داداش تنبلی بزار کنار رو یکم پول خرجکن:biggrin1:دوستان اگه یکی لطف کنه و مثل یه لیست بنویسه هر اسکین چه شکلیه خیلی خوب می شه یعنی مثلا اسم اسکین رو بنویسه بعد بگه فلان چیزه.:blushing:
دوستان اگه یکی لطف کنه و مثل یه لیست بنویسه هر اسکین چه شکلیه خیلی خوب می شه یعنی مثلا اسم اسکین رو بنویسه بعد بگه فلان چیزه.:blushing:
خوب من هم بازی رو تموم کردم بازی عالی بود به معنای واقعی منتها تنها مشکلش به نظر من افت مراحل بود یعنی چند چپتر اول واقعا خوب هستن و معلوم هست که روشون کار شده ولی بعد از اون یه کم از جزئیات کم میشه.
درکل بهترین بازی عرضه شده این نسل بعد از mgs4,gta iv بود
خوب من هم بازی رو تموم کردم بازی عالی بود به معنای واقعی منتها تنها مشکلش به نظر من افت مراحل بود یعنی چند چپتر اول واقعا خوب هستن و معلوم هست که روشون کار شده ولی بعد از اون یه کم از جزئیات کم میشه.
دقیقا ! چون افکت برف یکی از بهترین افکت های ساخته شده در این بازی هست که خیلی real کار شده . قسمت های اخر هم واقعا فوق العاده کار شده . با وجود این افکت زیبا و ...داداش شاید زیادی هیجانی شدی توجه نکردی :biggrin1:
وگرنه جزئیات بالاترم رفت ! چه از نظر داستانی چه منظره هاش که دیگه ....
منظور شما از جزئیات چیه دقیقا ؟
اتفاقا اینی که تو میگی دقیقا برعکسش اتفاق میفته ، طوری که تو بیشتر نقد های بازی هم به این اشاره شده که بازی هر چقدر که جلوتر میره زیبا تر و هیجان انگیز تر میشه ، طوری که تا سکانس آخر هم نمیشه حدس درست زد .منظورم گرافیک نیست کلا منظورمه اینه که اون عمقی که مراحل ابتدایی دارن و اون حس سینماتیکی که به پلیر القائ میکنه خیلی بیشتر از مراحل پایانی هست .