Uncharted 2: Among Thieves

من چند عکس از همه جای box بازی انداختم چون همه حتماً کنجکاو هستيد ديسک بازی چه شکليه يا پشت box بازی چجوريه يا دفترچه چه شکليه.اوّل خواستم براتون فيلم بگيرم ولی گفتم اونايی که dial up دارن هم بتونن استفاده کنن:love:
سلام
دوست عزیز من گیج شدم شما این عکسا رو خودتون گرفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی بازی رو دارید؟؟؟؟؟؟؟
اره؟؟؟؟؟؟؟
از کجا گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
دوست عزیز من گیج شدم شما این عکسا رو خودتون گرفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی بازی رو دارید؟؟؟؟؟؟؟
اره؟؟؟؟؟؟؟
از کجا گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از دوبی ديروز خريدم
ايران هم فکر کنم ک** داره 70

کسی بازی رو تموم کرده؟ :دی اینو دیدین؟!

2py5a1l.jpg

منو باش گفتم اولین نفری ام که تموم کردم بازیرو:biggrin1:
کسی بازی رو تموم کرده؟ :دی اینو دیدین؟!

2py5a1l.jpg
ببخشید یه سوال: این تروفی های خودتون هست؟؟ دو بار بازیرو تموم کردید اونم رو Crushing؟؟ :eek:
ایول
البته من رو هارد رفتم. هنوز نشستم یه بار دیگه برم
پ.ن:فکر کردم فقط ایرانی جماعت گرون فروشه.

منم امروز بازی رو گرفتم...
وقتی بازی رو 1 روزه تموم میکنید اصلا چیزی هم از بازی متوجه میشین؟ :دی

ببخشید یه سوال: این تروفی های خودتون هست؟؟ دو بار بازیرو تموم کردید اونم رو Crushing؟؟ :eek:
این عکس مال یه کاربر تو neogaf هست که تو مراسم نمایش بازی شرکت کرده بود و بازی رو بهش دادن... چند روزه داره بازی میکنه.

وقتی بازی رو 1 روزه تموم میکنید اصلا چیزی هم از بازی متوجه میشین؟ :biggrin1:

منم خواستم همينو بگم :biggrin1: من همون Uncharted 1 رو هم كلي كش دادم كه به شدت لذت ببرم :biggrin1: انشاالله تو اين هفته ميگيرمش !

این آرش هم ناپدید شده...
مثل اینکه یه عده سرش رو زیر آب کردن!
----------------------------------------------
یک سوال از دوستان پر خور بازی های رایانه ای که سه نشده بازی رو بلعیدند!!:دی
وسایل نقلیه هم داره؟
جواب رو خواهشا
spoiler.gif
کنید...
:smile:

منم امروز بازی رو گرفتم...
وقتی بازی رو 1 روزه تموم میکنید اصلا چیزی هم از بازی متوجه میشین؟ :دی

این عکس مال یه کاربر تو neogaf هست که تو مراسم نمایش بازی شرکت کرده بود و بازی رو بهش دادن... چند روزه داره بازی میکنه.
1 روز که نه، یه روز و نصفی!! چرا متوجه نشم؟ Cutscense ها رو که Skip نمیکنم. من فقط جمعه ها وقت بازی دارم. بقیه روز ها هم فقط شبا که اونم آنلاین بازی میکنم! از شانس خوبم هم خوب موقعی اومد نشستم تمومش کردم:دی

فقط یه چیزیش هنوز بده: معماهاش کماکان مثل 1 آب خوردن هستش. سخت ترینش شاید 5 دقیقه وقت بگیره.

1 روز که نه، یه روز و نصفی!! چرا متوجه نشم؟ Cutscense ها رو که Skip نمیکنم. من فقط جمعه ها وقت بازی دارم. بقیه روز ها هم فقط شبا که اونم آنلاین بازی میکنم! از شانس خوبم هم خوب موقعی اومد نشستم تمومش کردم:دی

فقط یه چیزیش هنوز بده: معماهاش کماکان مثل 1 آب خوردن هستش. سخت ترینش شاید 5 دقیقه وقت بگیره.
الان شما بخش معمایی رو spoil کردین شاید یکی بخواد خودش کشف کنه که سخت یا آسون(مثل خودم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or