Uncharted 2: Among Thieves

درود من هم این شاهکار رو تموم کردم امروز ... یکم طول دادم كه لذت بازی از بین نره لول ...

فوق الاده بود بازیش ... من بهش امتیاز .10 میدم ... :biggrin1:
تو PSN هم بهت تبریک گفتم، گفتم اینجا هم بگم:biggrin1:

دوستان میشه بگین کجای بازی از motion sensor استفاده شد؟.....
من هم جایی رو ندیدم که بشه ازش استفاده کرد. اگه دوستان میدونند بگنند تا بدونیم که کجاها هست

سلام بازی سراسر اکشن و هیجان بود واقعا باید یک خسته نباشید به تیم ND
گفت:love:
خداروشکر به خیر خوشی تمام شد بدجوری جا خوردم یک لحظه فکر کردم النا از دست رفت
موشن سنسور توی اپشن بازی یک گزینه دار که فعال میشه ولی هنوز تست نکردم ببینم کجا استفاده میشه
فکر میکنم برای پرتاب نارنجک ازش استفاده بشه مثل نسخه اول

درود من هم این شاهکار رو تموم کردم امروز ... یکم طول دادم كه لذت بازی از بین نره لول ...

فوق الاده بود بازیش ... من بهش امتیاز .10 میدم ... :biggrin1:
مبارکه :دی
تورج ، ارزش 10 نداره ، گرافیکش کارتونی و آبرنگیه :دی
دوستانی که بازی رو تموم کردن ، هرگز سمت Co-op نرن چون به شدت معتاد کنندست و مثل من از درس و دانشگاه و زندگی میفتن .
یه نصیحت دوستانه بود :دی

منم این بازی افسانه ای رو تموم کردم...هر کی بازیش نکنه بیشتر نصف عمرش بر فناست:دی
من با Shambhala خیلی حال کردم...اول فکر کردم تخیلیه...یعنی نویسنده بازی همچین مکانی رو تصور کرده ولی مثل اینکه واقعا یه چیزی هستش...:دی چند تا کتاب هم در موردش منتشر شده..یکیش اینه

رضا :دی
آره ، منم یکم سرچ کردم یه چیزایی پیدا کردم . رضا برو Art Work های بازی رو بخر ، خیلی جالبه . واسه Shambhala چند تا ایده داشتند که آخر سر اینی که دیدم رو عملی کردن . من واقعا محو محیط اش شده بودم . توی Bonus Movie هم بخش Story & Art رو بگیر ببین طراح تیم روی یه تبلت عظیم کل Shambhala رو کشیده . :دی

ِه سوال منظورتنون از موشن سنسور همون sisxas خودمونه
کلا 26 چپتر هست و با این حساب شما 16 تا چپتر نفس گیر و زیبای دیگرو پیش رو داری :biggrin1:
ممنون وای الان من رسیدم 17 یعنی فقط 9 تا دیگه
نه نه نه نه نه نه من نمیخواماینو تمومکنم :(:((:smile::biggrin1:

رضا :دی
آره ، منم یکم سرچ کردم یه چیزایی پیدا کردم . رضا برو Art Work های بازی رو بخر ، خیلی جالبه . واسه Shambhala چند تا ایده داشتند که آخر سر اینی که دیدم رو عملی کردن . من واقعا محو محیط اش شده بودم . توی Bonus Movie هم بخش Story & Art رو بگیر ببین طراح تیم روی یه تبلت عظیم کل Shambhala رو کشیده . :دی
تو همون Bonus movie تو یه ویدیو مراحل Motion capture رو نشون دادن. چقدر زحمت کشیدن رو بازی.

سلام
من رو نرمال تموم کردم...حالا اگه تیر بی نهایت و یه تیر یه کش رو بگیرم بعد بازی کنم هم تروفی و بقیه چیز ها رو میده؟ درجه سختی آخر هم میده؟
یه سوال دیگه...اون رندِر مُد ها چی هست...وقت نداشتم امتحان کنم...
ممنون:smile:

سلام

به نظر شما این بازی ارزش کنسول خریدن داره؟
100 درصد . انچارتد 2 خودش دلیلی برای خرید ps3 هست .

دوستان توی بخش store یه قسمت مال single player هست . اونجا لباس می شه خرید یا چیز دیگه ای ؟ بعد قضیه این اسلحه ها چیه ؟ مگه می شه تیر بی نهایت خرید !؟ من زیاد نگشتم توی اون منوی store اگه چیز مهمی هست مارو هم بی نصیب نذارید :biggrin1:

سلام
من رو نرمال تموم کردم...حالا اگه تیر بی نهایت و یه تیر یه کش رو بگیرم بعد بازی کنم هم تروفی و بقیه چیز ها رو میده؟ درجه سختی آخر هم میده؟
یه سوال دیگه...اون رندِر مُد ها چی هست...وقت نداشتم امتحان کنم...
ممنون:smile:

نه نمیشه برای استفاده از تیر بی نهایت و کشتن دشمن ها با یک تیر و همه Twiks ها شما باید بازی رو روی همین درجه سختی برید یعنی اگر نرمال تموم کردی فقط رو حالت خیلی آسون و آسون و نرمال کار میکنه و هارد و Crushing هم به همین صورت.اونجوری بود دیگه بازی هیچ سختی نداشت
رندر مد ها سه نوع *****ه که به بازی اضافه میشه یعنی سیاه سفیدش میکنی و..........

100 .

دوستان توی بخش store یه قسمت مال single player هست . اونجا لباس می شه خرید یا چیز دیگه ای ؟ بعد قضیه این اسلحه ها چیه ؟ مگه می شه تیر بی نهایت خرید !؟ من زیاد نگشتم توی اون منوی store اگه چیز مهمی هست مارو هم بی نصیب نذارید :biggrin1:

بله در فروشگاه در قسمت Single player Skin میشه Skin های متفاوت خرید و طول بازی از همه استفاده کرد.یک قسمت وجود داره به نام Tweaks در اونجا میشه تیر بی نهایت و امثال اینهارو خریداری کرد که فقط روی مود هایی کار میکنه که بازی رو قبلا روش تموم کردین.اسلحه هارو هم خریداری میکنید هروقت وسط بازی خواستین میتونید اکتیوش کنید تا اسلحه رو همون موقع بهتون بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or