اخرش هم يه دونه ماچ داشت داداش... :biggrin1:آنچنان بد که نه! فقط بوس میباشد :d
اونم فقط اول بازی!آخرش مشکلی نداشت که!
دوستان من از یکی پرسیدم گفت فقط تو کات سین اول وآخرش صحنه ی بد داره!!!راسته!!!!این امر برای من حیاطی اگه راسته بگید برم بازیشو بخرو ممنون.
اره داداش.بازي كاملا اسلاميه... :biggrin1:دمتون گرم یعنی با خیال راحت برم بازیو بگیرم دیگه؟
منظورتون رو اصلا متوجه نشدم...FYi، یه سری skin هم داره که ضعیفه هاش پوشیده تر هستن.
خب داداش وقتی می گن بوس داره طرف رو هوا که بوس نمی کنه اون دموی اولش رو که ناتان رو تخت خوابیده و صدای در میاد رو قطع کن یه دونه هم توی شهره نپاله که کلویی با آرپیچی یه کامیون رو می فرسته رو هوا بعد می پره بغل ناتان یه چند ثانیه ای قبل از همین عکس امضامه :biggrin1: دیگه چیز به اونصورت ناجوری نداره.همچین گفتی زناش مگه همش چند تا زن تو بازی هست! نترس مشکلی نداره. اونجایی هم که ناتان می ره تو اون دهکدهه همه تا خرخره پوشیدن!:biggrin1:منظورتون رو اصلا متوجه نشدم...
شماروبه خدا هر جا زناش پوشش بد دارند یا صحنه ی بد حتی بغل داره بگید چون اگه مادرم ببینه کنسول+بازی =فرت (به بهشت کنسول فرستاده میشن:biggrin1
باگ ؟ کدوم باگ توی بازی وجود داره ؟ اونم به این شدت که شما می گین... !!به نظر من بزرگترين اشكال بازي توي باگ هاي فراوونش هست كه بد ميره رو اعصاب...
باگ ؟ کدوم باگ توی بازی وجود داره ؟ اونم به این شدت که شما می گین... !!
دوستان چرا همچین میکنید.:biggrin1:
بنده خدا تقصیری نداره.منم 12 سالم بود وقتی بوکس سگا رو بازی میکردم EVANDER HOLYFILD بین هر رینگ یه خانومی میومد رد میشد مادر من یه بار این صحنه رو دید داشت سگا رو به دو نیم تقسیم میکرد:biggrin1:
همین الانشم همیجوریه.مثلا اگه یه شو ببینم چهار تا زن دارن قر میدن:biggrin1:مادرم میاد میگه خاک بر سرت و 1 ساعت فحشم میده.:biggrin1:تازه بنده الان 26 سالمه.
کلا ایران همینجوریه.خانواده بنده براشون مهم نیست بنده عملی بشم.ولی اگه یه شو ببینم یا یک فیلمی که دو تا ماچ داشته باشه هی میگن خاک بر سرت و میگن کافر شدی:biggrin1:
دوست من خودتو ناراحت نکن تا این چیزا تو ایران درست بشه(که هیچ وقت نمیشه) 10 هزار سالی باید بگذره.