Uncharted 2: Among Thieves

دوستان محبت کنید یه شرح مختصر ومفید از داستان شماره یک واسه ما که بازی نکردیم بدید ممنون میشم شاید خیلی های دیگه مثل من شماره یکرو بازی نکردن و میخوان دورو بازی کنن

داستان ها ربطی نداره ولی من بهت پیشنهاد میکنم بشینی بازی کنی نسخه یکم رو
بهترین بازی 2007 از دستت می پره بعد!

سلام دوستان
آقا یکی به ما بگه این تاپیک تروفیهای U2 کجاست اگر میشه یه لینکی واسم بزارید ممنون میشم

تروفی هاش اینقدر تابلو و آسونه که احتیاجی به تاپیک نداره....تو ادد لیستم تو PSN هستی سوالی داشتی همونجا مسیج بده بهت میگم چیکار باید بکنی

تروفی هاش اینقدر تابلو و آسونه که احتیاجی به تاپیک نداره....تو ادد لیستم تو PSN هستی سوالی داشتی همونجا مسیج بده بهت میگم چیکار باید بکنی
اول از همه این که درسته که تابلو هست ولی هر بازی به یک سری راهنمایی نیاز داره و همه مثل شما Pro نیستن که تمام Trophyها رو گرفته باشند. با هماهنگی هایی که با آرش شده به احتمال زیاد در همون تاپیک قدم به قدم در یک یا چند پست به صورت کامل به نحوه گرفتن Trophyها و محل گرفتن آنها اشاره خواهد شد.

پ.ن: Masterboy عزیز من هم جواب شما رو در PM دادم. موفق باشید

از دوستانی که این بازیو تجربه کردن میخوام بگن که به طور تفکیکی ودر هر بخش مثل صداگذاری داستان گیم پلی گرافیک هیجان و... بدون تعصب بگن چه امتیازی به این بازی میدن.

از دوستانی که این بازیو تجربه کردن میخوام بگن که به طور تفکیکی ودر هر بخش مثل صداگذاری داستان گیم پلی گرافیک هیجان و... بدون تعصب بگن چه امتیازی به این بازی میدن.
اينجا مگه تاپيك امتيازه ؟!؟ :laughing:
من كه به غير از يه مقدار باگ نقص ديگه اي تو بازي نميبينم...

اقا چقدر بازي كمه ؟!؟ :mad:
من يك ساعت روي هارد بازي كردم 5 تا چپتر رفتم جلو...
يه سوال ديگه.مثل شماره ي يكش هم اخرش مسخره ميشه و اون موجود هاي اجق وجق ترسناك مياد يا تا اخر بايد با ادم بجنگيم ؟!؟ :confused:
اقا اين اكسپلوژناش خداست :love:

چقدر کشتن این Zoran تو Crushing سخت بود!! لعنتی 20 تا 20 تا نارنجک مینداخت!! نیترو هم که بسته بودن بهش:biggrin1:.
بعد از 6 بار مردن کشتمش

;)فکر کنم بیشتر میخوای بدونی این بازی با سلیقت جور در میاد یا نه.وگرنه با این همه امتیاز های بالایی که گرفته دیگی شکی نمیمونه.هیچ راهی نداری که بازیو رو از نزدیک ببینی یا آخرین دمو رو از گیم پلی دانلود کنی

اول از همه این که درسته که تابلو هست ولی هر بازی به یک سری راهنمایی نیاز داره و همه مثل شما Pro نیستن که تمام Trophyها رو گرفته باشند. با هماهنگی هایی که با آرش شده به احتمال زیاد در همون تاپیک قدم به قدم در یک یا چند پست به صورت کامل به نحوه گرفتن Trophyها و محل گرفتن آنها اشاره خواهد شد.

پ.ن: Masterboy عزیز من هم جواب شما رو در PM دادم. موفق باشید

با تشکر فراوان از جناب برهان خان ....
آقا راهنماییت عالی بود گرفتمش ...:biggrin1:

با تشکر فراوان از جناب برهان خان ....
آقا راهنماییت عالی بود گرفتمش ...:biggrin1:
آفرین:biggrin1: در کل من خیلی سریع این جور جاها رو توی بازی شناسایی می کنم و سعی می کنم که در سریع ترین زمان ممکنه هم به دوستان در سایت ارائه بدم.
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or