Uncharted 2: Among Thieves

اون دمو هست که مجانی هستش و 1279 مگابایت حجم داره و 24:30 ساعت دیگه غیر فعال میشه.

:eek::eek::eek:مگه یه دموی چند دقیقه ای چیه که اینقدر حجم داره؟قضیه ی این چیزا چیه؟یه دمو با این حجم کیفیتش چقدره!!!!!؟؟؟؟!!!!!!!!:confused::eek::confused:

خداییش گرافیکش به حدی نیست که بگن از کل قدرت ps3استفاده کنه!!

:eek::eek::eek:مگه یه دموی چند دقیقه ای چیه که اینقدر حجم داره؟قضیه ی این چیزا چیه؟یه دمو با این حجم کیفیتش چقدره!!!!!؟؟؟؟!!!!!!!!:confused::eek::confused:

خداییش گرافیکش به حدی نیست که بگن از کل قدرت ps3استفاده کنه!!
دوست عزیز گفتن دمو نه تریلر. منظورشون هم از دمو، دموی قابل بازی بود. دانلود هم نکنی بهتره چون بازی اومده دیگه.

پ.ن: من هم بازی رو رفتم و در یک کلام فوق العاده بود. داستان بازی تا این جا که به نظر من عالی بوده و اصلا یکنواخت نبوده و گفتگوهای بین کرکترهای بازی هم عالی هست، مخصوصا قسمت های طنز کار:biggrin1:
مثلا زمانی که Elene و Chloe برای اولین بار هم دیگه ر و ملاقات کردن، Elena خیلی جالب خودش رو معرفی کرد:biggrin1: و بعد از اون هم Chloe خیلی سر به سر دوستمون گذاشت:biggrin1:

پ.ن: من هم بازی رو رفتم و در یک کلام فوق العاده بود. داستان بازی تا این جا که به نظر من عالی بوده و اصلا یکنواخت نبوده و گفتگوهای بین کرکترهای بازی هم عالی هست، مخصوصا قسمت های طنز کار:biggrin1:

برهان تموم کردی با هم بيفتيم به جون تروفيا مثل killzone 2 با هم فکری پلاتينيوم بگييريم:biggrin1:
مال من که 20 تا پلاتينيوم با دست خودم پريد:((

یه سری شرکت ها مثل Guerilla games باید یاد بگیرن از این ND. ببینید در عرض دو سال بعد از اومدن Uncharted: Drake's fortune چه شاهکاری بیرون داد.

GG به این کار درستی... یکی از علت هایی که تو دو سال تونستن بازی رو آماده کنند به خاطر این بود که Engine رو آماده داشتن فقط optimize ـش کردن و بقیه موارد هم به خاطر خلاقیتشون هست. ولی Guerrilla Games چند سال وقت صرف ساخت انجین Killzone 2 کرد.
البته از نظر من ND تو جمع استودیوهای first party سونی بهترینه ولی بقیه استودیوها سونی هم چیزی کم ندارند.

GG به این کار درستی... یکی از علت هایی که تو دو سال تونستن بازی رو آماده کنند به خاطر این بود که Engine رو آماده داشتن فقط optimize ـش کردن و بقیه موارد هم به خاطر خلاقیتشون هست. ولی Guerrilla Games چند سال وقت صرف ساخت انجین Killzone 2 کرد.
البته از نظر من ND تو جمع استودیوهای first party سونی بهترینه ولی بقیه استودیوها سونی هم چیزی کم ندارند.

كاملا درسته.
ND كار سختي مثل GG رو نداشت و چون با ps3 اشنا بود و همچنين موتور بازي رو داشت همه چيز حل بود.(نگيد تاپيك رو منحرف كرد).

در مورد بازي هم بايد بگم: SOME KIND'A F**kING AWESOM

من بازی رو امروز بعد از یک داستان فوق العاده کمدی که آدم فقط توی فیلم های سرکاری میبینه گرفتم
And im just gonna quote Chandler from Friends
"Could a game........Get any better?"
واقعا شاهکاره

البته کيوون جان engine اينا بازی engine ارتقا يافته نسخه اوّل بود.
راستی gg از استوديو های تازه کار sony هست

اتفاقاً بهترين استوديو sony استوديو های santamonica هستن

کدوم انجین منظورته؟ اگه انجین uncharted 1 رو میگی که منم همینو گفتم تو پستم... پست رو درست بخونید.

