Uncharted 2: Among Thieves

من جونم گفتن بلد نیستم :دی
نمیدونم منظورت چیه ولی مثلا وقتی میری رو چنگیزخان میگه برای باز شدن این Skin باید بازی رو روی Crushing برید بالاش هم نوشته 1.500.000 دلار ولی مثلا برای مارکوپولو نوشته باید پلاتینیوم رو بگیرید بالاش هم نوشته Free :دی
وقتی رو Crushing بری اون Skin فقط باز میشه برای خرید و بهت داده نمیشه و بابتش باید پول هایی که درمیاری رو بریزی تو حلقوم طرف :دی
صد دفعه ، بحث الکی نکن با من :دی
ویرایش برهان :دی
گفتم پشت سر هم پست ندیم تو این پست جوابتو بدم :دی با این که اصلا ارزش جواب دادن نداری :دی
شاید تو منظورت Single Player باشه ولی توی Multiplayer چنگیز خان پولیه ، گرون هم هست برهان ، نرخ تورم بالاست . :دی
ولی مارکوپولو مجانیه البته باید پلاتینیوم رو بگیری .
Multi با Single فرق میکنه .

آخرین ویرایش:
من جونم گفتن بلد نیستم :دی
نمیدونم منظورت چیه ولی مثلا وقتی میری رو چنگیزخان میگه برای باز شدن این Skin باید بازی رو روی Crushing برید بالاش هم نشوته 1.500.000 دلار ولی مثلا برای مارکوپولو نوشته باید پلاتینیوم رو بگیرید بالاش هم نوشته Free :دی
وقتی رو Crushing بری اون Skin فقط باز میشه برای خرید و بهت داده نمیشه و بابتش باید پول هایی که درمیاری رو بریزی تو حلقوم طرف :دی
صد دفعه ، بحث الکی نکن با من :دی
وسط جمع جون من با من کل کل نکن:biggrin1:

بابا من خریدم این ناناز رو و به صورت 100% هم Free بود:biggrin1: جدی میگم آرش. من 28 تا Skin قبلی رو هم خریده بودم و این هم برام مجانی بود. با من کل کل نکن پسر:biggrin1:

ویرایش آرش:biggrin1:
گفتم پشت سر هم پست ندیم تو این پست جوابتو بدم :biggrin1: با این که اصلا ارزش جواب دادن نداری :biggrin1:
خوب جونت در بره از اول بگو داری مولتی رو میگی دیگه:biggrin1: من منظورم توی Single بود

آخرین ویرایش:
70 تا از 101 رو گرفتم ولی دیگه به جون خودم باید به Guide مراجعه کنم نمیشه!!!!هه هه البته یه یه بار دیگه میرم تا ببینم چندتا دیگه گیرم میاد:cheesygri

بچه ها پشت کاور بازی زده قابلیت استفاده از شوک ولی توی option خود بازی اصلا جایی برای تنظیمش وجود نداره !!؟

اصلا کسی دقت کرده به این موضوع ! :confused:

70 تا از 101 رو گرفتم ولی دیگه به جون خودم باید به Guide مراجعه کنم نمیشه!!!!هه هه البته یه یه بار دیگه میرم تا ببینم چندتا دیگه گیرم میاد:cheesygri

اقا پس این treasure ها کجان؟؟؟:biggrin1: 2 بار کل مرحله ها رو زیر و رو کردم 65 تا بیشتر پیدا نکردم.

دوستان کاری نداره پیدا کردنشون. من خودم تو دور اول که بازی رو تموم کردم 52 تا پیدا کردم. بدون این که بخوام خودم رو تیکه تیکه کنم تا پیدا بشه:biggrin1: بازی رو هم تو 10:50(دقیقه:ساعت) تمام کردم. شماها 2 بار رفتین چقدر کم پیدا کردین؟:biggrin1: در کل وقتی تمام Treasures را پیدا کردین میبینید که چقدر جاهای راحتی هستند:biggrin1: البته به جز یکی که واقعا سخت بود و توی Chapter22 و Treasure شماره 7 هست.

دوستان میگم بخش پلتفرمر بازی چطوره؟:biggrin1:
معماهاش هم هنوز مثل شماره 1 ضعیفه؟:biggrin1:
شانس من دیروز رفتم بگیرم همه تموم کرده بود:-"
ممنون.

دوستان میگم بخش پلتفرمر بازی چطوره؟:biggrin1:
معماهاش هم هنوز مثل شماره 1 ضعیفه؟:biggrin1:
شانس من دیروز رفتم بگیرم همه تموم کرده بود:-"
ممنون.
معمایی که به اون صورت توی بازی وجود نداره. فقط چندتا توی مراحل آخر هست که به نظر من از شماره های قبل زیباتر کار شده بود، حالا شاید نظر دوستان دیگه فرق داشته باشه و متفاوت باشه.

یه سوال داشتم
تو مرحله فکر کنم 4 وقتی میریم تو اون غار زیر زمین و یه سنگی پیدا میکنیم که میزاریمش تو مشعل و اتیشش میزنیم و نور ابی تولید میکنه باید چی کار کنیم

پیشاپیش ممنون

Last edited by a moderator:
یه سوال داشتم
تو مرحله فکر کنم 4 وقتی میریم تو اون غار زیر زمین و یه سنگی پیدا میکنیم که میزاریمش تو مشعل و اتیشش میزنیم و نور ابی تولید میکنه باید چی کار کنیم

پیشاپیش ممنون

من توی این مرحله Chapter Twenty-Three: Reunion جایی که با دختره هست گیر کردم نمیدونم کجا باید برم راهی نداره
دوستان عزیز SP هم چیز خوبی هست.
جواب دوست اول این هست که برید به اتاق رو به روی همون جایی که مشعل رو اتیش زدید. و سنگ ها را با زدن مثلث تکون بدید.

جواب دوست دوم هم این هست که اگر منظورتون همون اول مرحله هست باید بعد از کشتن همه به بالاترین قسمت ساختمان برید تا دموی مورد نظر را تماشا کنید

یه سوال داشتم

پیشاپیش ممنون
لکه های خون رو که روی زمین به صورت لکه های آبی روشن هستن رو دنبال کن تا به یه جا برسی که تموم بشن بعد با ویکتور سالیوان سنگ هارو با مثلث تکون میدید به راهتون ادامه میدین به دیالوگ ها توجه کنی متوجه میشی خودت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or