Uncharted 2: Among Thieves

باگ به صورت نقل و نبات تو بازي بود.از رفتن دست و پاي ناتان تو در و ديوار گرفته تا گير كردن دشمن ها... :d
توي همون مرحله ي اولش وقتي ترك ها رو از پشت خفه ميكرد چراغ قوه اي كه تن كمرش بسته بود تو كمرش ميرفت...خيلي رو اعصاب بود :mad:
توي زمينه ي باگ MGS4 خداست !!!
من هيچ باگي تو بازي نديده بودم...:smile:
اینی که می گی دست و پای دریک می رفت تو دیوار و ... که توی همه بازی ها وجود داره . من تا حالا ندیدم بازی که این مشکلو نداشته باشه . و نمی دونم چرا اکثر بازی ها اینجوری هستن. این مشکل موقع درگیری ها و کاور گرفتن بعضی موقع ها دیده می شه که توی گیم پلی تاثیری نداره و جزو باگ های گرافیکی بازی محسوب می شه . بعدم اونقدر ها مهم نیست که بخواد بره روی اعصاب و ... !!
mgs4 هم از این چیزا داشت . مثلا اسنیک روی چمن ها می رفت و بعضی موقع ها چمن نصفش رندر نمی شد و نصف دیگش از وسط پای اسنیک می زد بیرون ! کلا همونطور که گفتم این باگ های جزئی گرافیکی توی اکثر یا شاید همه بازی ها وجود داشته باشه .

موفق باشید

Last edited by a moderator:
اینی که می گی دست و پای دریک می رفت تو دیوار و ... که توی همه بازی ها وجود داره . من تا حالا ندیدم بازی که این مشکلو نداشته باشه . و نمی دونم چرا اکثر بازی ها اینجوری هستن. این مشکل موقع درگیری ها و کاور گرفتن بعضی موقع ها دیده می شه که توی گیم پلی تاثیری نداره و جزو باگ های گرافیکی بازی محسوب می شه . بعدم اونقدر ها مهم نیست که بخواد بره روی اعصاب و ... !!
یادمه یه تکنولوژی بود که یوبی توی Assassin استفاده کرده بود و اگه توجه می کردید هیچ وقت دست الطیر توی دیوار یا لبه ها نمی رفت.

یادمه یه تکنولوژی بود که یوبی توی Assassin استفاده کرده بود و اگه توجه می کردید هیچ وقت دست الطیر توی دیوار یا لبه ها نمی رفت.
ای بابا کی دست این ناتان بیچاره توی در و دیوار فرو رفته تو حین بازی اصلا این اتفاق نمی افته و دست ناتان تو دیوار و لبه ها فرو نمیره فقط تو چند تا از صحنه هاش که تقریبا سینمایین که مثلا در و تخته ای می افته و ناتان سر می خوره یا پرت می شه اونم به ندرت همچین چیزی پیش میاد .در ضمن شما (منظور همه) هیچ بازی ای رو نمی تونید پیدا کنید که این مسئله توش نباشه برای مثال توی بازی gears of war هم دست و پای مارکوس و لوکاست ها توی زمین و ... فرو می ره:eek: حتی توی شاخ ترین بازی این نسل god of war 3 هم توی منوی استارتش اگه دقت کنید بعد از استارت که کریتوس خم می شه پاش توی کمربندش فرو می ره :((و حتی توی همین بازی assassin's creed هم بعضی وقت ها لباس الطیر توی پاش فرو می ره یا دست و پاش توی دیوار در حین پرش یا وقتی داره ملت رو هل میده توی لباسشون فرو میره:confused: یا حتی توی MGS4 یه قسمت تابلوش اینه که دو تا بند هد بند اسنیک توی موهاش و شونش فرو میره:-". خلاصه که این یه امر طبیعیه که توی همه ی بازی ها هست.:wink1:

سلام به همگی
می خواستم ببینم اگه من رجین پال بگیرم میتونم dlc شو وقتی اومد از psn بگیرم؟
کلا" چه فرقی داره uc یا pal ؟
ممنون
بله میشه!فقط یا باید PSN اروپا داشته باشید(که کمیابه)یا مستر کارت یا ویزا کارت و از این جور چیزا...!
تو ایران تا اونجا که اطلاع دارم PSN آمریکا زیاد گیر میاد ولی اروپا چون تقریبا تازه اومده کم یابه!

بله میشه!فقط یا باید PSN اروپا داشته باشید(که کمیابه)یا مستر کارت یا ویزا کارت و از این جور چیزا...!
تو ایران تا اونجا که اطلاع دارم PSN آمریکا زیاد گیر میاد ولی اروپا چون تقریبا تازه اومده کم یابه!
ممنون از راهنمایتون

داداش توي single player هم ميشه اسكين اون دختره chole با elena رو فعال كرد...:smile:
ا جالب شد من یه بار در مورد این اسکین ها سوال کردم ولی کسی جواب درست و حسابی ای نداد منم بی خیالش شدم.پس می شه؟!
آقا تو این امضات از این عکسا نذار آدم دلش آب می شه :biggrin1::drooling:

دوستان من میخوام بازیو بگیرم ولی موندم گرافیکش درچه حده؟
من 2تاتریلر ازش دیدم تو یکیش جزییات انگشت(مثل ناخن و روی انگشتا)فوق العاده بالا بود!!!!!!!!ولی تو اون یکی که دوستان گفتن مولتی پلیرشه خیلی جزییاتش پایین بود(انگشتاشا)مثلا انگشت شصتش گنبدی بودوهیچ یک از انگشت ها شم ناخن رو درنیاورده بود!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or