Uncharted 2: Among Thieves

دوستان كسي ميتونه برام توضيح بده كه داستان 1 بازي در نهايت چي شد چون من قسمت 1 رو نتونستن كامل بازي كنم و بگه چه طوري از لحاظ داستاني به قسمت 2 مربوط ميشه؟

کسی Strange rellic رو پیدا کرده؟
آره من پیدا کردم. این هم جاش هست.
توی مرحله 5 تو همون اول بازی بعد از نابود کردن ماشین و کشتن اون 4 نفر باید از یک سری تابلو و علامت بالا برید تا به اون طرف اتوبوس منفجر شده برسید. بعد از رسیدن با اون طرف دست راست شما یک کوچه قرار داره که در انتهاش یک راه فاضلاب هست. برید توی اون و برش دارید;)

داستان بازی رو یه جوری طراحی کردن آدم اصلا دلش نمیخواست دسته رو بگذاره زمین فکر کنم اولین بازی بود که یه بند رفتم تا تمومش کردم......هه هه
الان رفتم سراغ تروفی ها و تموم کردن بازی روی مود Crushing
اونقدر حالت Single Player جذابه اصلا وقت نمی کنه آدم به مولتی پلیر سر بزنه

واقعا بازی خیره کنند ه ای بود :eek:
واز همه مهم تر توجه naughty dog به جزئیات داستانی وgameplay
و به خصوص گرافیکی واقعا غیر قابل باوره .
من شخصا توی اون مرحله ای که از میان اون دهکده ی کوهستانی در تبت می گذره غرق تماشای جزئیات و شبیه سازی فوق العاده ی سازندگان از جزئیات زندگی مردم در اون ناحیه شدم . طراحی محیط و رنگ آمیزی و جزئیات خانه های دهکده واقعا خیره کننده بود .:eek:

بچه ها راستی برای گرفتن کردیت اضافی اگر بازی Uncharted:Drake's Fortune رو سیوش رو سیستمتون دارید موقع گرفتن کردیت ها گزینه Search for Uncharted:Drake's Fortune رو بزنید نزدیکه 100000 کردیت توی بازی بهتون میده.........

همین رو دقایقی پیش تو پروفایل آرش گفتم :d
من پریروز این رو گرفتم! (میگم دلم نمیاد سیوها رو پاک کنم!آخه دیگه چنین چیزایی رو از دست میدم :d )

دوستانی که تموم کرديد جواب بديد:
1-اون بار اوّل که scafer خدا بيامرز رو ميبينيم چی ميگه در مورد سنگ؟

2-من الان رسيدم شامبالا چقدر مونده تموم بشه؟

Last edited by a moderator:
دوستانی که تموم کرديد جواب بديد:
1-اون بار اوّل که scafer خدا بيامرز رو ميبينيم چی ميگه در مورد سنگ؟

2-من الان رسيدم شامبالا چقدر مونده تموم بشه؟

اسم اون آقا schäfer هستش اسمش آلمانیه بعدش میگه که هرکسی که این سنگ رو در اختیار داشته باشه قدرت بی نظیری به دست میاره و آدمهایی چون چنگیز خان و تیمور لنگ با داشتن یه قسمت کوچیکی از اون سنگ اونهمه قدرت کسب کردن ولی این Villain بازی کل سنگ رو میخواد و اگر اون رو بدست بیاره خیلی خیلی خیلی قدرتمند میشه اگر بقیه چیزایی هم که میگه میخوای بدونی بگو تا واست بگم:biggrin1:

همین رو دقایقی پیش تو پروفایل آرش گفتم :d
من پریروز این رو گرفتم! (میگم دلم نمیاد سیوها رو پاک کنم!آخه دیگه چنین چیزایی رو از دست میدم :d )

مگه سیو ها چقدر جا میگیرن که پاکشون میکنی؟:biggrin1:
سیو 30 تا بازی روی هم نیم گیگ هم نمیشه!!!:confused:

منم سه روز پیش تموم کردم این شاهکار رو. منتهی در بند اسارت بودم نمیتونستم بیام بگم!!
واقعا عالی بود. از نحوه روایت داستان گرفته تا گرافیک و از همه مهمتر صداگذاری و دیالوگ های جالب بازی.

اون قسمتی که Lazarevic به Flynn میگه که با ناتان برو اون پل رو درست کن و قسمتی که ناتان روی یه مجسمه قرار داره به Flynn میگه:
Satue of your MOM!! خیلی خندیدم.
از فداکاری CHLOE هم خیلی خوشم اومد. دلم برای اون بیچاره سوخت.
شخصیت پردازی هم خیلی عالی بود. واقعا ناتان به یکی از محبوبترین شخصیت های بازی ها برای من تبدیل شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or