Uncharted 2: Among Thieves

سکین چنگیز خان و مارکو خیلی باحالن البته اگر اسکلت نبودن بهتر میشد....
لطفا اسم این اسکین ها رو میگی
من که پولم تموم شد تمام ویدو ها رو خریدم:cheesygri
داداش بی پولی بد دردیه:cheesygri

دوستان اگه یکی لطف کنه و مثل یه لیست بنویسه هر اسکین چه شکلیه خیلی خوب می شه یعنی مثلا اسم اسکین رو بنویسه بعد بگه فلان چیزه.:blushing:

آخرین ویرایش:
دوستان اگه یکی لطف کنه و مثل یه لیست بنویسه هر اسکین چه شکلیه خیلی خوب می شه یعنی مثلا اسم اسکین رو بنویسه بعد بگه فلان چیزه.:blushing:
داداش تنبلی بزار کنار رو یکم پول خرجکن:biggrin1:
تا اینجوری خودت کفش کنی کدوم اسکین با حال تره:cheesygri
به نظر من با حال ترینش همینهی که فعلا تو اواتارم هست

همه اسکین ها که مشخصند چی هستند که........از روی اسمشون معلومه مربوط به کدوم شخصیت و کدوم قسمت بازی هستند

خوب من هم بازی رو تموم کردم بازی عالی بود به معنای واقعی منتها تنها مشکلش به نظر من افت مراحل بود یعنی چند چپتر اول واقعا خوب هستن و معلوم هست که روشون کار شده ولی بعد از اون یه کم از جزئیات کم میشه.
درکل بهترین بازی عرضه شده این نسل بعد از mgs4,gta iv بود

بسی لذت میبریم از بازی

از صبح شروع کردم رو هارد الان 3 مرحله به آخرم !!!

خیلی قشنگه !!!!
و اینکه داستان خیلی خوبی داره و مهم تر از همه تیکه ها و حرف های تو بازی که گاهی خنده دار میشه :love:

خوب من هم بازی رو تموم کردم بازی عالی بود به معنای واقعی منتها تنها مشکلش به نظر من افت مراحل بود یعنی چند چپتر اول واقعا خوب هستن و معلوم هست که روشون کار شده ولی بعد از اون یه کم از جزئیات کم میشه.

منظور شما از جزئیات چیه دقیقا ؟

داداش شاید زیادی هیجانی شدی توجه نکردی :biggrin1:

وگرنه جزئیات بالاترم رفت ! چه از نظر داستانی چه منظره هاش که دیگه .... :love:

داداش شاید زیادی هیجانی شدی توجه نکردی :biggrin1:

وگرنه جزئیات بالاترم رفت ! چه از نظر داستانی چه منظره هاش که دیگه .... :love:
دقیقا ! چون افکت برف یکی از بهترین افکت های ساخته شده در این بازی هست که خیلی real کار شده . قسمت های اخر هم واقعا فوق العاده کار شده . با وجود این افکت زیبا و ...
من نمی دونم منظور این دوستمون از این ایراد گرفتن عجیب چی بود !!

عجب......:thinking:
من که کلا از GTA خوشم نمیاد ولی از نگر من این بازی در همه موارد بجز داستان از متال گیر هم پیشتر میره...البته دو سال و چند ماهی بین عرضه دو بازی فاصله بود......

بابا این بنده خدا نظرش رو داد دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید
حالا من هم یه نظر میدم الا شما دیگه چت نکنید رو ما
در کل این بازی عالی هست ولی باید رو انلاین این کار می کردن 3 مرحله کواپ کسی که کیل زون بازی کرده باشه به انلاین این می خنده خیلی چیزا کم داره باید اپدیت زیادی بزارن براش حالا گیر بدید هه هه:laughing:

دوستان بی زحمت یکی یه فایلی چیزی برای دانلود آهنگ های این بازی بذاره تو صفحه های قبلی یه rapidshare اش رو گذاشته بودن ولی premium user بود خواهشا ملتمسا هر چی دوست دارین... یکی یه جایی رو برای دانلود آهنگاش بذاره و خواهشا پرمیوم و عضو شدن و از این چیزا نباشه free باشه.ممنون:(:((

منظورم گرافیک نیست کلا منظورمه اینه که اون عمقی که مراحل ابتدایی دارن و اون حس سینماتیکی که به پلیر القائ میکنه خیلی بیشتر از مراحل پایانی هست .
اتفاقا اینی که تو میگی دقیقا برعکسش اتفاق میفته ، طوری که تو بیشتر نقد های بازی هم به این اشاره شده که بازی هر چقدر که جلوتر میره زیبا تر و هیجان انگیز تر میشه ، طوری که تا سکانس آخر هم نمیشه حدس درست زد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or