Uncharted 2: Among Thieves

من Platinum انچارتد 1 رو دارم فرق زیادی نداره فقط یه چند تا از ویدیو هاش که اخر بازی باز میشن بیشتره همین

هر کی اينو گفته بهت يا ميخواسته بازيو بهت بندازه يا سر کارت بزاره نسخه پلاتينيوم برای بازيهای بالای 1 مليون نسخه فروش ميآد با قيمت کم تر تا فروشش حفظ بشه

حالا میخاستم ببینم که به نظر شما الان U1 رو بازی کنم برام جذاب هست؟خیلی سطحش پایین تر از U2 نیست؟
از لحاظ گرافیکی که آره معلومه سطحش پایین تره ولی یه سری صحنه های به یاد موندنی داره که واقعا ارزش بازی کردن داره مثل وقتی که nate می ره تو کشتی یا از آبشار رد می شه و... به خصوص جت اسکی سواریش که بی نهایت حال میده تازه از sixaxis علاوه بر پرتاب نارنجک برای حفظ تعادل هم استفاده شده. بستگی به خودت داره ولی به نظر من اگه بازی کنی بهت بد نمی گذره ;)

با سلام خدمت دوستان عزیز
من بالاخره با توصیه شما بازی رو خریدم ولی هنوز بازی نکردم
بازی رو با ورژن پال 56 خریدم به نظر شما گرون که نخریدم مممنون میشم منو راهنمایی کنین
با تشکر از شما .

با سلام خدمت دوستان عزیز
من بالاخره با توصیه شما بازی رو خریدم ولی هنوز بازی نکردم
بازی رو با ورژن پال 56 خریدم به نظر شما گرون که نخریدم مممنون میشم منو راهنمایی کنین
با تشکر از شما .

ما که همون روز اول بازی رو خریدیم و منم زیاد قیمت های هفته های بعد دستم نیست ولی به نظرم خوب گرفتی من روز اول 70 خریدمش...........البته بیشتر فروشگاها 75-80 میدادن

نوشته شده توسط [URL="http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=31999":
akiba[/URL];850188]خسته نباشی! :biggrin1:
یک روز قبل از انتشار رسمی فکر کنم پلانتیومش رو گرفتم!!! :biggrin1:

سلام
منظور ایشون از پلاتینوم , پلاتینیومی که برای عناوینی مثل gran turismo و heavenly sword اومده
trophy ها رو نمیگن
laugh.gif

اتفاقا به نظرم منظورش تروفی بوده :biggrin1: چون در مورد آنچارتد2 گفته!وگرنه میگفت مصلا نسخه ی پلاتینومش رو کسی داره!
حالا بهتره خودش بیاد ابهام زدایی کنه!!!آها راستی اشتباه کرد پلاتینومش رو چند روز بعد از انتشار گرفتم! (اصلا قبل از انتشارش کسی نبود آنلابن بزنیم تروفی هاش رو بگیریم :d )

اونایی که پلاتینیوم بازیو گرفتن این 100 تا گنجو از کجا پیدا کردن؟؟!!!!من 50 تا پیدا کردم دیگه هیچی نیستش!!!!!!

این سری گنجا مثل آنچارتد یک فقط روی زمین نیست آخه خیلی ها روی دیوارن باید تیر بزنی بیوفتن بگیری دو تاش رو مثلا وقتی رو هوا معلقی باید بگیری:eek:(نمی دونم چجوری از اونجا سر در آوردند!)کلا جای گنج ها سخت تره من توی دفعه سومی که بازی رو تموم کردم 101 رو پیدا کردم......با یه بار بازی همش پیدا نمیشه.....اگرم حس نداری مپ رو زیر و رو کنی یکی از بچه ها فکر کنم توی فروم جای گنج هارو گذاشته(مطمئن نیستم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or