Uncharted 2: Among Thieves

اقا یه چیز این بازی من واقعا زجر میده
اونم لودینگ هاش هست
بابا تو این GAME DATA یه فایل چند صد کیلوبایتی ریخته فقط مال شما هم همینطوره
اخه INFAMOUS یه فایل 1GB ریخت رو هارد بعد دیگه اصلا تو بازی لودینگ نبود(یعنی بیشتر از 5 ثانیه نبود)
این نمیدونم چرا اینجوری

اونم لودینگ هاش هست
اخه INFAMOUS یه فایل 1GB ریخت رو هارد بعد دیگه اصلا تو بازی لودینگ نبود(یعنی بیشتر از 5 ثانیه نبود)
این نمیدونم چرا اینجوری

:blink:
فقط یه loading همون اول شروع بازی داره دیگه بین مراحل loading نداره... یعنی 1 دونه لودینگ انقدر برای شما عذاب آوره؟
اتفاقا inFamous بین مراحل هم بعضاً لودینگ داشت.

اونم لودینگ هاش هست
این نمیدونم چرا اینجوری
لودینگ بازی که خیلی خوبه . همون اول که می خواین بازی رو شروع کنید یه لودینگ 3 یا 4 دقیقه ای انجام می ده . بعد تا اخر دیگه لودینگی نداره . چیه لودینگ شما رو اذار می ده !!؟

اونم لودینگ هاش هست
این نمیدونم چرا اینجوری

فقط موقعی که وارد بازی میشی Loading داره 1 دقیقه و 10 ثانیه دیگه تا آخر بازی 1 صدم ثانیه هم نداره !

میدونم همه گفتن ولی منم نمیگفتم دق میکردم :biggrin1:

دوستان چی شد کسی جایی چیزی برای دانلود آهنگای بازی پیدا نکرد البته به جز اونی که قبلا گذاشته بودن چون اون که مال rapid share بود واسه پرمیوم یوزرش بود :confused:؟!

آخرین ویرایش:
دوستان چی شد کسی جایی چیزی برای دانلود آهنگای بازی پیدا نکرد البته به جز اونی که قبلا گذاشته بودن چون اون که مال rapid share بود واسه پرمیوم یوزرش بود :confused:؟!

اون لینکی که من گذاشتم برای همه یوزر ها کار میکرد برو دوباره نگاه کن

بالاخره پریروز بازی رو گرفتم(ریجن UC) و تا الان 32% بازی رو رفتم و رسیدم به النا. (اگه کنکور نداشتم دیروز تموم شده بود!:biggrin1:). بازی از همه نظر عالیه.:love:

اون لینکی که من گذاشتم برای همه یوزر ها کار میکرد برو دوباره نگاه کن
از اون موقع که لینک رو گذاشتی تا الان هر روز می رفتم سر می زدم همش زده بود پرمیوم یوزر بالاخره امشب درست شد حالا دیگه free یه .ممنون:thumbsup::wow:

:blink:
فقط یه loading همون اول شروع بازی داره دیگه بین مراحل loading نداره... یعنی 1 دونه لودینگ انقدر برای شما عذاب آوره؟
اتفاقا inFamous بین مراحل هم بعضاً لودینگ داشت.
و
لودینگ بازی که خیلی خوبه . همون اول که می خواین بازی رو شروع کنید یه لودینگ 3 یا 4 دقیقه ای انجام می ده . بعد تا اخر دیگه لودینگی نداره . چیه لودینگ شما رو اذار می ده !!؟
و
فقط موقعی که وارد بازی میشی Loading داره 1 دقیقه و 10 ثانیه دیگه تا آخر بازی 1 صدم ثانیه هم نداره !

میدونم همه گفتن ولی منم نمیگفتم دق میکردم :biggrin1:
اره
شما راست میگید دیگه تا اخر بازی لودینگ نداره
اما من 1 دقیقه هم برام ارزش داره(نمیدونید وقتی تو لودینگ اول اون key ه همینجوری میچرخه اینگار دارن رو مخم با کفش کوه راه میرن ):biggrin1:
به خدا راست میگم من کلا اگه یه هفته به دلیل مریضی درسو مشقو ول نمیکردم(یعنی نمپیچوندم:smile:) دیگه فکر کنم تا عید نمیتونستم بازی رو تموم کنم:((
درکم کنید:(
امسال سال حاتی هست برای من:-"
الان داره گریم میگیره:((:biggrin1:

با سلام خدمت دوستان عزیز
ممکنه این پسن من یه خورده بی ربط باشه و لی اگه جواب من رو بدین ممنونتون میشم
من فردا میخوام این بازی رو بخرم قسمت 1 رو بازی کردم و واقعا جالب بود به نظ شما این قسمت هم ارزش خریدن داره
اگه داره چه قیمتی بخرم خوبه
ممنون میشم جواب منو بدین
با تشکر از جواباتون .

با سلام خدمت دوستان عزیز
من فردا میخوام این بازی رو بخرم قسمت 1 رو بازی کردم و واقعا جالب بود به نظ شما این قسمت هم ارزش خریدن داره
ممنون میشم جواب منو بدین
با تشکر از جواباتون .

داره ... حتما بخر
60000 تومن بخری خوبه

با سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون میشم جواب منو بدین
با تشکر از جواباتون .
شک نکن حتی اگه یه ثانیه هم لفتش بدی بعدا پشیمون می شی
الان نسخه ی پالش زیر 60 تومن هم هست

من تازه PS3 خریدم و U2 رو تازه تموم کردم.واقعآ بازی زیبایی بود،بی نظیر بود.
حالا میخاستم ببینم که به نظر شما الان U1 رو بازی کنم برام جذاب هست؟خیلی سطحش پایین تر از U2 نیست؟
ضمنآ میخاستم بدونم فرق نسخه U1 plantium با U1 darks fortune چیه؟

من تازه PS3 خریدم و U2 رو تازه تموم کردم.واقعآ بازی زیبایی بود،بی نظیر بود.
حالا میخاستم ببینم که به نظر شما الان U1 رو بازی کنم برام جذاب هست؟خیلی سطحش پایین تر از U2 نیست؟
ضمنآ میخاستم بدونم فرق نسخه U1 plantium با U1 darks fortune چیه؟
1.به نظر تو بستگی داره ولی به نظر من بچسب به همین
2.هیچ فرقی باهم ندارن
بازی ها بعد یه مدتی که میان platinium میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or