Uncharted 2: Among Thieves

بله در فروشگاه در قسمت Single player Skin میشه Skin های متفاوت خرید و طول بازی از همه استفاده کرد.یک قسمت وجود داره به نام Tweaks در اونجا میشه تیر بی نهایت و امثال اینهارو خریداری کرد که فقط روی مود هایی کار میکنه که بازی رو قبلا روش تموم کردین.اسلحه هارو هم خریداری میکنید هروقت وسط بازی خواستین میتونید اکتیوش کنید تا اسلحه رو همون موقع بهتون بده
خوب من الان یه عالمه skin خریدم . چه جوری ازشون استفاده کنم ؟

بلاخره بخت من هم باز شد و انچارتد 2 رو بازی کردم ! بسیار زیبا ، جادار ، مطمئن ، Amazing ، Charming ، Awesome !!!
من که همون اول که بازی رو گذاشتم تو کنسول یه سره 5 تا چپتر رو رفتم ! من که کف کردم :d
اونایی که PS3 میخوان بخرن بهترین دلیلشون میتونه انچارتد 2 باشه ! من با بازی کردن 5 تا چپتر تضمین میدم :d

سلام بر بروبچس عزیز
ورود خودمو به سایت تبریک می گم;)
من موقع بازی کردuncharted 2
به یه مشکلی برخوردم به طوری که هنگام بازی گهگاهی یه مربع سفید رنگ گوشه مانیتور ظاهر میشه گفتم فریمور جدید بریزم شاید حل بشه ولی همچنان است. رفتم تو سایت های خارجی جستجو کردم دیدم بعضی هاشون این مشکل منو داشتن ولی هیچکس نمی دونست این باگ برا چی تو بازی بوجود میاد با بقیه بازی ها مشکلی ندارم مانیتورم 2261v lg
می خواستم ببینم دوستان با این مشکل مواجه نشدن و اینکه خوشحال میشم یه راه حل برای این مشکل بدین

سلام بر بروبچس عزیز
به یه مشکلی برخوردم به طوری که هنگام بازی گهگاهی یه مربع سفید رنگ گوشه مانیتور ظاهر میشه گفتم فریمور جدید بریزم شاید حل بشه ولی همچنان است. رفتم تو سایت های خارجی جستجو کردم دیدم بعضی هاشون این مشکل منو داشتن ولی هیچکس نمی دونست این باگ برا چی تو بازی بوجود میاد با بقیه بازی ها مشکلی ندارم مانیتورم 2261v lg
می خواستم ببینم دوستان با این مشکل مواجه نشدن و اینکه خوشحال میشم یه راه حل برای این مشکل بدین
براي من كه الحمدلله مشكلي پيش نيومد...
ولي نميدونم چرا موقع كانكت شدن براي مولتيش ارور ميده...اعصابم بدجور به هم ريخته هست...:(:((

سلام بر بروبچس عزیز
اره درسته.
مانيتور منم همينه.
فقط هم رو بعضي از demo ها مياد .
يه مربع كوچيك رنگه سبز يا سفيد مياد.منم نيمدونم برايه چيه؟؟؟؟!؟؟؟!!!!!!!!!!

اولین قسمت از Uncharted: Eye of Indra روی PSN امریکا اومده میتونید دانلود کنید، مجانیه... اما برای قسمت های بعدیش مثل اینکه باید پول بدید.
برای کسانی که نمی دونند Eye of Indra چیه، یه سری comic هست که داستانش مربوط به قبل از Drake Fortune میشه. چیز جالبیه...

آخرین ویرایش:
بازی از همه نظر فوق العاده بود من که تو کل بازی داشتم با دهن باز بازی می کردم:laughing:
از هیجان هم داشتم می مردم حیف که تموم شد با این که خیلی منتظر رجین 1 اش بودیم و کلی هم بازی رو کش دادیم تموم شد ولی 2 ش که این بود 3 ش می خواد چی بشه ؟؟؟:confused:
راستی این بازی 100% توان ps3 بود ؟ آره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or