Uncharted 2: Among Thieves

آقا مگه +16 نبود؟چرا +18؟
uncharted2_082.jpg
uncharted2_081.jpg

پس از اینکه گارد را بیهوش کردید ، به جایی که او قرار داشت بپرید . مستقیم راهتون رو ادامه بدید تا از بالکن به زمین بپرید ، اگر پشت خود را و سمت چپ خود را نگاه کنید ف همونطور که در عکس مشخص است برق زدن گنج را خواهید دید ف به آن شلیک کنید تا زمین بیفتد ، سپس هشتمین Treasure این چپتر را بردارید .

uncharted2_686.jpg
uncharted2_685.jpg
اینو من خودم مشکل دارم از رفیقمم پرسیدم گفت بد نوشته شده بود خواهشا توضیح بدین چطور پیداش کنم؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
ما هم بلاخره بازی رو تموم کردیم . هر چی سعی کردم خیلی دیرتر تموم بشه نشد :biggrin1: واقعا بازی از هر نظر فوق العاده و عالی بود . یکی از بهترین بازی هایی بود که توی این نسل انجام دادم . از هر نظر .

من واقعا اين حركت رو كه كسي تو ايران به درجه ي سني بازي احترام ميذاره تحسين مي كنم
ولي فكر نكنم بتوني مقاومت كني محمدرضا جان;)
در ضمن تو esrb هم فقط يه SUGGESTIVE THEMES (صحنه هاي وسوسه انگيز) داره كه ممكنه مشكل ايجاد كنه چون blood and language and... كه مشكلي نيست:-":p
در كل csها رو رد كن تا خيالت راحت باشه

lol @ Suggestive themes!!!!!
میگم اینایی که بازی هارو درجه بندی میکنند عجب آدمای Prude ی هستن!!!!هه هه
اینا بعد اصلا مثلا یه Crap یا Shit میگن میشه استفاده از واژه های بد!!!!هه هه
جدی جدی این pegi و Esrb احتیاج به کمک دارن........

lol @ Suggestive themes!!!!!
میگم اینایی که بازی هارو درجه بندی میکنند عجب آدمای Prude ی هستن!!!!هه هه
اینا بعد اصلا مثلا یه Crap یا Shit میگن میشه استفاده از واژه های بد!!!!هه هه
جدی جدی این pegi و Esrb احتیاج به کمک دارن........

نه دوست عزيز اشتباه نكن
اينا جنبه هاي بصريشون بالاست:biggrin1: برا همين اينجور چيزها فقط suggestive براشون.
در عوض در زمينه هاي شنيداري شديدا بي جنبه تشريف دارن برا همين هم تا 2تا كلمه ي نامتعارف(هر چند كه الانا ديگه متعارف شده) مي شنوند زود مي گن bad language...:cheesygri

یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود منم میگم اگر کسی میدونه به ما کمک کنه!!!
کسی SOUNDTRACK های بازی رو داره؟میدونید از کجا میشه گیر اورد؟(اگر میشه کمکم کنید که خیلی تو کفم)

یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود منم میگم اگر کسی میدونه به ما کمک کنه!!!
کسی SOUNDTRACK های بازی رو داره؟میدونید از کجا میشه گیر اورد؟(اگر میشه کمکم کنید که خیلی تو کفم)

این رو سرچ کن
Uncharted 2 OST rapidshare
تمام لینک های مربوط رو بهت میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or