Uncharted 2: Among Thieves

خوب به لنز فشار نمیاد؟؟؟
خیر,فقط من یه کم بازی کردم صدای فنم اینقدر تا حالا بالا نرفته بود که با این بازی این جوری شد!
مگه 360 ِ که لنزش ناز نازی باشه :biggrin1:
فقط من نگران تکسچر ها هستم که مثل شماره یک نشه !!!
دوستان لود شدن تکسچر ها خوبه یا مثل نسخه اوله ؟
نه نیما به شخصه تا الان هیچ تاخیری ندیدم تو لود بافتها و جزئیات, کم الکی نیست که این بازی.:biggrin1:

نحوه ی روایت داستان خیلی عالیه. من که خوشم اومد.ثانیه به ثانیه بازی هیجانه.
کسانی که گیم پلی بازی براشون نامعلومه نخونن!!
دستتون برای همه کار بازه؛از مخفی کاری گرفته تا اکشن و تیر اندازی محض

کیوان من هم کلا تنها نگرانیم همین تاخیر لود تکسچرها بود ولی حتی نیم مورد هم ندیدم !!

من فقط یه بار تو اون هتل موقعی که از آسانسور میاد بیرون همچین مشکلی رو دیدم.

البته میگم برای من فقط یه بار اتفاق افتاد مثل اینکه کاملا شانسی بوده :دی ممکنه مشکل از دیسک یا خود PS3 باشه.

آخرین ویرایش:
اون بخش دمو e3 رو اونجوری نگاه کنيد انقدر سخته من سه بار مردم:biggrin1:

راستی تو همونجا يه استخر هست دو بار توش بپريد و شنا کنيد 5000 دلار بهتون پول ميده

صدرا جان اینی که گفتی رو اسپویل کن!!(خط دوم! شاید یکی خودش بخواد کشف کنه :d )

رابطه ی ناتان و تنزین خیلی باحاله!!!هی بدبخت تنزین حرف میزنه اینم میگه بی خیال و چرا من سؤال میپرسم ازش و ... کلا خیلی باحاله!!!
این موجوده کی بود دیگه؟خیلی خوف ناک بود!
فکر کنم کمی امروز زیاد بازی کردم :d میترسم فردا تموم بشه!

همین دیگه!
راستی دوستانی که من رو تو اد للیستشون دارند بیاند یک امتحانی بکنیم ببینیم میشه آنلاین بازی کرد یا نه!مثلا بریم CO OP !

ریجن 2 مثل قدیمه ولی ریجن 1 این جدسدا هست!
من ریجن یک دارم به نظرم قشنگه(تو عکس ها زشت بود! )دفترچه ی ریجن 1 رنگیه اما ریجن 2 سیاه سفیده فکر کنم ;)

نوشته شده توسط Kenji;827302 البته میگم برای من فقط یه بار اتفاق افتاد مثل اینکه کاملا شانسی بوده :دی ممکنه مشکل از دیسک یا خود PS3 باشه.[/QUOTE:
شاید مشکل از firmware باشه کیوان جان ... من هنوز وقت نکردم بشینم پاش ... اگه موردی دیدم اینجا میگم :biggrin1:

تمام شد :smile:

روی هارد رفتم ، خیلی کم مُردم ( تجربه Uncharted قبلی و همینطور بازی کردن بسیار زیاد Beta ش باعث میشه بازی براتون آسون باشه )
دنبال Treasure نرفتم ، یکم وقت برای Trophy صرف ردم ، کلا شد 12 ساعت و نیم .
55% از Trophy هاش رو گرفتم .

تا آخر این هفته نقد بازی رو مینویسم ...

این بازی مالتی پلیر خیلی قوی نداره. موافقید؟ یعنی فکر کنم اگه 2-3 ماه بازی کنید جذابیتشو از دست میده.
البته این بازی توجه اصلیش رو بخش داستانی بوده و انتظاری هم نباید از بخش مالتی پلیر داشت. ولی در کل خوبه.:cheesygri

به نظر من خیلی باحاله مولتی پلیرش :d البته چون من کلا FPS زیاد بازی نمیکنم برای همین این به من بیشتر حال میده! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or