید کردم بهتره یه تذکر درست و حسابی به اون آقایی بدی که ایکس باکس داشت و اومده بود تو اینجا شاخ و شونه می کشید.

تورج جان اونقدرم سخت نبود !

رو هارد تا آخر و رو کراشینگ 10 مرحله اول رو تموم کردم والا مشکل خاصی نداشت !

حالا جلوتر شاید به مشکل بر بخورم :biggrin1:

عزیز وقتی به بنفش های عزیز دل برادر رسیدی و غول آخر سلام ما رو هم برسون ;):biggrin1::biggrin1:

عجب آنلايني داره اين بازي :biggrin1: رفتيم يه تست بكنيم 2 3 ساعت مونديم توش !
بازي هم خيلي گيم پلي و داستان جذابي داره ! واقعا كم نظيره . شديدا در حال لذت بردن هستيم !

افرین کنعان تازه رسیدی به محمد لفی
من هارد رو یه روز بردم به خدا کراشینگ رو نصفه روزی در کل باید تمرین داشته باشی تمرین مکرر راه موفقیت هستش

البته من بازی کردم به برهان هم PM دادم گفتم این بازی خیلی میرفت رو اعصاب به خصوص مراحل آخر.. ... ولی اینجا چقد کار درست داریم :biggrin1:(جدی میگم)

تورج رو درجه سختی هارد رفتم ولی اونطور که باید چالش برانگیز نبود!

معما ها هم (معما که چه عرض کنم) خیلی وا رفته بود :biggrin1:

معما ها رو موافقم :biggrin1:... آسون بود ( باز این به نظرم سخت تر بود نسبت به شماره قبلی)

کمک فوری
سلام آقا من تو چیتر 8 که باید دست های مجسمه رو جا بجا کرد .دست سمت چپش رو نمی دونم چجوری برسم بهش چیکار کنم؟
یه ستون نصف شده اون کنار هست از اون برو بالا و بپر اون لبه ها رو بگیر, (درست یادم نمیاد) بالا سرت رو نیگاه کنی یه سری لبه طلایی میبینی, اونا رو باید بگیری بری سمت چپ.

uncharted2fortunehunter.jpg

OMG!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or