دوستان محبت کنید یه شرح مختصر ومفید از داستان شماره یک واسه ما که بازی نکردیم بدید ممنون میشم شاید خیلی های دیگه مثل من شماره یکرو بازی نکردن و میخوان دورو بازی کنن
سلام دوستان
آقا یکی به ما بگه این تاپیک تروفیهای U2 کجاست اگر میشه یه لینکی واسم بزارید ممنون میشم
اول از همه این که درسته که تابلو هست ولی هر بازی به یک سری راهنمایی نیاز داره و همه مثل شما Pro نیستن که تمام Trophyها رو گرفته باشند. با هماهنگی هایی که با آرش شده به احتمال زیاد در همون تاپیک قدم به قدم در یک یا چند پست به صورت کامل به نحوه گرفتن Trophyها و محل گرفتن آنها اشاره خواهد شد.تروفی هاش اینقدر تابلو و آسونه که احتیاجی به تاپیک نداره....تو ادد لیستم تو PSN هستی سوالی داشتی همونجا مسیج بده بهت میگم چیکار باید بکنی
اينجا مگه تاپيك امتيازه ؟!؟ :laughing:از دوستانی که این بازیو تجربه کردن میخوام بگن که به طور تفکیکی ودر هر بخش مثل صداگذاری داستان گیم پلی گرافیک هیجان و... بدون تعصب بگن چه امتیازی به این بازی میدن.
در حال آماده سازیه ، توی تاپیک Guide & Walkthrough گذاشته خواهد شد .سلام دوستان
آقا یکی به ما بگه این تاپیک تروفیهای U2 کجاست اگر میشه یه لینکی واسم بزارید ممنون میشم
فکر کنم بیشتر میخوای بدونی این بازی با سلیقت جور در میاد یا نه.وگرنه با این همه امتیاز های بالایی که گرفته دیگی شکی نمیمونه.هیچ راهی نداری که بازیو رو از نزدیک ببینی یا آخرین دمو رو از گیم پلی دانلود کنیاز دوستانی که این بازیو تجربه کردن میخوام بگن که به طور تفکیکی ودر هر بخش مثل صداگذاری داستان گیم پلی گرافیک هیجان و... بدون تعصب بگن چه امتیازی به این بازی میدن.
یعنی شما 20 نفر رو بعد از زخمی کرد به کمک مشت از پای در آورید. یکم تحمل کنید تا 3شنبه Trophy Guide بازی زده خواهد شد.منظور این تروفی چیه؟:confused:
"Defeat 20 Enemies With a Single Punch After Softening Them Up With Gunfire"
اول از همه این که درسته که تابلو هست ولی هر بازی به یک سری راهنمایی نیاز داره و همه مثل شما Pro نیستن که تمام Trophyها رو گرفته باشند. با هماهنگی هایی که با آرش شده به احتمال زیاد در همون تاپیک قدم به قدم در یک یا چند پست به صورت کامل به نحوه گرفتن Trophyها و محل گرفتن آنها اشاره خواهد شد.
پ.ن: Masterboy عزیز من هم جواب شما رو در PM دادم. موفق باشید
آفرین:biggrin1: در کل من خیلی سریع این جور جاها رو توی بازی شناسایی می کنم و سعی می کنم که در سریع ترین زمان ممکنه هم به دوستان در سایت ارائه بدم.با تشکر فراوان از جناب برهان خان ....
آقا راهنماییت عالی بود گرفتمش ...:biggrin1: