بعد از gow3 و heavy rain این سومین بازی بود که تموم کردم. باید بگم عالی بود حتی بیشتر از اون دوتا بهم چسبید:cheesygriعجب نور پردازی محشری داشت.داستانشم عالی بود.یه جورایی خاطرات شیرین سری سه گانه ی pop رو برام زنده کرد.
خیلی خوشم اومد.دیگه با این بازی از خرید ps3 کاملا راضی هستم
تنها چیزی که باعث میشه GOW III و HR موندگار تر نسبت به U2 باشه حماسی بودن GOWIII و داستان فوق العاده و گیم پلی خاص HR هست. وگرنه گیم پلی U2 خیلی جذاب تر و دلنشین تر از اون دو بازی هست.بالاخره تاپيك اومد بالا!!
دوست عزيز درسته كه بازي عاليي هست و من هم فنش هستم! :d ولي اين بازي بهتر از heavy rain و gow3 نيستش و اين دو تا بازي خيلي بهتر از اونن.
کسی نیست ما را یاری دهد؟برای بخش آنلاینش تو قسمت مولتی همون matchmaking رو بزنم؟
اگه خودمون بخوایم host بشیم چه جوریه؟ :biggrin1:
دوستان من یه جا گیر کردم_همون معماهه که باید یه چیز هایی شبیه بشکه ای توی دیوار هستش رو بچرخونی تا یه نوشته هایی ظاهر بشه.نمی دونم واسه ی چه شکلی چه نوشته بذارم؟؟؟؟؟
کلا 6 تا از اون شیء های بشکه ای مانند در 2 طرفت هست,به شکل نرده های سمت چپ و سمت راست توجه کن,هر کدوم از اونها (سمت راست و سمت چپ)یه شکلی دارن که تو دفترچه ناثان اونارو نشون داده,بعد SELECT رو بزن و از رو دفترچه ببین که در هر سمت چه حروفی رو باید قرار بدی (بچرخونیشون)دوستان من یه جا گیر کردم_همون معماهه که باید یه چیز هایی شبیه بشکه ای توی دیوار هستش رو بچرخونی تا یه نوشته هایی ظاهر بشه.نمی دونم واسه ی چه شکلی چه نوشته بذارم؟؟؟؟؟
کمک کنید ترخدا!!!!:confused::confused::confused:ما که درست نفهمیدیم !!!!!چطوری 6 تا بشکه هست؟؟؟؟یه خورده دقیق تر و ساده تر توضیح بدبد؟(با تشکر):confused:
عزیز من شما select رو بزن از دفترچه کمک بگیر هر کدوم از اون بشکه ها روشکمک کنید ترخدا!!!!:confused::confused::confused: