سلاممن چند عکس از همه جای box بازی انداختم چون همه حتماً کنجکاو هستيد ديسک بازی چه شکليه يا پشت box بازی چجوريه يا دفترچه چه شکليه.اوّل خواستم براتون فيلم بگيرم ولی گفتم اونايی که dial up دارن هم بتونن استفاده کنن
اهامن از دوبی ديروز خريدم
ايران هم فکر کنم ک** داره 70
ببخشید یه سوال: این تروفی های خودتون هست؟؟ دو بار بازیرو تموم کردید اونم رو Crushing؟؟کسی بازی رو تموم کرده؟ اینو دیدین؟!
این عکس مال یه کاربر تو neogaf هست که تو مراسم نمایش بازی شرکت کرده بود و بازی رو بهش دادن... چند روزه داره بازی میکنه.ببخشید یه سوال: این تروفی های خودتون هست؟؟ دو بار بازیرو تموم کردید اونم رو Crushing؟؟
1 روز که نه، یه روز و نصفی!! چرا متوجه نشم؟ Cutscense ها رو که Skip نمیکنم. من فقط جمعه ها وقت بازی دارم. بقیه روز ها هم فقط شبا که اونم آنلاین بازی میکنم! از شانس خوبم هم خوب موقعی اومد نشستم تمومش کردممنم امروز بازی رو گرفتم...
وقتی بازی رو 1 روزه تموم میکنید اصلا چیزی هم از بازی متوجه میشین؟
این عکس مال یه کاربر تو neogaf هست که تو مراسم نمایش بازی شرکت کرده بود و بازی رو بهش دادن... چند روزه داره بازی میکنه.
الان شما بخش معمایی رو spoil کردین شاید یکی بخواد خودش کشف کنه که سخت یا آسون(مثل خودم)1 روز که نه، یه روز و نصفی!! چرا متوجه نشم؟ Cutscense ها رو که Skip نمیکنم. من فقط جمعه ها وقت بازی دارم. بقیه روز ها هم فقط شبا که اونم آنلاین بازی میکنم! از شانس خوبم هم خوب موقعی اومد نشستم تمومش کردم
فقط یه چیزیش هنوز بده: معماهاش کماکان مثل 1 آب خوردن هستش. سخت ترینش شاید 5 دقیقه وقت بگیره.