Uncharted 2: Among Thieves

اگه دبی اومده پس چرا اینجا نیومده ؟
ببینید همه جایه دنیا 2 هفته مونده به ریلیز بازی بازیرو تو بسته که درشم پلمپه میارن میزارن تو مغازه ها!
روز و اون ساعت بخصوص پلمپ باز میشه و بازی فروخته میشه! یعنی اینکه تو دبی هم اومده اما اجازه فروش ندارن!

یه بابایی تو سایت youtube دل و روده بازی را در اورده و از سیر تا پیاز بازی را اپلود کرده یعنی شما از اول تا اخر بازی را میتونید ببینید .البته وقتی این مطلب را مینویسم تا مرحله 16 اپلود کرده ولی احتمالا تا یکی دو روز دیگه همه را میزاره. من هی با خودم کلنجار میرم برم ببینم بعد میگم نه حس بازی گرفته میشه .اما بالاخره نتونستم صبر کنم یکیش را دیدم عجب چیزیه واقعا نمیشه صبر کرد .:biggrin1:

دوستان عزیزم چون این بازی دیگه کم کم داره عرضه میشه و همه هم نمی تونند عین خوره ها یک روزه تمومش کنند و درس و کار و زندگی و ...... دارن؛ پس از همین الان از همتون خواهش می کنم که از SP استفاده کنید چون اگر یک تیکه داستان برای من یا هر کدوم از دوستان فاش بشه و آدم سورپریز نشه بهتون قول میدم که کاری می کنم اون شخص توسط ناظم ها یا مدیران سایت بن بشه چون واقعا از این بازی دیگه نمیشه گذشت.

موفق باشید

دوستان عزیزم چون این بازی دیگه کم کم داره عرضه میشه و همه هم نمی تونند عین خوره ها یک روزه تمومش کنند و درس و کار و زندگی و ...... دارن؛ پس از همین الان از همتون خواهش می کنم که از SP استفاده کنید چون اگر یک تیکه داستان برای من یا هر کدوم از دوستان فاش بشه و آدم سورپریز نشه بهتون قول میدم که کاری می کنم اون شخص توسط ناظم ها یا مدیران سایت بن بشه چون واقعا از این بازی دیگه نمیشه گذشت.

موفق باشید
کاملا و به شدت موافقم ، با توجه به این که اطلاعات زیادی از بازی Leak شده ، از این به بعد هر نکته ای از بازی ، داستان و هر چیزی مختص به بازی رو توی Spoiler قرار بدید ، لطفا !
ممنونم از همتون که همکاری می کنید . :smile:

اوه اوه خشم برهان.:biggrin1:

منم خواهش ميکنم مثل تاپيک killzone 2 نشه:evil:
البته من که روز اوّل ميخرم و ميآم غير مستقيم لو ميدم:laughing::biggrin1:

کاملا و به شدت موافقم ، با توجه به این که اطلاعات زیادی از بازی Leak شده ، از این به بعد هر نکته ای از بازی ، داستان و هر چیزی مختص به بازی رو توی Spoiler قرار بدید ، لطفا !
ممنونم از همتون که همکاری می کنید . :smile:

اوه اوه خشم برهان.:biggrin1:

منم خواهش ميکنم مثل تاپيک killzone 2 نشه:evil:
البته من که روز اوّل ميخرم و ميآم غير مستقيم لو ميدم:laughing::biggrin1:

مرسی از حمایتتون:biggrin1: البته باز جای شکرش باقی هست چون آقا نیما این بازی رو از روز اول می خوان انجام بدن به تاپیک زیاد سر میزنند و جلوی کارهای اشتباه رو میگیرن.

پ.ن: صدرا آخه خیلی ستم هست که داستان بازی لو بره و یا معماهای بازی رو بیان همین جوری این وسط جوابش رو بزارن. البته اگر معمایی مونده باشه تو بازی:biggrin1:

بچه ها 11 روز ديگه بازی ميآد
به نظر شما gamespot چند ميده؟​

ميگم بهتر نيست يه تاپيک باز بشه با اسم uncharted 2 spoiler?

اينجوری ديگه اينجا بچه ها نميان هيجان خودشونو خالی کنن و اينجا هم مثل killzone 2 ميشه بحث در مورد تروفی ها​

لازم نیست تاپیک جدید ایجاد بشه ، فقط هر شخصی که میخواد چیزی در مورد بازی بگه که ذره ای از بازی رو لو بده ( روی ذره ای تاکید میکنم ) و یا اینکه در مورد قسمتی از بازی راهنمایی بخواد ، حتما باید تمام و کمال درون Spoiler باشه ، اگر فردی این کار رو نکنه و یا اینکه فرد دیگری اون نوشته رو بدون Spoiler نقل قول کنه ، با شخص خاطی برخورد میشه .

لازم نیست تاپیک جدید ایجاد بشه ، فقط هر شخصی که میخواد چیزی در مورد بازی بگه که ذره ای از بازی رو لو بده ( روی ذره ای تاکید میکنم ) و یا اینکه در مورد قسمتی از بازی راهنمایی بخواد ، حتما باید تمام و کمال درون Spoiler باشه ، اگر فردی این کار رو نکنه و یا اینکه فرد دیگری اون نوشته رو بدون Spoiler نقل قول کنه ، با شخص خاطی برخورد میشه .
مثل MGS 4 بود تا آخر تابستون بن میکردین اینم تا عید بن کنید:biggrin1:

شدیدا موافقم...به فکر کسایی که روزی نیم ساعت بازی میکنن هم باشید...:(
از مدیر نیما هم بخاطر زحماتی که قراره بکشه پیشاپیش تشکر میکتم...

فقط از مدیران خواهش میکنم جلوی این صحبت ها که بازی را از کجا و چند خریدید را نگیرند.چون فکر میکنم در درجه اول چیزی مهم تر برای بچه ها نباشه که بازی را زود و با قیمت مناسب بگیرند. اون تاپیک بازی های موجود در بازار هم اصلا تاپیک جالبی نیست و چند وقت یکبار یه پستی داده میشه.

نوشته شده توسط Nima
این صحبتها واسه خیلی ها روضه حضرت علی اصغرـه. همی چندتا پست بالاتر یکی اسپویلر گذاشته
4fvgdaq_th.gif
.

این صحبتها واسه خیلی ها روضه حضرت علی اصغرـه. همی چندتا پست بالاتر یکی اسپویلر گذاشته
4fvgdaq_th.gif
.
فریدون جان یه نفر که سر همین روضه حضرت علی اصغر بره مرخصی دیگه تبدیل میشه به بانگ مقدس :دی هیچکس جرات نمی کنه خارج از اسپویلر اسم بازی رو بنویسه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or