Uncharted 2: Among Thieves

فقط یه چیزیش هنوز بده: معماهاش کماکان مثل 1 آب خوردن هستش. سخت ترینش شاید 5 دقیقه وقت بگیره.
خیلی خوب می شد اگه پازل های بازی رو سخت تر و به سبک Tomb Raider طراحی می کردند... ولی ND بیشتر روی بخش platforming و shoting تاکید داره.

الان شما بخش معمایی رو spoil کردین شاید یکی بخواد خودش کشف کنه که سخت یا آسون(مثل خودم)
lol... این چیزا دیگه discussion درباره بازیه، اگر بخوایم هر چیزی رو spoiler فرض کنیم دیگه اصلا نباید پستی زده بشه تو تاپیک.

الان شما بخش معمایی رو spoil کردین شاید یکی بخواد خودش کشف کنه که سخت یا آسون(مثل خودم)
فکر نمیکنم Spoil باشه. الان همه ی سایت ها و مجلات هم موقعی که بازیرو نقد میکنن این چیزارو تو قسمت نکات مثبت و منفی بازی مینویسن!!
T For Teen.
چه ربطی داره؟؟
Tomb raider:TEEN
Gran turismo:EVERY ONE
نسبیت انیشتین تو بازی نیستش که یه بچه 13 ساله نتونه حلش کنه!
خیلی خوب می شد اگه پازل های بازی رو سخت تر و به سبک Tomb Raider طراحی می کردند... ولی ND بیشتر روی بخش platforming و shoting تاکید داره.
.
واقعا آدم لذت میبرد تو Tomb raider معماهاش رو حل میکرد. ولی با این حال من حاضرم Uncharted معما نداشت ولی سیستم تیر اندازیش مثل TR مسخره نبود

آخرین ویرایش:
سوال:
دوستانی که بازی رو گرفتید مولتی‌پلیر می‌تونید بازی کنید؟ چون برای من که error میده.
گفتم شاید مثل Killzone 2 باشه که سرورها تا تاریخ عرضه official بازی راه نیوفتاد.

سوال:
دوستانی که بازی رو گرفتید مولتی‌پلیر می‌تونید بازی کنید؟ چون برای من که error میده.
گفتم شاید مثل Killzone 2 باشه که سرورها تا تاریخ عرضه official بازی راه نیوفتاد.
خیر سرورها هنوز راه نیوفتاده.
ظاهرا تو pss هم نمیشه رفت!.
فکر نکنم!چون من تا 2 ساعت پیش توش بودم!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Kenji
سوال:
دموش هم کار نمیکنه!. ظاهرا تو pss هم نمیشه رفت!.

مگه ایران سرور مخصوص داره؟

بد گفتم :biggrin1: خراب کردم ماکان :biggrin1:
این آقای hiden کی بود برهان :biggrin1: زیر امضاش زده بود psn network در ایران قطع شد :smile:
نفهمیدم منظورش و :smile:

شرمنده خودمم بالا نفهمیدم چی گفتم :laughing::laughing::laughing::laughing:

والا ما هر بازی با ريجن مختلف ديديم فرقين داشت نمونه همين killzone 2
نه اینطوری نیست . مثلا کیلزون 2 من سفارش کره هست و دفترچش 7 صفحه هست !! در حالی که رفیقم ریجن 2 هست دفترچش فرق داره .

این قضیه مخفی کاری چه جوریه تو بازی ؟ چیزی به اسم مخفی کاری هست که بازیساز ها گفته بودن قرار مخفی کاری هم داشته باشه ؟

نه اینطوری نیست . مثلا کیلزون 2 من سفارش کره هست و دفترچش 7 صفحه هست !! در حالی که رفیقم ریجن 2 هست دفترچش فرق داره .

این قضیه مخفی کاری چه جوریه تو بازی ؟ چیزی به اسم مخفی کاری هست که بازیساز ها گفته بودن قرار مخفی کاری هم داشته باشه ؟

خیلی باحاله این قسمت.

چیز زیادی نمیگم که داستان بازی لو نره!!

بد گفتم :biggrin1: خراب کردم ماکان :biggrin1:
این آقای hiden کی بود برهان :biggrin1: زیر امضاش زده بود psn network در ایران قطع شد :smile:
نفهمیدم منظورش و :smile:

شرمنده خودمم بالا نفهمیدم چی گفتم :laughing::laughing::laughing::laughing:
اگر هم چیزی باشه از روی IP هست که فکر نمیکنم.
فقط میتونن IP ایران رو تشخیص بدن و بلاکش کنن.

ین آرش هم ناپدید شده...
مثل اینکه یه عده سرش رو زیر آب کردن!
تو هم ساعت 4 صبح پاشی بری دانشگاه ساعت 30 : 9 شب بیای چیز از مرده کمتر نخواهی داشت :دی
راجع به PSN هم ، دمو کار می کنه ، PSN هم هیچ مشکلی تنداره ، اون یه مشکلی بود که چند ساعته حل شد و فقط مختص ایران نبود .

تو هم ساعت 4 صبح پاشی بری دانشگاه ساعت 30 : 9 شب بیای چیز از مرده کمتر نخواهی داشت :دی
راجع به PSN هم ، دمو کار می کنه ، PSN هم هیچ مشکلی تنداره ، اون یه مشکلی بود که چند ساعته حل شد و فقط مختص ایران نبود .

آهان برهان نبود خودت بودی :laughing::laughing::laughing: من گیج میزنم امشب چرا :biggrin1:
خب خدارو شکر حل شد :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or