همه عوامل دست به دست هم دادن تا شیخ psn به ما نپیونده.کنسولم موقع اجرا u2 ریست میشه![]()

تا شما باشید دیگه با ما شوخی نکنید چون شما هنوز از نفوذ سران K1N6 تو PSN خبر ندارید .همه عوامل دست به دست هم دادن تا شیخ psn به ما نپیونده.![]()
بهونه کجا بوده !؟تا شما باشید دیگه با ما شوخی نکنید چون شما هنوز از نفوذ سران K1N6 تو PSN خبر ندارید .
اصلا بهانه خوبی نیست . یکی برقش میره ، یکی PS3 ایش ناپدید میشه ، یکی Nathan Drake اش گم میشه !
اگر نبود آبرومون میرفت :d جوری که دیگه رومون نشه بیایم psn :dبازی که بلد نیستید، مگه اینکه از این روش ها بتونید به پیروزی برسید.:biggrin1::biggrin1:تا شما باشید دیگه با ما شوخی نکنید چون شما هنوز از نفوذ سران K1N6 تو PSN خبر ندارید .

خاک کنم توی سر اینترنت ایران زد ای دی مارو توی انچارتد رید توش دیگه وصل نمی شه با ای دی گه میام وصل میشه .خاک واقعا خاک:blushing:گفتی منم گرفت!:biggrin1:من الان آنم همه هم آنن اما زده برام که اونا سینگلن!اونا هم منو آفلاین میبینن.کلا فک نکنم با این وضع امشب من بتونم بازی کنم.به هر حال سعی میکنم!:biggrin1:
یکی از دوستان من تو Killzone 2 این مشکل رو داشت؛ Save رو پاک کرد بعد بازیرو اجرا کرد درست شد..خاک کنم توی سر اینترنت ایران زد ای دی مارو توی انچارتد رید توش دیگه وصل نمی شه با ای دی گه میام وصل میشه .خاک واقعا خاک:blushing:
یکی از دوستان من تو Killzone 2 این مشکل رو داشت؛ Save رو پاک کرد بعد بازیرو اجرا کرد درست شد..[/QUOTE
این کارو هم کردم نشد ای خدا![]()
خدايي تيمتون خيي قويه.امشب رو دور نبودم. البته داشتم راه ميافتادم كه تموم شد.
همه جور اش رو هم داريد. يه مدير انجمن هم گرفتيد هر تيمي 2 دست بردتون بنشون كنه:d
ولي يك دفعه RPG اومد دست من 2 نفر به فاصله 10 ثانيه رفتن رو هوا!:d در كل بازي خوبي بود. حال داد.
فردا 6:30 بيايد![]()