Uncharted 2: Among Thieves

نه باو چیزی نداره که فقط اول بازی یه کات سین رو بزن بره تمومه.
اگه خانواده از اون گیرا هم باشه بازم نمیتونن گیر بدن:d
چرا نمیتونن گیر بدن ؟؟؟ ماچ داره ، بغل داره :d اگر خانواده گیر باشن به همه چی گیر میدن حتی اگر دست گیره نداشته باشه :d

چرا نمیتونن گیر بدن ؟؟؟ ماچ داره ، بغل داره :d اگر خانواده گیر باشن به همه چی گیر میدن حتی اگر دست گیره نداشته باشه :d
بابا خانواده گیر نمیدن اخه چیزی نیست که بابا وقتی یارو توی خونشون ماهواره داره و فیلم نگاه میکنه وقتی توی فیلم ماچ باشه میشه راحت کانال رو عوض کرد و توی بازی هم میشه راحت اون قسمت رو رد کرد فقط همون تیکه اول هست در غیر این دیگه چیزی نداره

سلام دوستان
من هم ps3 دار شدم:)
یک سوال داشتم از حضورتون.
من ریجن دستگاهم 2 هستش و بازی uncharted 2 رو گرفتم ریجنش 3 هست.می خواستم بپرسم در صورت آپدیت مشکلی پیش میاد یا ریجن تاثیری در آپدیت نداره؟
ممنون می شم کمکم کنید.

سلام دوستان
من هم ps3 دار شدم:)
یک سوال داشتم از حضورتون.
من ریجن دستگاهم 2 هستش و بازی uncharted 2 رو گرفتم ریجنش 3 هست.می خواستم بپرسم در صورت آپدیت مشکلی پیش میاد یا ریجن تاثیری در آپدیت نداره؟
ممنون می شم کمکم کنید.
سلام
مبارک باشه دوست عزیز
نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد. فقط برای آپدیت خود دستگاه ریجن دانلود با ریجن دستگاه باید یکی باشه. در مورد بازی ها مشکلی پیش نمیاد

سلام
مبارک باشه دوست عزیز
نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد. فقط برای آپدیت خود دستگاه ریجن دانلود با ریجن دستگاه باید یکی باشه. در مورد بازی ها مشکلی پیش نمیاد
سلامت باشی.
خب برای آپدیت خود دستگاه چی کار کنم؟
شما منظورتون اینه که آپدیت بازی با آپدیت دستگاه فرق می کنه؟یعنی اون آپدیتی که دیروز در اثر وصل شدن به اینترنت انجام شد باید ریجنش یکی باشه و برای بازی مثل uncharted تفاوت ریجنش مشکلی پیدا نمی کنه؟

سلامت باشی.
خب برای آپدیت خود دستگاه چی کار کنم؟
شما منظورتون اینه که آپدیت بازی با آپدیت دستگاه فرق می کنه؟یعنی اون آپدیتی که دیروز در اثر وصل شدن به اینترنت انجام شد باید ریجنش یکی باشه و برای بازی مثل uncharted تفاوت ریجنش مشکلی پیدا نمی کنه؟
ببین اگه از خود دستگاه بزنی آپدیت بشه هیچ مشکلی نیست و درست آپدیت کردی. برای این که اطلاعات بیشتری به دست بیاری برو به این تاپیک.
موفق باشی

سلام..
من یه Uncharted2 ریجن 3 دارم که همه ی نوشت های روی جلد و دفترچه، شرق آسیایی هستش..
یه کد روی برگه ایی که توی قاب بود وجود داره که من نمی دونم کجا باید ازش استفاده کنم!!
کسی میدونه اون کد برای چی هستش و کاربردش چیه؟!!؟؟!

دوستان کسی با قسمت آنلاین Uncharted 2 به مشکل خورده ؟! من تا حالا دو بار خواستم وارد قسمت آنلاینش بشم ولی هر دفعه یه خط لودینگ طولانی میاد با عنوان Syncing LiveData و تموم هم نمیشه ! یعنی رسمآ تا 1 ساعت هم صبر کردم ولی به جایی نمیرسه :دی یه سرچی هم زدم خیلی ها این مشکل رو داشتن و بعضی ها بعد از 15 دقیقه یا بیشتر حل شده ولی برای من مثل اینکه خبری از حل شدنش نیست !

دوستان کسی با قسمت آنلاین Uncharted 2 به مشکل خورده ؟! من تا حالا دو بار خواستم وارد قسمت آنلاینش بشم ولی هر دفعه یه خط لودینگ طولانی میاد با عنوان Syncing LiveData و تموم هم نمیشه ! یعنی رسمآ تا 1 ساعت هم صبر کردم ولی به جایی نمیرسه :دی یه سرچی هم زدم خیلی ها این مشکل رو داشتن و بعضی ها بعد از 15 دقیقه یا بیشتر حل شده ولی برای من مثل اینکه خبری از حل شدنش نیست !

یه بار برو تو سایت ND با اکانت PSN ـت sign in کن بعد دوباره برو بازی رو اجرا کن شاید درست بشه :دی

من همین مشکل رو یه مدت داشتم.پورت ها رو در نت تنظیم کردم حل شد.
تنظیمات نتورک رو دستی انجام دادم و برای IP کنسول PS3 پورت های زیر رو روی مودم تنظیم کردم.

nat1.jpg

• Like
Reactions: Dinosaur
برا من 2 ساعت طول کشید!فقط بار اول همینطوریه (حواست باشه که NAT Typeـــــت مشخص باشه)

بچه ها این بازی آنلاینش قشنگه؟چطوریه؟قضیش چیه؟حیف که فروختمش

بخش آنلاین این بازی خیلی عالیه.
4-5 تا Mode مختلف داره برای بازی کردن.در کل بخش آنلاینش خسته کننده نیست و ارزش چندین بار بازی کردن رو داره.

همون بار اول اونجوریه . برای دقعه های سریع Connect میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or