Uncharted 2: Among Thieves

دوستان چه جنجالی شده سر امتياز GT به u2 دادن 9.3

راستی video review اين gt ر نبينيد که ميگن خالص اسپويلره
درسته.خیلی مسخره بود.فکر می کنم اصل داستان کلا توی این نقد لو رفت.:mad::mad:
ولی به نظر من هم امتیازشون به این بازی خیلی کم بود.تنها ایرادشون به بازی قسمت مخفی کاری و بخش پلتفرمر بازی هست که اونا هم تقریبا مشکل بزرگی به حساب نمیاد چون اکثر بازی ها این ژانر توی قسمت مخفی کاری هوش مصنوعی رو پایین قرار میدن تا بازی خیلی زیاد سخت نشه و قسمت پلتفرمینگ هم اکثرا بازی مجبورتون می کنه فقط یه راه رو برید (Assassin کلا یه بازی Open World هست و نمی شه با این بازی مقایسش کرد)

واقعا جای افسوس داره که فعلا نمی تونم بازی رو بازی کنم:( ولی مطمئنا اولین بازیی که روی 3 بازی خواهم کرد همین بازی هست.جای ما رو هم خالی کنید:biggrin1:

دوستان چه جنجالی شده سر امتياز GT به u2 دادن 9.3:mad:

راستی video review اين gt ر نبينيد که ميگن خالص اسپويلره:biggrin1:​

9.3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کلا به نظر من این امتیازا چیزای الکیه و اصلا تعیین کننده نیست.
خیلی از بازی هایی که نمره پایین گرفتن به نظر من بازی های خوبی بودن و من خوشم اومده ولی خیلی از بازی هایی که مزخرف بودن با نمره های بالاشون باعث تعجب میشن :confused:

یادتونه kane & lynch گیم اسپات چقدر تبلیغشو کرد و سنگشو به سینه زد ! در حالی که اصلا اونقدرا بزرگ نبود . یا مثلا تنها در تاریکی نمره پایین گرفت باز در حالی که من از لحظه به لحظش لذت بردم .

به امتیازات اهمیت ندید . چیزی که واضحه اینه که آنچارند یه استثناست . یه ابر بازیه . یه بازی کامل نسل سوم ! حتی کسایی که بازی کردن رو فقط در حد نگاه کردن دیدن وقتی دموهای این بازی رو میبینن اولین سوال اینه : این بازیه یا فیلم !!!

فقط امیدوارم تو ایران با انصاف بفروشنش و پول دوست داشتنه بازی رو از خریدارا نگیرن :love:

دوستان بهتون پيشنهاد ميکنم review اين يارو Game trailers رو ببينيد يه پيش زمينه خوبی از داستان ميده بهتون​
صدرا جان حاوی نکاتی هست که داستان رو لو میده ، پیش زمینه ای راجع به داستان نیازی نیست به نظرم ، چون داستان چندان پیچیده ای که نداره ، اول بازی هم خودش یه پیش زمینه ای میده .
به نظر من نبینید چون ممکنه بگید کاش که نمیدیدم . :smile:

دوستان عزیز چون دیگه داریم نزدیک میشم به زمان عرضه بازی و احتمال اینکه این بازی خیلی زودتر از موعد بیاد تو ایران ، خواهشا هر چی یحث راجع به قیمت ، محل خرید و ... رو توی این تاپیک انجام بدید تا اینجا الکی صفحاتش جلو نره .
بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3
ممنون از همکاریتون :smile:

توجه...............توجه

کاشف به عمل اومده بازی رسیده ایران و از گمرک هنوز ترخیص نشده. احتمالا ساعت 3-4 بتونن بیارن بیرون. دست به تلفنم تا قشنگ برسی کنم ببینم داستان حقیقت داره یا نه، که بعید میدونم نداشته باشه.

فقط شلوغش نکنید، حقیقت داشته باشه شماره و ادرس رو اینجا "بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3" میگم.

درسته بازی اومده تو دوبی يه مغازه تو بازار مرشد داره بهش زنگ زدم امشب ميرم بخرم

ويرايش:

اميدوارم دوباره سر کار نزاشته باشه مارو اين مغازه داره

آخرین ویرایش:
بازي امروز اومد من كرفتم.(دبي)
اكه كسي خواست بكه ادرس بدم جون همه جا بخش نشده هنوز.
بشت جلدش زده بود 1 GB HDD ولي بازي نصب نداشت.
اكه امروز باهاش انلاين بازي كنم مشكلي بيش نمياد . جون تاريخ اصلي 13 Oct هست.
اينم عكس رو جلد. .http://i36.tinypic.com/ih8c5u.jpg

بازي امروز اومد من كرفتم.(دبي)
اكه كسي خواست بكه ادرس بدم جون همه جا بخش نشده هنوز.
بشت جلدش زده بود 1 GB HDD ولي بازي نصب نداشت.
اكه امروز باهاش انلاين بازي كنم مشكلي بيش نمياد . جون تاريخ اصلي 13 Oct هست.
اينم عكس رو جلد. .http://i36.tinypic.com/ih8c5u.jpg
Online نمیتونی بازی کنی تا روز 13 اکتبر تا سرورهای بازی Open بشه .
منم فردا میرسه دستم :biggrin1: چطوریه ؟ یکم ازش بگو تا فردا نمیتونم صبر کنم
هر چیزی میخواید یگید بهتره تو PM باشه ، خواهشا از همین الان رعایت کنید و از Spoiler استفاده کنید که مشکلی پیش نیاد .
ممنون :smile:

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or