Uncharted 2: Among Thieves

دوستان ریجن بازی من 3 هست .فک کنم چین باشه .حالا من میتونم از دوستم که ریجن دو هست map pack بگیرم .؟یا خودم با psn card انگلستان یا امارات دنلود کنم ؟plz

(همین مشکل رو تو red dead هم دارم:(()

هیچ کدومش نمیشه! باید بری و PSN کارت اونجا ( همون چین یا هرجایی که هست ) رو بگیری :d
یا هم ریجن بازیت رو تغییر بدی! که البته اگر راه حل دوم رو می خوای انجام بدی پیشنهاد میکنم به جای تعویض ریجن صبر کنی تا نسخه ی GOTY بازی بیاد که همه ی DLC ها + آواتر و چند چیز دیگه توشه رو بگیری :d

سلام من اشتباهی سیوش رو پاک کردم تا 60 درصد بازی رو رفته بودم کسی میتونه سیوش رو اینجا بزاره
ریجن دستگاه هم نمیدونم 4 2 ریجن بازیم نمیدونم از کجا معلوم میشه
با تشکر

سلام دوستان
این بازی چند چپتر داره؟
اوایل بازی یه کم بی مزه بود . کمی که جلو تر رفت بهت شد.الان چپتر 6 هستم . این پیشرفت بهبود گیم پلی بازی به همین صورت ادامه داره؟

اوایل بازی یه کم بی مزه بود . کمی که جلو تر رفت بهت شد.الان چپتر 6 هستم . این پیشرفت بهبود گیم پلی بازی به همین صورت ادامه داره؟
اتفاقا شروع بازی طوفانی بود که :دی فقط تو فلش بک ها چون مرحله مخفیکاری هست یکم از سرعت بازیرو میگیره . واسه من که همون اول هم گیم پلی بازی فوق العاده بود ولی تو حالت عادی هرچی جلوتر برین بازی قشنگتر میشه

سلام من یه جا گیر کردم:d
تو چپتر 23 معمای مجستمه ها رو باید چه جوری حل کنم؟معمای اولی حل کردم.منظورم معمای دومی هستش همون مکعب ها رو میگم.

شما دفترچه رو باز کن هرکدوم با رنگ و شکل خاصی مشخص شده

آخرین ویرایش:
دوست گرامي همين كارم كردم ولي چيزي متوجه نشدم ...

داخل دفترچه چند صفحه هست که اون شکلهایی که روی دیوار میبینید هر کدوم در یکی از اون صفحات هست که هر کدوم به یه رنگی هستن
بعد از اون به یکی دیگه از صفحات برید که یک سری علامت اونجا هست که اون علامتها هم هر کدوم به یه رنگی هستن
و میتونید از این طریق هر علامت رو با یکی از اون شکلها مطابقت بدید

• Like
Reactions: гадюка
داخل دفترچه چند صفحه هست که اون شکلهایی که روی دیوار میبینید هر کدوم در یکی از اون صفحات هست که هر کدوم به یه رنگی هستن
بعد از اون به یکی دیگه از صفحات برید که یک سری علامت اونجا هست که اون علامتها هم هر کدوم به یه رنگی هستن
و میتونید از این طریق هر علامت رو با یکی از اون شکلها مطابقت بدید
اهان:d.تازه متوجه شدم.ممنون بابته راهنمایی دوست عزیز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or