Uncharted 2: Among Thieves

سلام
اقا ميشه يهنفر از بازيوقتي دزحال اجرا هست عكس بزاره؟
منظوزم عكسهايي كه با موبايل يا هرچي از صفحه ي تلويزيون گرفته شده باشه فقط لطفا بارزوليشن بالا نزاريد مرسي

از فداکاری CHLOE هم خیلی خوشم اومد. دلم برای اون بیچاره سوخت.
کیا دلت نسوزه:biggrin1: آخه سالیوان رفت دنبالش:biggrin1: ندیدی آخرش پرسید که که Chloe از کدوم راه رفت؟:biggrin1:

راستی دوستان امشب که بازی رو روی Crushing تموم کردم میام بهتون میگم که اون 2 تا Skin آخر چی هست. راستی اون Skin های آخر رو هم حتما بخرید.

آخه خیلی باحال هست:biggrin1: اسکلت دریک هست:biggrin1:

کیا دلت نسوزه:biggrin1: آخه سالیوان رفت دنبالش:biggrin1: ندیدی آخرش پرسید که که Chloe از کدوم راه رفت؟:biggrin1:

آره آقا ویکتور خیلی کارش درسته!!!هه هه من خیلی از شخصیتش خوشم میاد

راستی من الان 53 تا از گنج هارو پیدا کردم ولی فکرنکنم
بقیه
رو بشه بدون guide پیدا کرد و اونجوری هم لذتش از بین میره......

توی این قسمت خیلی خوب گنج هارو قایم کردن واقعا Challenging هستش توی قسمت اول من دفعه دوم بازیم همه رو پیدا کردم....الان نصفشون مونده......

ارش خان عجب اسپویلر خیطی دادی تازه من امروز بازی رو خریدم
ولی اشکال ندا;) res واقعی بازی همون 720p ولی ممکن به بالاتر اپسکل بشه
همون روش استوره ای رو امتحان کنید میفهمید خودم تست میکنم میگم:biggrin1:

ارش خان عجب اسپویلر خیطی دادی تازه من امروز بازی رو خریدم
ولی اشکال ندا;) res واقعی بازی همون 720p ولی ممکن به بالاتر اپسکل بشه
همون روش استوره ای رو امتحان کنید میفهمید خودم تست میکنم میگم:biggrin1:
تعداد Chapter های بازی رو گفتن Spoil حساب میشه !
من 2 ماه قبل از اینکه بازی بیاد میدونستم بازی 26 تا چپتر داره ، این چیو لو میده ، در ضمن شما وقتی میخواید بازی رو سیو کنید همه چی رو از جمله اینکه چند درصد بازی رو رفتید میگه .

سلام
اقا ميشه يهنفر از بازيوقتي دزحال اجرا هست عكس بزاره؟
منظوزم عكسهايي كه با موبايل يا هرچي از صفحه ي تلويزيون گرفته شده باشه فقط لطفا بارزوليشن بالا نزاريد مرسي

بازی روی 1080p هم اجرا میشه فقط باید تیک 720 رو بردارید

این spoil ها رو چجوری می شه گذاشت قضیشون چیه؟
دوست عزیز وقتی میخوای تو پستت مثلا درمورد بازی چیزی رو بگی که داستان بازی
رو لو بده باید از این استفاده کنید
spoiler.gif

خوب دوستان من هم بازی رو روی Crushing تموم کردم و تمام Treasure ها رو هم گرفتم. فقط 2 تا نکته:
1- در بازی شما 101 گنج وجود داره که می تونید 100 تا رو بگیرید تا تمام تروفی ها رو به شما بده. 2-Skin یکی مونده به آخری در بازی برای شما چنگیزخان هست:biggrin1: متاسفانه چون اینترنتم حالش خوب نیست نتونستم تروفی های مولتی رو بگیرم تا بهتون بگم که Skin آخری بازی چی هست، چون برای خریدن اون باید پلاتنیوم بازی رو بگیرید.

برهان :دی
اون Skin آخر که با Platinum باز میشه Marco Polo ه که اتفاقا Free هم هست و تو گروه Hero ها قرار داره ، و مثل چنگیز خان نباید یک میلیون و پونصد هزار دلار ناقابل بابتش بپردازیم :دی

برهان :دی
اون Skin آخر که با Platinum باز میشه Marco Polo ه که اتفاقا Free هم هست و تو گروه Hero ها قرار داره ، و مثل چنگیز خان نباید یک میلیون و پونصد هزار دلار ناقابل بابتش بپردازیم :دی
آرش جونم:biggrin1:
من بالای چنگیزخان پول ندادم؟:biggrin1: مجانی بود برام:biggrin1: قضیه اون چند صد میلیون دلار چی هست؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or