Uncharted 2: Among Thieves

من يه ده بيست دقيقه بازی کردم اينا دستم اومد:

اسپويل کردن بخشی از داستان باز نکنيد!!!!!
chaloe و اين رفيق ناتان ميآن پيش ناتان و ميگن ما نشونه پيدا کرديم که گنج مارکوپولو تو تبت مونده و بعد يه دست نوشته ميدن به ناتانکه توش نوشته مارکو با عمو و افرادش بين دزدا گير افتاده و بقيش پاره شده اينم بگم شما تو برف زخمی هستيد و هر وقت بيهوش ميشيد فلش بک ميزنه به زمان قبل که کات سيناشه
بعد يه کت سين ديگه نشون ميده که chaloe ميآد تو اطاق ناتان و تصميم ميگيرن اون پسره دوست ناتانو بپيچونن بعد هم ميفتن رو هم و......:biggrin1:
تو کات سين بعدی هم ميرن داخل يه موزه تو ترکيه تا يه چيزی گير بيارن و بقيشم بازی نکردم
در کل اينکه اگه بازی نکنيد نصف عمرتون بر فنا:love:

خب خوبه که داخل Spoiler گذاشتی ، ولی قرار نیست کلهم داستان رو از اول تا آخر تعریف کنیم ! حتی داخل Spoiler
Spoiler رو برای زمانی استفاده میکنیم که مثلا یک سوال یا توضیح مختصری راجع به بازی داشته باشیم .
شما تقریبا داری قصه تعریف میکنی ! فقط یکی بود یکی نبودش یادت رفت ...

خب خوبه که داخل Spoiler گذاشتی ، ولی قرار نیست کلهم داستان رو از اول تا آخر تعریف کنیم ! حتی داخل Spoiler
Spoiler رو برای زمانی استفاده میکنیم که مثلا یک سوال یا توضیح مختصری راجع به بازی داشته باشیم .
شما تقریبا داری قصه تعریف میکنی ! فقط یکی بود یکی نبودش یادت رفت ...

باشه ولی يه مقدمه بود;)

آقا من نميدونم sony چرا واسه بازی بزرگی مثل اين يه دفترچه پر و پيمون نزاشته؟؟؟؟؟؟؟:confused:
اين مورد خيلی تو ذوقم خورد.....:mad:
از وقتی که یادمه همینطوری بوده. بازی های ps2 ش هم دقیقا همین شکله. ولی بازی های UC هرکدوم یه دفترچه دارن که وزنش با ریجن PAL; پکیچ کامل همون بازی یکیه :laughing:.

نگاهی چند جانبه به uncharted 2 Among thieves

من چند عکس از همه جای box بازی انداختم چون همه حتماً کنجکاو هستيد ديسک بازی چه شکليه يا پشت box بازی چجوريه يا دفترچه چه شکليه.اوّل خواستم براتون فيلم بگيرم ولی گفتم اونايی که dial up دارن هم بتونن استفاده کنن:love:

طرح دفترچه هم قشنگه فقط هم کمه هم سياه سفيد:(

در ضمن فريدون جان همه ريجنا دفتچه هاشون يکيه:smile:
مگه شما بقیه ریجن های انچارتد رو هم دیدی ؟ چون بازی های دیگه مثل کیلزون 2 و ... بسته به ریجنشون دفترچشونم فرق داره . احتمالا انچارتد هم همینجور باشه . مگر اینکه شما همه ریجن های انچارتد 2 رو دیده باشی !

مگه شما بقیه ریجن های انچارتد رو هم دیدی ؟ چون بازی های دیگه مثل کیلزون 2 و ... بسته به ریجنشون دفترچشونم فرق داره . احتمالا انچارتد هم همینجور باشه . مگر اینکه شما همه ریجن های انچارتد 2 رو دیده باشی !
والا ما هر بازی با ريجن مختلف ديديم فرقين داشت نمونه همين killzone 2

اخر مشخص نشد اون نقطه زرد بقل درجه سنی بازی برای چی هست:confused:
نسخه پال هم قشنگ ولی از روی تجربه فکر میکنم نسخه uc باید دفترچش پر برگتر باش
توی نسخه اول که بود حالا خوب باکس ارتشون یکی:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or