Uncharted 2: Among Thieves

آنچنان بد که نه! فقط بوس میباشد :d
اونم فقط اول بازی!آخرش مشکلی نداشت که!

اخرش هم يه دونه ماچ داشت داداش...
در حد اولیه نبود :d

آخرین ویرایش:
دوستان من از یکی پرسیدم گفت فقط تو کات سین اول وآخرش صحنه ی بد داره!!!راسته!!!!این امر برای من حیاطی اگه راسته بگید برم بازیشو بخرو ممنون.

بستگی داره تو به چه صحنه ای بد بگی:cheesygri
اگه منظورت بوس هست اره داشت*

FYi، یه سری skin هم داره که ضعیفه هاش پوشیده تر هستن.
منظورتون رو اصلا متوجه نشدم...
شماروبه خدا هر جا زناش پوشش بد دارند یا صحنه ی بد حتی بغل داره بگید چون اگه مادرم ببینه کنسول+بازی =فرت (به بهشت کنسول فرستاده میشن:biggrin1:)

منظورتون رو اصلا متوجه نشدم...
شماروبه خدا هر جا زناش پوشش بد دارند یا صحنه ی بد حتی بغل داره بگید چون اگه مادرم ببینه کنسول+بازی =فرت (به بهشت کنسول فرستاده میشن:biggrin1:)
خب داداش وقتی می گن بوس داره طرف رو هوا که بوس نمی کنه اون دموی اولش رو که ناتان رو تخت خوابیده و صدای در میاد رو قطع کن یه دونه هم توی شهره نپاله که کلویی با آرپیچی یه کامیون رو می فرسته رو هوا بعد می پره بغل ناتان یه چند ثانیه ای قبل از همین عکس امضامه :biggrin1: دیگه چیز به اونصورت ناجوری نداره.همچین گفتی زناش مگه همش چند تا زن تو بازی هست! نترس مشکلی نداره. اونجایی هم که ناتان می ره تو اون دهکدهه همه تا خرخره پوشیدن!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان فقط آمار فروش ماه اکتبر رو داشته باشید صفا کنید , آمار برحسب میلیون دلاره :
:biggrin1:
01. Uncharted 2: Among Thieves (PS3) - 537
02. Wii Fit Plus (Wii) - 441
03. Borderlands (Xbox 360) - 418
04. Wii Sports Resort (Wii) - 314
05. NBA 2K10 (Xbox 360) - 311
06. Halo 3 ODST (Xbox 360) - 271
07. NBA 2K10 (PS3) - 213
08. Forza Motorsport 3 (Xbox 360) - 175
09. Kingdom Hearts 358/2 Days (DS) - 169
10. FIFA Soccer 10 (Xbox 360) - 156

من 7 ساعت يك بند داشتم رو درجه ي سختي اخرش بازي ميكردم.(فك كنم Casual بود...)
خانواده منو به زور از پشت دستگاه بلند كرد وگرنه دوباره تمومش ميكردم :d
توي 7 ساعت 18 تا چپترشو رفتم...:love:
اين تنها بازي اي هست كه ارزش چندين هزار بار تموم كردن رو داره.
به نظر من بزرگترين اشكال بازي توي باگ هاي فراوونش هست كه بد ميره رو اعصاب...
هر كسي كه PS3 داشته باشه و اين بازي رو تجربه نكنه بايد خودشو بكشه...:biggrin1:

باگ ؟ کدوم باگ توی بازی وجود داره ؟ اونم به این شدت که شما می گین... !!

باگ به صورت نقل و نبات تو بازي بود.از رفتن دست و پاي ناتان تو در و ديوار گرفته تا گير كردن دشمن ها... :d
توي همون مرحله ي اولش وقتي ترك ها رو از پشت خفه ميكرد چراغ قوه اي كه تن كمرش بسته بود تو كمرش ميرفت...خيلي رو اعصاب بود :mad:
توي زمينه ي باگ MGS4 خداست !!!
من هيچ باگي تو بازي نديده بودم...:smile:

Last edited by a moderator:
بابا بی خیال دوست عزیز روی بازی کفته 16 اگه سنت می خوره بخر حال کن ولی صحنه نداره بابا توی این دوره زمونه بوس اشکالی نداره تازه خوبه هر چند یک بار ولی بابا طرف فک کنم بازی رو برده اخر شما گیر بهش دادید الان دو بار هم با باباش برده اخر حالا شما بی خیال شید صلوات ختم جلسه :cheesygri

دوستان چرا همچین میکنید.:biggrin1:
بنده خدا تقصیری نداره.منم 12 سالم بود وقتی بوکس سگا رو بازی میکردم EVANDER HOLYFILD بین هر رینگ یه خانومی میومد رد میشد مادر من یه بار این صحنه رو دید داشت سگا رو به دو نیم تقسیم میکرد:biggrin1:
همین الانشم همیجوریه.مثلا اگه یه شو ببینم چهار تا زن دارن قر میدن:biggrin1:مادرم میاد میگه خاک بر سرت و 1 ساعت فحشم میده.:biggrin1:تازه بنده الان 26 سالمه.
کلا ایران همینجوریه.خانواده بنده براشون مهم نیست بنده عملی بشم.ولی اگه یه شو ببینم یا یک فیلمی که دو تا ماچ داشته باشه هی میگن خاک بر سرت و میگن کافر شدی:biggrin1:
دوست من خودتو ناراحت نکن تا این چیزا تو ایران درست بشه(که هیچ وقت نمیشه) 10 هزار سالی باید بگذره.

دوستان چرا همچین میکنید.:biggrin1:
بنده خدا تقصیری نداره.منم 12 سالم بود وقتی بوکس سگا رو بازی میکردم EVANDER HOLYFILD بین هر رینگ یه خانومی میومد رد میشد مادر من یه بار این صحنه رو دید داشت سگا رو به دو نیم تقسیم میکرد:biggrin1:
همین الانشم همیجوریه.مثلا اگه یه شو ببینم چهار تا زن دارن قر میدن:biggrin1:مادرم میاد میگه خاک بر سرت و 1 ساعت فحشم میده.:biggrin1:تازه بنده الان 26 سالمه.
کلا ایران همینجوریه.خانواده بنده براشون مهم نیست بنده عملی بشم.ولی اگه یه شو ببینم یا یک فیلمی که دو تا ماچ داشته باشه هی میگن خاک بر سرت و میگن کافر شدی:biggrin1:
دوست من خودتو ناراحت نکن تا این چیزا تو ایران درست بشه(که هیچ وقت نمیشه) 10 هزار سالی باید بگذره.

دوست عزیز خواهشا کلا جمع نبند ، چون به خیلی ها بر میخوره ، اینی هم که شما میگی بیشتر گریه داره تا شکلک دندونی !

این بحث هم بیشتر از این اینجا جاش نیست ، ادامه ندید لطفا ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or