راستی gg از استوديو های تازه کار sony هست

GG تازه کاره؟ خدایا توبَه...

من گفتم به نظر "من"... حالا هر کسی دلایل و نظرات متفاوتی داره. چیزی نیست که بشه به صورت fact بیان کرد.

منم بازی رو تموم کردم البته کمی دیر!
ولی خیلی ابحال بود

اینو فقط کسایی بخونند که بازی رو تموم کردن مربوط به CS آخر بازیه!!!
نامردا نمیگن یکی سکته بزنه!!!گفتم النا از دست رفت... بعدم که داشتن دعا میخوندن گفتم احتمالا اون پیرمرده هست بعد دوباره شک کردم شاید النا باشه بعد گفتم نه خود پیرمردست که براش دعا میخونند که خدا رو شکر همین طور هم شد!!!
داستانم واقعا عالی بود اصلا نمیشد حدس زد 1 ثانیه بعد چه اتفاقی میفته!

منم از ND خیلی خوشم میاد همیشه تو هر نسل بهترین ها رو داشته و با بازی کراش 2 من رو به عرصه ی گیم وارد کرد :d البته SM هم خوبه ولی غیر از GOW چیز دیگه ای نداره!(شرمنده بحث منحرف شد! )

فرقش این هست که U2 از موتور شماره یکی پیشرفت داده بود که برای همین نسل بود اما سازندگان KZ باید یک موتور برای نسل جدید تهیه می کردند. خیلی فرق دارند این دو تا
حتما چون GOW ساخته نه ؟ این که ND بهترین استودیو یک حقیقت هست چون بازی هایی که می سازه همیشه از لحاظ کیفیت بالاترین و بهترین هستند. همین استودیو سانتا مونیکا به جز GOW بازی موفقی نداره. Kinetica هم بازی کاملا معمولی بود.

به تاپیک ربطی نداره ولی چون بحث کشید به این موضوع اگر یکی از من بپرسه استدیو Naughty dog بهترین استدیو بازی سازیه من تابه حال یک عنوان معمولی و متوسط یا حتی خوب از این استدیو ندیدم همه کاراشون شاهکاره از Crash گرفته که بازی مورد علاقه همه توی دوران بچگیشون روی PS1 بود تا
Jak & Daxter که دنیایی بود برای خودش......
Uncharted هم بدون شک کنار بزرگترین عنوانای این نسل مثل Metal Gear Solid 4 قرار داره
تنها استدیو هایی که میتونن نزدیک باشن به Naughty dog از نگر من Kojima productions و Epic Games هستن که باز من Naughty Dog رو ترجیح میدم

حتما چون GOW ساخته نه ؟ این که ND بهترین استودیو یک حقیقت هست چون بازی هایی که می سازه همیشه از لحاظ کیفیت بالاترین و بهترین هستند. همین استودیو سانتا مونیکا به جز GOW بازی موفقی نداره. Kinetica هم بازی کاملا معمولی بود.
اتفاقاً بهترينه چون محبوب ترين سری sony رو يعنی gow(بعد از GT) اين کمپانی ساخته
در ضمن هر کمپانی يک بازی اصلی داره مثل kojima production بهترينش mgs هست epic هم گيرز bungie هم halo و کمپانيهای ديگه.............;)
اگه به ساخت بازيهای با کيفيت باشه insomniac هم دست کمی از nd نداره البته حق ميدم به همه که اين استوديو رو بهترين بازيساز زير دست sony بدونن چون تب uncharted بالاس و خدايی هم اين همه سر و صدا شايسته اين بازی هست....:love:
ولی بازم ميگم بهترين استوديو زير دست sony اين nD نيست
به نظر من guerila games آينده دار ترين استوديو sony ميتونه باشه اگه killzone 3 هم شاهکار از در بياد:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or