نه باو ، مگه 360 هیچ اتفاقی نمیفته ، در ضمن سرورهای بازی هم کار نمی کنه ، زودتر اومد دستت Single Player بازی رو میزنی به بدن ، سرورها که راه افتاد میری واسه Multiplayerمیگم اگه زود تر از تاریخ انتشار جهانی بازی کردیم یه وقت بن نشیم:biggrin1:
نه هنور خودش نیمده.سلام کسی از بچه ها بازی رو خریده؟؟؟....تورو خدا یکی به ما بچه های شهرستان بگه بازی اومده یا نه raying::hurted1:
دقیقا چند روز دیگه میاد ؟ به نظر شما قیمتش چنده روزای اول..؟ تاریخش به شمس چه تاریخی هست ؟
دوست عزیز اینایی که شما دارین میخرین و یا پیش خرید می کنید و ...... که پلاتنیوم نیستن. اصلا قاب و کاور این بازی ها کاملا متفاوت هست و خیلی با این فرق داره و یک نوار زرد رنگ نسبتا زشت اون بالا قرار دادن. البته من هم شنیده بودم که اینا ارزون تر هست ولی چیزی ندیدم.دوستان من از یه نفر که بهش اطمینان دارم شنیدم که سونی این بازیهای پال که پلاتنیوم هستن رو
مخصوص برای خاورمیانه میزنه و قیمتشون هم خیلی ارزون هست حدوده 40 دلار
ولی اینجا یه چیزی هم اضافه تر میگیرن از قیمته معمولی
کسی اطلاعی داره؟
من یادمه واسه ps2 اینجوری بود و بازیهای اورجیناله پال که همین پلاتنیوم هم بود فکر کنم خیلی ارزون بودن
اگر اینور باشه بیخود نیست دارن حدوده 65 و ... قیمت میدن اونم تازه با منت!
من نگفتم کی میاد که,گفتم 5شنبه دستمه5 شنبه چيه شايد امروز اومده باشه يا فردا بياد
دوست عزیز اینایی که شما دارین میخرین و یا پیش خرید می کنید و ...... که پلاتنیوم نیستن. اصلا قاب و کاور این بازی ها کاملا متفاوت هست و خیلی با این فرق داره و یک نوار زرد رنگ نسبتا زشت اون بالا قرار دادن. البته من هم شنیده بودم که اینا ارزون تر هست ولی چیزی ندیدم.
از نظره من که اشکالی نداره چون من به نوار و اینا کاری ندارم
فقط اگر کسی بتونه پیگیری کنه این قضیه رو خیلی خوبه
چون به جای 70 تومن حدوده 45 بازی ها رو میگیریم که البته نمیدونم 40 $ بود یا 30 $
مهم خوده بازیه که هیچ فرقی نداره