Uncharted 2: Among Thieves

بعد از gow3 و heavy rain این سومین بازی بود که تموم کردم. باید بگم عالی بود حتی بیشتر از اون دوتا بهم چسبید:cheesygriعجب نور پردازی محشری داشت.داستانشم عالی بود.یه جورایی خاطرات شیرین سری سه گانه ی pop رو برام زنده کرد.
خیلی خوشم اومد.دیگه با این بازی از خرید ps3 کاملا راضی هستم:p

بعد از gow3 و heavy rain این سومین بازی بود که تموم کردم. باید بگم عالی بود حتی بیشتر از اون دوتا بهم چسبید:cheesygriعجب نور پردازی محشری داشت.داستانشم عالی بود.یه جورایی خاطرات شیرین سری سه گانه ی pop رو برام زنده کرد.
خیلی خوشم اومد.دیگه با این بازی از خرید ps3 کاملا راضی هستم:p

بالاخره تاپيك اومد بالا!!
دوست عزيز درسته كه بازي عاليي هست و من هم فنش هستم! :d ولي اين بازي بهتر از heavy rain و gow3 نيستش و اين دو تا بازي خيلي بهتر از اونن.

بالاخره تاپيك اومد بالا!!
دوست عزيز درسته كه بازي عاليي هست و من هم فنش هستم! :d ولي اين بازي بهتر از heavy rain و gow3 نيستش و اين دو تا بازي خيلي بهتر از اونن.
تنها چیزی که باعث میشه GOW III و HR موندگار تر نسبت به U2 باشه حماسی بودن GOWIII و داستان فوق العاده و گیم پلی خاص HR هست. وگرنه گیم پلی U2 خیلی جذاب تر و دلنشین تر از اون دو بازی هست.

u2حسی رو بهم داد که بازیها داخل قدیم به من میدادن. نمیدونم چرا اما واقعا میچسبید. چون دیگه خیلی وقت بود داخل این نسل حس بازیای قبلی‌ رو نداشتم.ولی‌ این بازی با یه بازی دیگه این حسو به من دادن,

دوستان من یه جا گیر کردم_همون معماهه که باید یه چیز هایی شبیه بشکه ای توی دیوار هستش رو بچرخونی تا یه نوشته هایی ظاهر بشه.نمی دونم واسه ی چه شکلی چه نوشته بذارم؟؟؟؟؟

دوستان من یه جا گیر کردم_همون معماهه که باید یه چیز هایی شبیه بشکه ای توی دیوار هستش رو بچرخونی تا یه نوشته هایی ظاهر بشه.نمی دونم واسه ی چه شکلی چه نوشته بذارم؟؟؟؟؟

سلام داداش کجا رو میگی همون جاییکه یک پسره دنبالت هست تو غار؟

کلا 6 تا از اون شیء های بشکه ای مانند در 2 طرفت هست,به شکل نرده های سمت چپ و سمت راست توجه کن,هر کدوم از اونها (سمت راست و سمت چپ)یه شکلی دارن که تو دفترچه ناثان اونارو نشون داده,بعد SELECT رو بزن و از رو دفترچه ببین که در هر سمت چه حروفی رو باید قرار بدی (بچرخونیشون)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or