Uncharted 2: Among Thieves

این بازی مالتی پلیر خیلی قوی نداره. موافقید؟ یعنی فکر کنم اگه 2-3 ماه بازی کنید جذابیتشو از دست میده.
البته این بازی توجه اصلیش رو بخش داستانی بوده و انتظاری هم نباید از بخش مالتی پلیر داشت. ولی در کل خوبه.:cheesygri

سلام دوست عزیز
این بازی برخلاف کلیه تصور ها مولتی پلیر فوق العاده قوی داره که چیزی حدود 100هزارنفر نسخه بتا مولتی پلیر رو بازی کردن و بطور کلی کمتر بازی سوم شخصی سراغ داریم که یک همیچین مولتی قوی داشته باشه..!!!

تمام شد :smile:

روی هارد رفتم ، خیلی کم مُردم ( تجربه Uncharted قبلی و همینطور بازی کردن بسیار زیاد Beta ش باعث میشه بازی براتون آسون باشه )
دنبال Treasure نرفتم ، یکم وقت برای Trophy صرف ردم ، کلا شد 12 ساعت و نیم .
55% از Trophy هاش رو گرفتم .

تا آخر این هفته نقد بازی رو مینویسم ...

نیما اینقد سریع Single رو تموم کردی برات لذت بخش بود ؟!!
چون خودم U1 رو یه هفته کش دادم تا لذت بخش تر بشه ! البته دنبال کردن گنج ها و گرفتن تروفی ها هم یه انگیزه دیگه ای هست برا طولانی کردن مدت بازی !
نمیدونم والا ، اینجوری به من حال نمیده !
منتظر نقدت هستم .:smile:

نیما اینقد سریع Single رو تموم کردی برات لذت بخش بود ؟!!
چون خودم U1 رو یه هفته کش دادم تا لذت بخش تر بشه ! البته دنبال کردن گنج ها و گرفتن تروفی ها هم یه انگیزه دیگه ای هست برا طولانی کردن مدت بازی !
نمیدونم والا ، اینجوری به من حال نمیده !
منتظر نقدت هستم .:smile:

یکی اینکه این بازی رو باید حداقل 2 بار بازی کرد ، بعد چون نقدش رو میخواستم بنویسم باید زودتر تموم میکردم .
خوب بود در کل ...

سلام

برای خرید، نسخه UC بهتره یا PAL؟ آیا فرقی بین Ping هایی که میشه ازشون گرفت هست؟ مثلا آیا نسخه PAL به سرور های نزدیک تر ما رو وصل میکنه یا نسخه UC هم همینطوره؟

فرق دیگه ای با هم دارن؟

سلام

برای خرید، نسخه UC بهتره یا PAL؟ آیا فرقی بین Ping هایی که میشه ازشون گرفت هست؟ مثلا آیا نسخه PAL به سرور های نزدیک تر ما رو وصل میکنه یا نسخه UC هم همینطوره؟

فرق دیگه ای با هم دارن؟
سلام
تو بازی های انحصاری سونی مثل Resistance و LBP و Killzone 2 و همین Uncharted 2 سرورهای بازی فری هستند ، یعنی شما با هر ریجنی میتونی با همه دنیا بازی کنی .
چون سرورها از هم مجزا نیستند پس فرقی بینشون نیست ، ممکنه یه بار شما به آمریکا وصل بشی یه بار به اروپا و ... .

منم امروز صبح ساعت 4 تموم کردم بدون شک بهترین بازی بود که این نسل بازی کردم و یکی از بهترین بازی های که کلا بازی کردم براوو nd براوو

سلام دوستان 2 سوال
1.آنچارتدی که رو psn هست حجم و قیمتش چقدره؟(لطفا به تومن بگید)
2.چطوری باید پرداخت کرد؟(منظورم پول همین uncarted2هست.
می شه یکی 1عکس از گرافیک بازی بزاره؟

سلام دوستان 2 سوال
1.آنچارتدی که رو psn هست حجم و قیمتش چقدره؟(لطفا به تومن بگید)
2.چطوری باید پرداخت کرد؟(منظورم پول همین uncarted2هست.
می شه یکی 1عکس از گرافیک بازی بزاره؟
اون دمو هست که مجانی هستش و 1279 مگابایت حجم داره و 24:30 ساعت دیگه غیر فعال میشه.

سلام
بچه ها هی PM میدن حاوی ناسزا و فحش که تو که هر وقت تو انجمن حرفی از Uncharted 2 بود اونجا بودی :دی حالا تو تاپیک پیدات نمیشه .
منم بازی رو امروز صبح گرفتم ، این که تو این تاپیک نمیام و پست نمیدم ، باور کنید اغراق نیست ولی زبونم واقعا قاصر از چیزی که Naughty Dog ساخته .
دیگه همه میدونن من چجوری پرچم Uncharted 2 رو تو انجمن بالا نگه داشته بودم :دی با انواع نقد و مصاحبه و خبر و ... ولی اصلا فکر نمی کردم Naughty Dog بتون همچین کاری بکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or