آقا این بازی خریدن شما هم شده معضل! طبیعتا به خاطر live بودن بخش مولتی پلیر یه کم کاهش کیفیت گرافیک داره (تو همه ی بازی ها) .خود بازی ته گرافیکه خیلی خداس نگیری باید بری ps3 رو بندازی دور! جون هر کی دوست داری برو بگیر بازی رو اصلا بیا من خودم برات می گیرم فقط دیگه نگو بگیرم یا نه!:biggrin1: فکر کنم unch 3 هم میاد و شما هنوز داری می گی unch 2 رو بگیرم یا نه!:biggrin1:دوستان من میخوام بازیو بگیرم ولی موندم گرافیکش درچه حده؟
من 2تاتریلر ازش دیدم تو یکیش جزییات انگشت(مثل ناخن و روی انگشتا)فوق العاده بالا بود!!!!!!!!ولی تو اون یکی که دوستان گفتن مولتی پلیرشه خیلی جزییاتش پایین بود(انگشتاشا)مثلا انگشت شصتش گنبدی بودوهیچ یک از انگشت ها شم ناخن رو درنیاورده بود!!!!!!!!
نه انگشتاشو میگم خوب در آورده؟در مورد گرافیک هیچی نمیشه گفت!!!
بدون هیچ بحثی بالاترین گرافیک رو روی کنسول داره(حالا یا در حد همون کیلزون 2 یا کمی هم بیشتر :d )
برو بگیر دیگه بازی رو میدونی چقدر وقته می خوای بگیریش؟ :d
نه انگشتاشو میگم خوب در آورده؟
بچه ها یه مقایسه بین این بازی با بازی هایی که همین یکی دو ماه اخیر منتشر شدند بکنید متوجه تفاوت بسیار زیاد این بازی با بقیه خواهید شد.
مثلا یکی دو روز پیش که داشتم assassin creed 2 که اتفاقا جزو بازی های خوب امسال هست را بازی میکردم وقتی داشت یه دمو نشون میداد اگه طراحی شخصیت ها و motion capture بازی را در نظر میگرفتید و با uncharted 2 مقایسه میکردید انگار با دو بازی با 2 نسل متفاوت روبرو هستید.
یا مثال واضح تر بازی modern warfare 2 هست که تو تاپیک 360 دیدم کلی پست زدند وای بازی چه گرافیکی داره حیرت انگیزه و از این حرف ها در صورتی که به نظر من در مقابل uncharted 2 حرفی برای گفتن نداره.اگر هم ملاحظه کنید بچه های ps3 کمتر از گرافیک modern warfere تعریف کردند.
منم نگفتم باز هستش . کلی گفتم در مورد سختی کلی بازی اشتباه از من بود بد بیان کردم منظور م رو از کرشینگ.Crushing که دفعه ی اول باز نیست..
کلا درجه سختی بازی روی Hard متوسط بود. ولی روی Crushing واقعا سخت میشد.