Uncharted 2: Among Thieves

سلام
خب به سلامتی هم شماره ی 1 هم 2 رو تموم کرد! واقعا از همه جهت عالی بود بهترین اکشن ادونچری بود که بازی کردم گرافیک خوب گیم پلی خوب طراحی مراحل به شدت فوق العاده! :love: تنها مشکلش باگ هاش بود که خدایی کم نبود! ولی با توجه به وسعت و ماهیت بازی قابل چشم پوشیه....

چند روز پیش که بازی رو برای بار دوم تموم کردم اسم 1 ایرانی رو تو Credits دیدم . فکر کنم روزبه بود اسمش .
جای تقدیر داره که توی همچین پروژه ی بزرگی از یه بازی ps3 اسم یه ایرانی هم دیده میشه

باگ که داشت ولی نه زیاد. مثلا برایه من بازی چندین بار رو صفحه لودینگ گیر میکرد(همون لوده اوله بازی). تو فرومهایه خارجی هم نگاه کردم خیلیها این مشکل رو داشتن. یا مثلا یادمه یکی دو بار که مردم بازی از جلوتر شروع شد، مثلا وسطه پل میمردم بعد اخره پل (مقصد) ظاهر میشدم. یه سری باگهایه خیلی ریز هم داشت که خیلی قابله تشخیص نبود. در کل همینکه تونست منو تا آخره بازی نگه داره خودش خیلیه چون واقعا طرفداره این سبک بازیها نیستم. کلا با شوتینگ حالا تو هر سبکی که باشه TPS یا FPS یا ... حال نمیکنم ولی این چیزه دیگه ای بود.

خیلی عجیبه !!:eek::eek:
من همون اوایل بازی گیر کردم !! :((:((:((
اونجا گه باید از بین واگن های قطار رد بشیم ؛ به یه جا میرسم که بین 2 واگن قطار راه و دری نیست که بشه رد شد ؛ هر کاری هم میکنم به هیچ لبه ای اویزون نمیشه !!
اونجا رو چطوری باید رد کرد ؟؟؟ :confused::confused::confused:

اینم عکسش :

خیلی عجیبه !!:eek::eek:
من همون اوایل بازی گیر کردم !! :((:((:((
اونجا گه باید از بین واگن های قطار رد بشیم ؛ به یه جا میرسم که بین 2 واگن قطار راه و دری نیست که بشه رد شد ؛ هر کاری هم میکنم به هیچ لبه ای اویزون نمیشه !!
اونجا رو چطوری باید رد کرد ؟؟؟ :confused::confused::confused:

اینم عکسش :

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=25648&highlight=Uncharted

سلام، نمی دونم من زیادی وسواس دارم یا واقعا مشکلی هست ، من دفعه اول که دیسک بازی رو میذارم تو دستگاه یه مقدار زیاد طول می کشه تا بازی لود شه(حدود 1 دقیقه) می خواستم ببینم برای شما هم همین طوریه یا دستگاه من مشکل داره،اما در ادامه بازی دیگهع هیچ موردی نداره.ممنون

خوب خصوصیت خوب این بازی اینه که فقط همین 1 دقیقه loading رو اول کار داره و تا آخر بازی حتی بین مراحل هم هیچ loading دیگه ای نمیبینید!

دوستان trophie guide این بازی رو از مجا می تونم گیر بیارم:confused:
تو خود سایت که گشتم چیزی پیدا نکردم
در سایت gamespot در قسمت خود بازی راهنمایی از چگونگی دسترسی به هر تروفی توضیح داده شده که در بخش Hints & Cheats قرار داره .
این هم ادرس خود سایت
http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/955125/58262

باید تو خود مرحله ای که بازی میکنی بری تو منو و از اونجا فعالش کنی
خیلی راحت!
آخه من اسلحه هم خریدم ولی توی بازی چجوری اسلحه ها رو فعال کنم؟راستی در chapter select هم میشه این قابلیت رو فعال کرد یا باید بازی رو از اول رفت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or