Uncharted 2: Among Thieves

این سری گنجا مثل آنچارتد یک فقط روی زمین نیست آخه خیلی ها روی دیوارن باید تیر بزنی بیوفتن بگیری دو تاش رو مثلا وقتی رو هوا معلقی باید بگیری:eek:(نمی دونم چجوری از اونجا سر در آوردند!)کلا جای گنج ها سخت تره من توی دفعه سومی که بازی رو تموم کردم 101 رو پیدا کردم......با یه بار بازی همش پیدا نمیشه.....اگرم حس نداری مپ رو زیر و رو کنی یکی از بچه ها فکر کنم توی فروم جای گنج هارو گذاشته(مطمئن نیستم)
اونایی که باید تیر بزنی بیفته یا با طناب اویزون چند تاشو گرفتم ولی تو مرحله های borneo و نپال هیچی پیدا نکردم!!

مرحله ی که توش یه تانک میوفته دنبالمون بعد از یکم فرار کردن به یه جایی میرسیم که تانکه با گلوله راه پشتمون رو خراب میکنه وخودش جلوتر بدون حرکت منتظرمون میمونه،موندم اینجا باید چه کار کنم؟
ممنون میشم کمک کنید;)

من از راهنما استفاده کردم! :blushing:
تو دور دوم (با استفاده از راهنما)90% اونایی رو که نگرفته بودم چسبیده بودن به سقف و در و دیوار!

هر کی اينو گفته بهت يا ميخواسته بازيو بهت بندازه يا سر کارت بزاره نسخه پلاتينيوم برای بازيهای بالای 1 مليون نسخه فروش ميآد با قيمت کم تر تا فروشش حفظ بشه

نه جدی میگم فقط یک سری از ویدیو های مربوط به پشت صحنه بازی و موشن کپچر ها و مصاحبه ها بیشتره فقط همین

نه جدی میگم فقط یک سری از ویدیو های مربوط به پشت صحنه بازی و موشن کپچر ها و مصاحبه ها بیشتره فقط همین
این ها که میگی تا اونجا که من میدونم اشتباهه :cheesygri نه تنها این نسخه چیزی اضافی نداره و عین نسخه معمولی بلکه قیمت پایین تری هم داره...

این ژاپنی ها هم یه چیزی شون می شه ها نمی تونستن همون بسته های معمولی بازی رو بخرن؟! فقط نگاه کنید چه بسته های ضایعی از بازی تو ژاپن عرضه می شه؟!:laughing:
نقاشی بچه 2 ساله از این بهتره.

این ژاپنی ها هم یه چیزی شون می شه ها نمی تونستن همون بسته های معمولی بازی رو بخرن؟! فقط نگاه کنید چه بسته های ضایعی از بازی تو ژاپن عرضه می شه؟!:laughing:

اه اه واقعا خاك بر سرشون ابهت uncharted 2 رو اوردن پايين اين چيه ديگه؟؟؟
مگه قاب قبلي چش بود؟؟
واقعا خيلي بد سليقه هستن
تا حالا طراحي يه قاب به اين مسخرگي نديده بودم:laughing:
ولي خوش به حالشون بهترين بازي ها رو با زبون مسخره و ميخي خودشون بازي ميكنن حال ميكنن:((

زبون مادری ما ایرانی ها چند صده اینده توی هیچ بازی خوب پلی 3 نمی یوفته مگر بازی های ایرانی که اصلا ارزش نصب رو ندارن من حسابش کردم 200 سال عقبیم :cheesygri

دوستان انتظار نداشته باشید فارسی هم درکنار زبونهایی مثل آلمانی.فرانسه.انگلیسی یا حتی ژاپنی(البته ژاپنی زبان عقیمی هستش البته همه زبانهای غیر هندو-اروپایی عقیم هستند) قرار بگیره
اولا که ما در این صنعت نقش پشمک رو ایفا میکنیم
دوما زبونی که ما بهش صحبت میکنم در اونهد گستردگی(واژه ای و دستوری) و قدرت نداره که در حد زبان جهانی شناخته بشه......
میدونم ربطی به تاپیک نداشت ولی گفتم که بدونیم نباید انتظاری داشت........

به نظر من که بد نیست با هنر خودشون کشیدنش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or