Uncharted 2: Among Thieves

اوّل اينکه اينجا تبليغ نکنيد دوّم اينکه به احتمال 90 درصد بازی شنبه ميآد و سوّم هم اينکه پيش خريد در ايران کاملا اشتباهه چون بازی اومده شما چند روز بعد تازه براتون ميرسه ولی در خارج همون روز دستتون رسيده

میگم اگه زود تر از تاریخ انتشار جهانی بازی کردیم یه وقت بن نشیم:biggrin1:
نه باو :دی ، مگه 360 :دی هیچ اتفاقی نمیفته ، در ضمن سرورهای بازی هم کار نمی کنه ، زودتر اومد دستت Single Player بازی رو میزنی به بدن ، سرورها که راه افتاد میری واسه Multiplayer :دی

دوستان من از یه نفر که بهش اطمینان دارم شنیدم که سونی این بازیهای پال که پلاتنیوم هستن رو
مخصوص برای خاورمیانه میزنه و قیمتشون هم خیلی ارزون هست حدوده 40 دلار
ولی اینجا یه چیزی هم اضافه تر میگیرن از قیمته معمولی
کسی اطلاعی داره؟
من یادمه واسه ps2 اینجوری بود و بازیهای اورجیناله پال که همین پلاتنیوم هم بود فکر کنم خیلی ارزون بودن
اگر اینور باشه بیخود نیست دارن حدوده 65 و ... قیمت میدن اونم تازه با منت!

دوستان من از یه نفر که بهش اطمینان دارم شنیدم که سونی این بازیهای پال که پلاتنیوم هستن رو
مخصوص برای خاورمیانه میزنه و قیمتشون هم خیلی ارزون هست حدوده 40 دلار
ولی اینجا یه چیزی هم اضافه تر میگیرن از قیمته معمولی
کسی اطلاعی داره؟
من یادمه واسه ps2 اینجوری بود و بازیهای اورجیناله پال که همین پلاتنیوم هم بود فکر کنم خیلی ارزون بودن
اگر اینور باشه بیخود نیست دارن حدوده 65 و ... قیمت میدن اونم تازه با منت!
دوست عزیز اینایی که شما دارین میخرین و یا پیش خرید می کنید و ...... که پلاتنیوم نیستن. اصلا قاب و کاور این بازی ها کاملا متفاوت هست و خیلی با این فرق داره و یک نوار زرد رنگ نسبتا زشت اون بالا قرار دادن. البته من هم شنیده بودم که اینا ارزون تر هست ولی چیزی ندیدم.

دوست عزیز اینایی که شما دارین میخرین و یا پیش خرید می کنید و ...... که پلاتنیوم نیستن. اصلا قاب و کاور این بازی ها کاملا متفاوت هست و خیلی با این فرق داره و یک نوار زرد رنگ نسبتا زشت اون بالا قرار دادن. البته من هم شنیده بودم که اینا ارزون تر هست ولی چیزی ندیدم.

از نظره من که اشکالی نداره چون من به نوار و اینا کاری ندارم
فقط اگر کسی بتونه پیگیری کنه این قضیه رو خیلی خوبه
چون به جای 70 تومن حدوده 45 بازی ها رو میگیریم که البته نمیدونم 40 $ بود یا 30 $
مهم خوده بازیه که هیچ فرقی نداره;)

از نظره من که اشکالی نداره چون من به نوار و اینا کاری ندارم
فقط اگر کسی بتونه پیگیری کنه این قضیه رو خیلی خوبه
چون به جای 70 تومن حدوده 45 بازی ها رو میگیریم که البته نمیدونم 40 $ بود یا 30 $
مهم خوده بازیه که هیچ فرقی نداره;)

بعد برای دستگاه توی لود بازی اشکالی ایجاد نمیکنه؟

اون پک پلتنیوم که تا الان برای بعضی بازیها منتشر شده قیمت پایین تری دارن 29.99$
ولی موقع عرضه بازی منتشر نمیشن بعد ها میان و کاری به لنزو اینا ندارن اصل هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or