Uncharted 2: Among Thieves

واقعا سخت بود .6 بار که خوبه......:-"

چقدر کشتن این Zoran تو Crushing سخت بود!! لعنتی 20 تا 20 تا نارنجک مینداخت!! نیترو هم که بسته بودن بهش:biggrin1:.
بعد از 6 بار مردن کشتمش
من هم قبول دارم سخت بود ولی فقط تیکه آخر مبارزه:biggrin1: من دقیقا 10-12 بار بازی کردم و 9 بار تو قسمت آخر مردم:biggrin1: نامرد هرچی نارنجک مینداخت رسما میومد زیر پات و یا بعدش ترکش هاش بهت می گرفت:biggrin1: در کل خیلی حال داد

دوستان می میخوام uncarted2رو بگیرم ولی شنیدم پر از صحنه های بده می شه بگید راسته یانه؟(آخه خانواده ی من با این چیزا مشکل دارن)
درجه بندی بازی واسه همینه, وقتی T گرفته یعنی حاوی چیزهایی است که برای سن یه نوجوان مشکلی نداره.
اگه شما بالای 18 سال هستی که خب دیگه خانواده ات نمیتونن بهت گیر بدن.
جلوی خانواده بازی نکن.
حالا اگه دیدی که خانواده چادر زدن رو بازی دیگه مجبوری Cutscence ها رو رد کنی:biggrin1:

درجه بندی بازی واسه همینه, وقتی T گرفته یعنی حاوی چیزهایی است که برای سن یه نوجوان مشکلی نداره.
اگه شما بالای 18 سال هستی که خب دیگه خانواده ات نمیتونن بهت گیر بدن.
جلوی خانواده بازی نکن.
حالا اگه دیدی که خانواده چادر زدن رو بازی دیگه مجبوری Cutscence ها رو رد کنی:biggrin1:
نه من 14 سالمه منظورم اینه که بازی صحنه هاش تا چه حد زننده است؟

هي! من اينو گرفتم به نظرم تازه از 50% قدرت الي70% ps3 استفاده كردن. من به خاطر كنكور و اينكه تنها راه فرار موقت از سربازيه برايه بار 2وم دارم كنكورو ميخونم و نميتونم بازيو تموم كنم فقط مرحله اولو رفتم تا بتونم بيام يك نظر سطحي از بازي بگم.
گيم پلي مثل شماره 1 با كمي پيشرفت
گرافيك با پيشرفت خوبي همراه بوده اما اوني كه ميخوام نيست(only killzone 2)
داستانشم كه فقط بازيو جولو ميبره ولي گيرا نيست
صحنه هاي سينمايشم از يك بهتر شده.
كلا بازيه خوبيه ايشالا تا بستون تمومش ميكنم.

حق نداری بازی کنی.

من واقعا اين حركت رو كه كسي تو ايران به درجه ي سني بازي احترام ميذاره تحسين مي كنم
ولي فكر نكنم بتوني مقاومت كني محمدرضا جان;)
در ضمن تو esrb هم فقط يه SUGGESTIVE THEMES (صحنه هاي وسوسه انگيز) داره كه ممكنه مشكل ايجاد كنه چون blood and language and... كه مشكلي نيست:-":p
در كل csها رو رد كن تا خيالت راحت باشه

من واقعا اين حركت رو كه كسي تو ايران به درجه ي سني بازي احترام ميذاره تحسين مي كنم
ولي فكر نكنم بتوني مقاومت كني محمدرضا جان;)
در ضمن تو esrb هم فقط يه SUGGESTIVE THEMES (صحنه هاي وسوسه انگيز) داره كه ممكنه مشكل ايجاد كنه چون blood and language and... كه مشكلي نيست:-":p
در كل csها رو رد كن تا خيالت راحت باشه
Blood که خوراکه Bad Language هم ماشالله همه ته خطید:biggrin1:
ولی این PEGI چرا اینجوری کرده نمیدونم!؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or