Uncharted 2: Among Thieves

من هم بازی رو تموم کردم
برخلاف چیزی که دوستان میگفتن مرز بین بازی و فیلم رو نشکسته بود:biggrin1:
مرحله Locomotion گرافیک خیره کننده ای داشت. به قول مجله پلی استیشن: سخت ترین چیز مرحله Locomotion زل نزدن به گرافیک خیره کننده اطراف قطار بود:biggrin1:
اشکال مهمی که داشت همونی بود که IGN فکر کنم گفته بود که مشخص نیست کدوم لبه ها رو میتونی بگیری و کدوم لبه ها رو اگه بگیری و بری به یه جایی میرسی:biggrin1:
در کل بهترین بازی Action Adventure بود که بازی کردم, 60 دلار نوش جونشون:biggrin1:

برخلاف چیزی که دوستان میگفتن مرز بین بازی و فیلم رو نشکسته بود:biggrin1:
با چه تلویزیونی بازی کردی اگه با یه تلویزیون LCD و با یه کم تنظیم رنگ و با حالت بازیش و یه سینمای خانواده بازی کرده باشی سخته همچین حرفی بزنی!!!!!:eek:

با چه تلویزیونی بازی کردی اگه با یه تلویزیون LCD و با یه کم تنظیم رنگ و با حالت بازیش و یه سینمای خانواده بازی کرده باشی سخته همچین حرفی بزنی!!!!!:eek:
32 اینچ رو رزولوشن 1080i
بازم میگم گرافیکش خیره کننده بود ولی مرز بین بازی و فیلم رو نشکسته بود.

32 اینچ رو رزولوشن 1080i
بازم میگم گرافیکش خیره کننده بود ولی مرز بین بازی و فیلم رو نشکسته بود.
دیگه هر جور راحتی .هر کی یه نظری داره نظر شما هم محترمه .نظر هم طبیعتا یه چیز شخصیه .من با 46 اینچ و 1080p بازی کردم و نظرم اون بود.;)

دیگه هر جور راحتی .هر کی یه نظری داره نظر شما هم محترمه .نظر هم طبیعتا یه چیز شخصیه .من با 46 اینچ و 1080p بازی کردم و نظرم اون بود.;)
یعنی شما واقعا فرقی بین فیلم و این بازی نمیبینید؟:biggrin1:
البته نظر هر شخصی محترمه

البته نظر هر شخصی محترمه
اون جوری نیست که بگی داری فیلم بازی میکنی
ولی... انصافآ از حق نگذریم بعضی cutscene ها و بعضی location ها مثل اواخر بازی و مراحلی که تو برف اتفاق می افته اگه از یک فیلم سینمایی بیشتر نباشه کمتر هم نیست.

آخرین ویرایش:
البته نظر هر شخصی محترمه
فیلم بودن به صورت صرف فقط تصویر نیست طبیعتا بین فیلمی که از دوربین گرفته می شه و اونی که با کامپیوتر ساخته می شه فرق هست ولی شما اگه به لوکیشن ها ,دیالوگ ها ,کات سینس ها و بقیه ی ویژگی های این بازی دقت کنید می بینید که از یه فیلم هالیوودی هیچی کم نداره چون فیلم که فقط تصویر نداره شما هم وقتی یه فیلم رو می بینید طبیعتا نه صامت فیلم می بینید نه خیلی تو نخ تصویر می رید بلکه چیزی که مهمه یه روایت خوب داستان به همراه هیجان و دیالوگ های خوب و پخته است و البته تصاویر و لوکیشن های خوب.:biggrin1:انصافا این بازی از بعضی جلوه های ویژه ی مسخره ی اکثر فیلم ها خیلی بهتره قبول داری ؟ بالاخره کیفیت کامپیوتری باید با کیفیت کامپیوتری مقایسه بشه.;)

بابا قوی تازه کجا شو دیدی کراشینگ وبهتره بازی نکنی هه ه هه من هاردو 1 روزه بردم کراشینگ رونصفه روزی :eek::eek:

اطفاقا کراشینگ ش خیلی هم راحت بود فقط هیچ وقت نباید نزدیکش میبودی همیشه باید از دور شلیک میکردی .;)

من دفعه اول دفعه 4 وم زدمش که رو هارد بود به بعدش فهمیدم چه جوری اما کراشینگش رو یه5-6 دفعه مردم که اگه بخوای نمردم درست بازی نکرده بود گزاشتم بکشه یه 3 دفعش رو وقتی یه جا گیر میکنی اشتباه میری دیگه تموم شده تو کراشینگش بهتره بزای بکشه یا ریست کنی چون وقتی نزدیکش گیر کنی دیگه مردی.

دوستان تو دمو هایی که من از بازی دیدم خیلی سلاح هاش کم بود و درضمن فقط کلاش بود!!!تنوع اسلحه در بازی وجود داره؟اسلحه های روز چی تو بازی هست؟
نه بابا فقط کلاش نیست
M4
FAL
دو نوع شاتگان
RPG 7
Hammer
MP40 هم توی داستان هست ولی توی مولتی پلیر من ندیدم
کلت هم زیاد داره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن