Uncharted 2: Among Thieves

این صحبتها واسه خیلی ها روضه حضرت علی اصغرـه. همی چندتا پست بالاتر یکی اسپویلر گذاشته
4fvgdaq_th.gif
.
دیگه بیشتر بر می گرده به فرهنگ غنی ایرانی جماعت !!! کاریشم نمی شه کرد . از من می شنوید تا بازی رسید به دستتون و کامل تمومش نکردید . به این تاپیک سر نزنید !! خیلی از کاربر های اینجا حتی نمی دونن اسپویلر چی هست !!!!!!!! و یهو یه چیزی می گن و ... اون طرف هم اگه واسه همیشه هم بن بشه مهم نیست . چون اون چیزی که باید اسپویل می شده . نشده !

دوستان چه جنجالی شده سر امتياز GT به u2 دادن 9.3:mad:

راستی video review اين gt ر نبينيد که ميگن خالص اسپويلره:biggrin1:​

من دیدم، کلا تریلر Spoiler هست !!! خیلی از قسمت های داستانی بازی رو لو داده. اما برای دوستانی که دوست دارن یک پیش زمینه از بازی داشته باشند، بد نیست ببینند.

من که بی صبرانه منتظرم این عکس که داره منو دیوونه می کنه می ذارمش که اگه کسی ندیده ببینه.بیش تر از همه مو های ناتان فوق العاده است من که تا حالا تو هیچ بازی ای مو با این کیفیت و طبیعی ندیدم تو رو خدا ببینید حتی تا اون چند تا تار موی پشت گردن ناتان رو هم با چه دقتی درست کردن !:praying::excited:
50025_orig.jpg

:groupwave:

من که بی صبرانه منتظرم این عکس که داره منو دیوونه می کنه می ذارمش که اگه کسی ندیده ببینه.بیش تر از همه مو های ناتان فوق العاده است من که تا حالا تو هیچ بازی ای مو با این کیفیت و طبیعی ندیدم تو رو خدا ببینید حتی تا اون چند تا تار موی پشت گردن ناتان رو هم با چه دقتی درست کردن !:praying::excited:
50025_orig.jpg

:groupwave:
فوقالعادس:praying:,ازین بهتر نمیشه:excited:!!دیگه صبرم تموم شده!!!:hug:

یک سری عکس اومده از
Uncharted 2 Theater Event Report
در پایین میبینیم:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or