Uncharted 2: Among Thieves

دوستان lazarevic رو چطوری باید بکشم؟ نامرد سگ جون شده:دی

یه فاصله نزدیک ازش حفظ کن طوری که درست دنبالت کنه(گمت نکنه) و تیرهاش هم بهت نخوره بعدش نزدیک هرکدوم از ماده های آبی (Raisin) میشه به اونها شلیک کن تا منفجر بشن به 12 شلیک کنی میمیره......

بچه ها من اولین باره که میام قسمت PS3 :biggrin1:
این آنچارتد چیه که انقدر ازش تعریف می کنند :biggrin1:
ارزشش رو داره 60 هزار تومان + 300 هزار تومن پول کنسول داد خریدش :laughing:
من که فکر نمی کنم:-"
http://translate.google.com/transla...ed-2-couldnt-work-on-xbox-360/&hl=fa&lr=&sa=G
شک نکن یکی از بهترین بازی های تاریخ ـه مطمعن باش می ارزه بگیریش

دوست من هیچ ربطی به هم ندارن !

آره ممکنه گاد آو وار 3 هم بهتر از این باشه ولی دلیل نمیشه که ادم اینو بازی نکنه !!!

بعدشم بهتره بازی هارو تو سبک خودشون مقایسه کنیم یه RPG چه ربطی به Action Adventure داره ؟

به هر حال اگه آنچارتد 1 رو هم بازی نکردی نیم عمر بازی خوریت بر فناست !!! چه برسه به 2 :)

دوست من هیچ ربطی به هم ندارن !

آره ممکنه گاد آو وار 3 هم بهتر از این باشه ولی دلیل نمیشه که ادم اینو بازی نکنه !!!

بعدشم بهتره بازی هارو تو سبک خودشون مقایسه کنیم یه RPG چه ربطی به Action Adventure داره ؟

به هر حال اگه آنچارتد 1 رو هم بازی نکردی نیم عمر بازی خوریت بر فناست !!! چه برسه به 2 :)
حیف که این Ps3 رو هک نکردند من 4 سال صبر کردم تا هکش کنند:biggrin1:

فکر کنم دیگه دوران Ps3 شروع شده

حیف که این Ps3 رو هک نکردند من 4 سال صبر کردم تا هکش کنند:biggrin1:

همون موقع که پی اس اومد من خریدمش همه بهم گفتن صبر کن کرک شه من با همه شرط بستم که کرک نمیشه تا اینجا هم کلی سود از سر این شرط بندی ها کردم به امید این نشین که کرک بشه........
تازه این نوامبر کنسول سه ساله میشه.....چهار سال کجا بود؟

همون موقع که پی اس اومد من خریدمش همه بهم گفتن صبر کن کرک شه من با همه شرط بستم که کرک نمیشه تا اینجا هم کلی سود از سر این شرط بندی ها کردم به امید این نشین که کرک بشه........
تازه این نوامبر کنسول سه ساله میشه.....چهار سال کجا بود؟
سال 2010 هم حساب کردم چون 99/999 درصد در سال 2010 هک نمیشه :biggrin1:

سلام من تو چپتر 23 يا 24 اونجا كه بايد چهارتا سنگو رو چهارتا مكان مشخص بزاری و بعد بايد اون نوشته هارو بچرخونی گير كردم اگه ميشه بگين كه نوشته های مربوط به هر حيوون بايد چه شكلی باشه؟از تو دفترچه هم چيزی دستگيرم نشد:cheesygri

سلام من تو چپتر 23 يا 24 اونجا كه بايد چهارتا سنگو رو چهارتا مكان مشخص بزاری و بعد بايد اون نوشته هارو بچرخونی گير كردم اگه ميشه بگين كه نوشته های مربوط به هر حيوون بايد چه شكلی باشه؟از تو دفترچه هم چيزی دستگيرم نشد:cheesygri
فکر کنم اون صفحه آخر رو که عکس یه پیر مرده و زیرش اون نوشته ها رو نوشته داری نگاه میکنی, (من یه نیم ساعتی به اون تصویر خیره شده بودم و فکر میکردم, اما چیزی دستگیرم نشد, البته اون جواب معمای بعدی هست):biggrin1: چند صفحه بیا عقب اونجایی که شکل اون اجسامی که روز زمین هست رو کشیده, اونجا جواب معما رو نوشته. اگه نفهمیدی بگو عکسش رو برات بزارم

از زمانی که کیلزون 2 اومد این دوران شروع شد الان هم یه جورایی داره به اوجش می رسه.اگه آنچارتد 2 رو بازی نکنی مجذور کل عمرت بر فناست.هر چیز خوبی از بازی که به فکرت برسه تو این بازی هست:biggrin1:

احتیاجی به عکس نیست !! این کارو انجام بده :
در 4 صفحه از دفترچه عکس 4 تا حیوون کشیده شده . ( توی هر صفحه عکس یک حیوون ) که ورق این عکس ها به رنگ های مختلف هست . یعنی مثلا مار رنگ برگش ابی هست و ... که این عکس حیوون ها رو در 4 طرف دیوار اون اتاقی که دریک هم توش هست می بینیم . شما رنگ ورق هارو به خاطرت بسپار . یعنی مثلا ورقی که توش عکس مار کشیده شده ابی رنگ هست ! بعد بیا چند صفحه قبل تر اونجا عکس 4 تا شکل هندسی کشیده شده ( دقیقا اشکالی که رو زمین ریخته . و باید برشون داری . همون نیم دایره و مثلث و ... )که دوباره توی دفترچه هر کدوم از اینا به یک رنگ هست . حالا مثلا مثلث ابی رنگ هست ! پس نتیجه می گیریم باید اون شکل مثلثی رو برداری و بذاری جلوی اون قسمتی که عکس مار روی دیوار هست !! چون رنگ جفتشون ابی هست !! طبق این فرمول بقیه اشکال رو هم سر جای درست قرار بده بعد دوباره برگرد به همون صفحه ای که اشکال هندسی رو کشیده . دوباره نسبت به رنگ هر شکل ومطابقت دادن با نوشته ها بفهم که کدوم را باید اونجا انتخاب کنی !! این کارو بعد از اینکه اشکال رو در سر جای درست قرار دادی انجام بده .
اوکی ؟ :biggrin1:

منم این شاهکار رو تموم کردم عجب بازی بود هرکی بازی نکنه اصلا هیچی بازی نکنه بهتره من 8 ماه خریدم دیدم داشت الک الکی چه بازی هایی رو از دست میدادم قبلشم کنسول 360 رو داشتم ....ولی .........

میدونم همه این شاهکار رو بازی کردن و تموم کردن ولی من امروز گرفتم واقعا کف کـــــــردم!
گرافیک و گیمپلی بازی واقعا محشـــــــــره! اصلا انگار داری فیلم می بینی!!!:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or