بازی های PS3 مثل X360 سایتی را ندارد که راهنمای گرفتن Trophy ها دقیق و منظم گفته باشد؟
چقدر کشتن این Zoran تو Crushing سخت بود!! لعنتی 20 تا 20 تا نارنجک مینداخت!! نیترو هم که بسته بودن بهش:biggrin1:.
بعد از 6 بار مردن کشتمش
واقعا سخت بود .6 بار که خوبه......
چقدر کشتن این Zoran تو Crushing سخت بود!! لعنتی 20 تا 20 تا نارنجک مینداخت!! نیترو هم که بسته بودن بهش:biggrin1:.
بعد از 6 بار مردن کشتمش
درجه بندی بازی واسه همینه, وقتی T گرفته یعنی حاوی چیزهایی است که برای سن یه نوجوان مشکلی نداره.دوستان می میخوام uncarted2رو بگیرم ولی شنیدم پر از صحنه های بده می شه بگید راسته یانه؟(آخه خانواده ی من با این چیزا مشکل دارن)
نه من 14 سالمه منظورم اینه که بازی صحنه هاش تا چه حد زننده است؟درجه بندی بازی واسه همینه, وقتی T گرفته یعنی حاوی چیزهایی است که برای سن یه نوجوان مشکلی نداره.
اگه شما بالای 18 سال هستی که خب دیگه خانواده ات نمیتونن بهت گیر بدن.
جلوی خانواده بازی نکن.
حالا اگه دیدی که خانواده چادر زدن رو بازی دیگه مجبوری Cutscence ها رو رد کنی:biggrin1:
حق نداری بازی کنی.نه من 14 سالمه منظورم اینه که بازی صحنه هاش تا چه حد زننده است؟
نه دیگه در این حد نیستش که مثل Fahrenheit باشه. فقط همون Cutscense اولیه بازی ممکنه برای دوستمون مشکل داشته باشه که 20 ثانیه هم نمیشه هست.حق نداری بازی کنی.
حق نداری بازی کنی.
Blood که خوراکه Bad Language هم ماشالله همه ته خطید:biggrin1:من واقعا اين حركت رو كه كسي تو ايران به درجه ي سني بازي احترام ميذاره تحسين مي كنم
ولي فكر نكنم بتوني مقاومت كني محمدرضا جان
در ضمن تو esrb هم فقط يه SUGGESTIVE THEMES (صحنه هاي وسوسه انگيز) داره كه ممكنه مشكل ايجاد كنه چون blood and language and... كه مشكلي نيست
در كل csها رو رد كن تا خيالت راحت باشه